ben yaptim canim ama 3 gun icebldm ondan sonra icmedim.ama 3 gunun sonunda yumurta aki gibi akimtim oldu.kimyasal gecirmstm ben o ay kanama bitince yaptim.henuz adet olmadim 34.gun bugun gecikme var ama kimyasal kaynaklidr buyuk ihtimalle.ama deneyipte iyi sonuc alani cok okudum insallah sanada vesile olur canm tez vakitte8 aydir bebis istiyirum henüz olmadi maleseftabi hayirlisi.. 8 aydir uygulamadigim kalmadi.. çörek otu bal tarcin, soğan kürü,ovulasyon testi vs ama olmadi. Rutin kontrollerimiz yapildi esimde de bende de bi problem cikmadi. Bu ay 8. Denememiz olacak. Incir havuc kürü nü duydum bugun ona baslayacagim. Uygulayip sonuc alan arkadaslarim var mi?
Adetin 3. Gunu baslaniyor diye okumustum ama. Bugun adetimin 3. Gunu. Gunde bir bardak 20 gun icilmeliymis. Fakat 20 bardaklik cikmadi ki yaa. Allahim insaALLAH isteyen herkese verir yaa artik cok istiyoruzben yaptim canim ama 3 gun icebldm ondan sonra icmedim.ama 3 gunun sonunda yumurta aki gibi akimtim oldu.kimyasal gecirmstm ben o ay kanama bitince yaptim.henuz adet olmadim 34.gun bugun gecikme var ama kimyasal kaynaklidr buyuk ihtimalle.ama deneyipte iyi sonuc alani cok okudum insallah sanada vesile olur canm tez vakitte
Kizzz unutur muyum hatirlamaz olur muyum cok sevindim senin adina insaALLAH sagsalim kucagina alirsin onu da arastirayim bi :)Fundiii canim merhaba. Hatirladin mi beni ben de cok bekledim. bu ay cok sukur hamile kaldim. Bu ay ben eşime keci boynuzu kaynatip icirdim. Ben de
bal- polen- propolis- ari sutu karisimi yedim. Bizde ise yaradı cok sukur bi arastir iatersen
Amin canim teşekkür ederim. Darisi basina insallah dualarimdasinK
Kizzz unutur muyum hatirlamaz olur muyum cok sevindim senin adina insaALLAH sagsalim kucagina alirsin onu da arastirayim bi :)
bi yaptgmi 3 gun icebldm ben canim en fazla 4 bardak cikiyo bittikce taze yapiyosn.bi kerette yaaprsan durdukca cok kotu bi tat oluyo ayri ayri kaynatiyosn havucu ve inciri sonra suzup birlestrysnAdetin 3. Gunu baslaniyor diye okumustum ama. Bugun adetimin 3. Gunu. Gunde bir bardak 20 gun icilmeliymis. Fakat 20 bardaklik cikmadi ki yaa. Allahim insaALLAH isteyen herkese verir yaa artik cok istiyoruz
Canm bende 6 aydr deniyorum canm meryem suresine baslcm cnm adetim bittiginde onu okuyup 21. Gunde hamile oldgnu ogrenen insanlr cok varms bende okucam dualrm kabul olur ins sende oku cnm 41. Gun okucaksn duayı ins kabl olur hamile kalrz :) sende oku8 aydir bebis istiyirum henüz olmadi maleseftabi hayirlisi.. 8 aydir uygulamadigim kalmadi.. çörek otu bal tarcin, soğan kürü,ovulasyon testi vs ama olmadi. Rutin kontrollerimiz yapildi esimde de bende de bi problem cikmadi. Bu ay 8. Denememiz olacak. Incir havuc kürü nü duydum bugun ona baslayacagim. Uygulayip sonuc alan arkadaslarim var mi?
Canim ben geçen ay yaptim işe yaramadı malesef hatta onun etkisidir bilmiyorum ama iki gün erken adet oldum8 aydir bebis istiyirum henüz olmadi maleseftabi hayirlisi.. 8 aydir uygulamadigim kalmadi.. çörek otu bal tarcin, soğan kürü,ovulasyon testi vs ama olmadi. Rutin kontrollerimiz yapildi esimde de bende de bi problem cikmadi. Bu ay 8. Denememiz olacak. Incir havuc kürü nü duydum bugun ona baslayacagim. Uygulayip sonuc alan arkadaslarim var mi?
Ayy canim ne güzel hamile kalmissin hayirli olsun bende yapmistim incir kürü gecen ay hergün taze yaptım hep ayni saatlerde içtim çok özen gösterdim olmadi bende 6 aydir bebiş istiyorum ama olmadi. Bu ay yapmadim kürü bata 1 haftam var inşallah bende hamileyimdirCanım bende 8 aydır istiyordum ve senin gibi ovulasyon falan da denedim ve bu ay çok düzenli olmasa da incir ve havuç kürünu yaptım birde iki günde bir ilişkiye önem verdik ve bilmiyorum bundan mıdır hamileyim ama Suna önem veren hergün taze yapıyorum en fazla yaptığımı iki gün içiyordum sonra tekrar yenisini yapiyordjm
Canım ben bebek çalışmalarinda ikinci ay hamile kaldım.ilk ay olmayonca ikinci ay adet olduğum 5 gün boyunca maydanoz soğan suyu içtim adetim bitincede esimle bol bol havuc incir ceviz keçiboynuzu yedik o ay hamile kalmışım test yapınca çok mutlu olduk inşallah sağlıkla sıhhatle tez zamanda sende yasarsin8 aydir bebis istiyirum henüz olmadi maleseftabi hayirlisi.. 8 aydir uygulamadigim kalmadi.. çörek otu bal tarcin, soğan kürü,ovulasyon testi vs ama olmadi. Rutin kontrollerimiz yapildi esimde de bende de bi problem cikmadi. Bu ay 8. Denememiz olacak. Incir havuc kürü nü duydum bugun ona baslayacagim. Uygulayip sonuc alan arkadaslarim var mi?
Bide takvim yöntemini kullandık. Yumurtlamanin olacağında 3gun önceden yumurtanın 1 sonraki gününe kadar iyi beslenerek çalışmalar yaptık. Hiç kalkmadan cenin pozisyonunda sabaha kadar yattım. Sabah duş aldım.Canım ben bebek çalışmalarinda ikinci ay hamile kaldım.ilk ay olmayonca ikinci ay adet olduğum 5 gün boyunca maydanoz soğan suyu içtim adetim bitincede esimle bol bol havuc incir ceviz keçiboynuzu yedik o ay hamile kalmışım test yapınca çok mutlu olduk inşallah sağlıkla sıhhatle tez zamanda sende yasarsin
Umarim sonuc alabilrim insaALLAH. artik cok istiyorumbi yaptgmi 3 gun icebldm ben canim en fazla 4 bardak cikiyo bittikce taze yapiyosn.bi kerette yaaprsan durdukca cok kotu bi tat oluyo ayri ayri kaynatiyosn havucu ve inciri sonra suzup birlestrysn
Tamam canim omu da okurum insaALLAH RABBim yardim etsin bizeCanm bende 6 aydr deniyorum canm meryem suresine baslcm cnm adetim bittiginde onu okuyup 21. Gunde hamile oldgnu ogrenen insanlr cok varms bende okucam dualrm kabul olur ins sende oku cnm 41. Gun okucaksn duayı ins kabl olur hamile kalrz :) sende oku
Sogan kürü nü yaptigim ay inanmazsin 40 günde adet oldum ve 2 cm kist cikti yumurtaligimda. Bana hicc yaramadi sogan kürü. Simdi umut fakirin ekmeği inciri deniyorum:/ insaALLAH bizim de yuzumuz guler canim benimFundicim aynı dönemlerde baslamıstık çalışmalara.Ben de uğraşıyorum hala.Gecen ay incir kürü yapmıstım.Tam gunu gunune uymadım ama.Bu ay da soğan kuru yaptım.Adet bitiminden sonra başladım.Bas ağrısı yaptığı için 6 gün içebildim.Dogrusu önce soğan,sonra incir kürüymüs.Ins.bu kürler vesile olur
Ay hadi bakim insaALLAH bu ay bende de işe yararCanım bende 8 aydır istiyordum ve senin gibi ovulasyon falan da denedim ve bu ay çok düzenli olmasa da incir ve havuç kürünu yaptım birde iki günde bir ilişkiye önem verdik ve bilmiyorum bundan mıdır hamileyim ama Suna önem veren hergün taze yapıyorum en fazla yaptığımı iki gün içiyordum sonra tekrar yenisini yapiyordjm
Amin insaALLAH canim benim insaALLAH isteyen herkese versin ALLAHim. Bizim de 8. Ayimiz bakalimCanım ben bebek çalışmalarinda ikinci ay hamile kaldım.ilk ay olmayonca ikinci ay adet olduğum 5 gün boyunca maydanoz soğan suyu içtim adetim bitincede esimle bol bol havuc incir ceviz keçiboynuzu yedik o ay hamile kalmışım test yapınca çok mutlu olduk inşallah sağlıkla sıhhatle tez zamanda sende yasarsin
canım hangisinden sonra hamile kaldınFundicim aynı dönemlerde baslamıstık çalışmalara.Ben de uğraşıyorum hala.Gecen ay incir kürü yapmıstım.Tam gunu gunune uymadım ama.Bu ay da soğan kuru yaptım.Adet bitiminden sonra başladım.Bas ağrısı yaptığı için 6 gün içebildim.Dogrusu önce soğan,sonra incir kürüymüs.Ins.bu kürler vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?