incir reçeli :(((

Ben de önce duman yazdım sonra mesajı isyan diye düzelttim. :D Youtube'daki videoların birinde isyan yazıyor aynı şarkı, diğerinde duman, bir başkasında isyan-duman vs. Bilemedim doğrusu nedir. :S

Abartılacak bir film değil, ama bir çok yönüyle farklı olduğu kesin.
Hikayede zorlama yerler var özellikle bazı repliklerin çok çok vurucu olması ve bunun uzatılması rahatsız ediyor , acıtasyon yapılıyor hissi veriyor.
Tüm bu olumsuzlukların dışında müzikleri cuk diye oturan sahneler.
Fotoğraf karesi gibi gözüken çekimler , bakmaya doyamıyorsunuz.
Repklikler güzel.
Hele bir banyo ve masa arası gül döküp bekleme sahnesi var ki , acıtasyon yapılan o sondan çok daha duygusal çok daha dokunaklı.
Oyunculuklar yer yer amatör havası versede bilmiyorum ben seviyorum amatör ruhu :D
Bu arada Melike Güner'i abartı bulan yakışmadığını söyleyenler var. İlk film başladığında ben çok rahatsız oldum , itici geldi ama sonlarına doğru onun yaşadıkları ve ruh halini düşününce tüm o şımarıklığı yaşayamadığı çocukluğuna göndermeydi ve yerindeydi.
Yönetmenin henüz ilk filmi umarım dahada başarılarını çeker.
Bu arada film Aşk tesafüleri severle karşılaştırılıyor ya , gıcık oluyorum :)

Evet :1: hemen hemen herkes böyle bir kıyaslama içine girmeye başladı .İkisi de 2011 başlarında vizyona giren ,benzer türden filmler olduğu için olabilir.
Ona bakarsan Okan'a Halil Sezai konuk olduğundan beri ,Cem Adrian'la kıyaslanıyor .
Bunu ben de doğru bulmuyorum senin gibi .

Filmi izleyeli 1hafta oldu.. ve izlediğimde sevgilimle ayrılmıştık yeni tam üstüne denk geldi yanii filmin başından sonuna kadar ağladım diyebilirim çok etkilendğim nadir filmlerden biri :97:

Ben de dün gece izledim ve salya sümük ağladım :5: Çok güzel bir filimdi. Özellikle erkeğin gitarla söylediği şarkı '' İSYAN '' ve kız öldükten sonra incir reçeli yerken ağlaması çok dokundu bana, çok ağlattı yani! Hala ağlayasım geliyor cidden!:43:

incirreçeliiii :14:
Boşuna mı benim kullanıcı ismim inciRecelii :2:

Mükemmel bir filmdi tek kelimeyle.

bende dün izledim filmi gercekten çok hoş,biribirini seven ve dokunabilen insanların cok sanslı oldugunu öğrendim ve kendımi yerime koydugumda:43:ne kötü yaaa insanın sevdiğiyle tek vücut olamaması :50:

film şimdi bitti hemen gelip yazmak istedim. kesinlikle mükemmel hayatta yapacağımız 100 şeyden biri olamalı mutlaka :52:

Bende izlemiştim tek kelimeyle mükemmeldi
diğer izledim filmlerden farklıydı konusu
gerçekten aşkın ne demek olduğu şimdi daha iyi anladım :34:

az önce izledim. depresyona girdim gece gece. güzel filmdi ve aids konusunda güzel bir bilgilendirme ve uyarı olmuş. ama benim takıldığım- burdan sonrası spoiler dikkat :) - kızın babasını eski erkek arkadaşı sandıktan sonra ayrılıp depresyona girip hayattan soğuması. allah aşkına kaç tane adam gördünüz aşkından bu denli perişan olan. bana mı denk gelmedi acaba :9:

az önce izledim. depresyona girdim gece gece. güzel filmdi ve aids konusunda güzel bir bilgilendirme ve uyarı olmuş. ama benim takıldığım- burdan sonrası spoiler dikkat :) - kızın babasını eski erkek arkadaşı sandıktan sonra ayrılıp depresyona girip hayattan soğuması. allah aşkına kaç tane adam gördünüz aşkından bu denli perişan olan. bana mı denk gelmedi acaba :9:

Sadece o mu, daha ne saçmalıklar var bu filmde. :27:

Back
X