incir reçeli :(((

a_happy

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
660
2
296
İstanbul
kızlar incir reçelini izlemediyseniz kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum.... izleyenlerinde fikirlerini bekliyorum... yeğenim sürekli bahsedip duruyodu en sonunda bi akşam dvdsini buldk ve izledik gerçekten dediği kadar varmış harika bi film olmuş... dvd iş yeimde çekmecemde kime verdiysem günlerce etkisinden çıkamadılar :)))

süperdi ciddenn.... konusu etkiledi cok beni sradan flimlerden değil...bencede herkes izlesin

Aslında klişe filmlerden birisi :44: buna benzer çok sayıda film var .
İncir reçelinin bu kadar beğenilmesinin en büyük nedeni ,filme cuk diye oturan o muhteşem soundtrackları Yani Halil Sezai Paracıkoğlu'nun o muhteşem sesinin,yorumun payı çok çokkk büyük .

muihtesem bi filmdi izlemeyenlerin izlemesiniii şiddetle tavsiye ediyorumm etkileyeci bi hikayeydi

anlamadığım bişey var.... birbirlerini bukadar çok severken neden korunarak birlikte olmadılar yazık yaaa düşünemedilermi acep :)

anlamadığım bişey var.... birbirlerini bukadar çok severken neden korunarak birlikte olmadılar yazık yaaa düşünemedilermi acep :)

ben o kadar begenemedim filmi, kizin o tavirlari halleri cok zorlama geldi rahatsiz etti. ama sarkilar superdi.

ben de sizin gibi dusunmustum neden korunmadilar diye..

cinsellik olmadan aşkın nasıl olacğını gösteren harika bir film
şimdilerde etrafınızda aşkı seks sanan basitleştiren ucuzlaştıran insanlar özellkle izlemeli

bu gece mutlaka izlicem.... daha once cok gordum fragmani ama bir turlu ilgimi cekememisti. bakalim dediginiz kadar varmii

Beğenmedim ben bu filmi. Bir sürü saçmalıkla doluydu. Özellikle kadın oyuncu çok yapmacıktı, abartılıydı. Bu filme para verip izlediğime üzülmüştüm. Ama Halil Sezai Paracıkoğlu'nun söylediği 'isyan' isimli şarkı muhteşemdi. Bir de güzel olan birkaç replik vardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…