incir reçeli :(((

henüz akşam izledim ama çok etkilendim çok güzeldi:14:
melike güner bence o role çok uygun olmuş tabi şahsi fikrim
hala ağlayasım var insanın sevdiğini kaybetmesinin düşüncesi bile korkutucu:14:

Son düzenleme:
hiç beğenmedim.
diologlar çok basitti.
birtek abinin sölediği şarkı güzeldi gerisi fıss.

bende izlediğimde çok beğenmiştim bu ve aşk tesadüfleri sever türk filmlerine olan olumsuz bakışımı biraz olsun değiştirdi

filmi ben de beğenmedim.belki de melikenin o filme yakışmamasından dolayı bilmiyorum sığ ve yapmacık bi film gibi geldi.

bugün sıkıntıdan zaman geçmedi bende tekrar izledim hala etkisindeyim çok beğendim

Son düzenleme:
ben önceki gün izledim filmi ama hiç zevk alamadım :(
sebebi ise daha önce bu filmi izleyen bi arkadaşımın baştan sona konuyu anlatması pufffffff
nefret ediyorum bu durumdan!
:27::27:

ben bu filmi ıssız adamın bayan versiyonuna benzettim çoğu şey benziyo

şimdi izledik eşimle baya ağladım.güzeldi bence ama keşke birbirlerini bu kadar isterken olsaydı .nasılsa biiri ölünce gerşde kalanda ölüyo bari mutlu olsalardı:(

ben filmi beğendim ama çok çok güzel bi filmdi diyemiycem yalnız şarkı müthiş halil sezai isyan o bayagı bi etkiliyor insanı...

kız bnm gbi delidolu olduğundan sanırım hayatı seven bi tip. kendime yakn hissettim. çok sevdim. allah sağlık açsndan benzetmesn:))) dvd si hala durur hatta evlendiğimdede film arşivime koyucam:61:

klişelerin dibine vurmuş bir filmdi. ı am sam ve requıem for a dream'den arak sahneler mevcuttu. herşeyden önce hangi ara bu kadar derin bi aşka dönüştü de, bu adam bu kadar hasar alıp yıllarca etkisinden çıkamadı bu aşkın. o da ayrı mevzuydu. fazlasıyla yüzeysel işlenmişti o kısım. çok derin bi aşk olduğunu idda ettiler lakin o derin hissiyatı veremediler. melike güner in oyunculuğuna hiç girmek istemiyorum komediydi.
en çok da güldüğüm cümle; ''bana hiçbirşeyi sevme hakkı vermediler bende incir reçelini sevdim'' vay anasını çok felsefik lan tam üç günümü bu cümleyi düşünmekle geçirdim ahaha. ergensen, ergen ruhluysan seversin. izle.

Son düzenleme:
klişelerin dibine vurmuş bir filmdi. ı am sam ve requıem for a dream'den arak sahneler mevcuttu. herşeyden önce hangi ara bu kadar derin bi aşka dönüştü de, bu adam bu kadar hasar alıp yıllarca etkisinden çıkamadı bu aşkın. o da ayrı mevzuydu. fazlasıyla yüzeysel işlenmişti o kısım. çok derin bi aşk olduğunu idda ettiler lakin o derin hissiyatı veremediler. melike güner in oyunculuğuna hiç girmek istemiyorum komediydi.
en çok da güldüğüm cümle; ''bana hiçbirşeyi sevme hakkı vermediler bende incir reçelini sevdim'' vay anasını çok felsefik lan tam üç günümü bu cümleyi düşünmekle geçirdim ahaha. ergensen, ergen ruhluysan seversin. izle.

Katıldığımbir yorum, kısa vadede filmi izlerken duygulanabiliyorsunuz belki (ortam ve şartlara bağlı olarak) ama ben izledikten sonra geriye hiiiç bişey kalmadı (eşimin "yanındayım, değerini bil imasından başka :)" ) yani kısaca film çok orjinal değildi bence..

Back
X