tebrik ediyoruum siziii darısı bizim başımızaaa..çok sevindiim inanın çok şaşırdım demekki ikinci ayda kullanınca hamile kalınabiliyomuş ben az daha vazgeçip kullanmıycaktım:))ama bana umut oldunuuuz..sağlıcakla kalın bebişlerinize iyi bakın allah kucağınıza allmayı nasip etsiiiiiiin..
canım ben 15 aralıkta başlamıştım küre o ay adet olmadım..duphaston kullandım...ocakta doktor klomen verdi..bitince adetin 10.günü kontrole gittim..ilaca tepki vermişim 3-4 yumurta vardı ortalama 10 mm.dedi doktor..sevindik..3 gün sonra tekrar gittiğimizde hala 10 mm. di düşün..doktor gelmene gerek yok dedi gönderdi..adet olunca gel aşılmaya geçelim dedi..çok üzüldüm çok ağladım....ama yolda eve dönerken incir ve kaçioynuzu aldım..küre devam ettim..2.ayımda havuçlu kullandım ve Allahıma bin şükür yumurta büyüdü,çatladı ve hamile kaldım..hangisi vesile oldu ilaç mı kür mü bilmiyorum..ama faydası olduğuna inanıyorum..bence bırakmayın..önce Allah sonra sizin çabalarınız sayesinde hamile kalırsınız inşallah...
bir de eşimin spermlerinde hareket ve morfoloji sorunu var..17 aralıktan beri içiriyorum..18 mart gibi bitecek ve sırf size fikir versin diye eşimi ikna edip tekrar spermiyogram yaptırtacağım..ilkini ocak ayında yaptırmıştık,karşılaştırma yapma imkanımız olacak..sonuçları paylaşırım bakalım gerçekten işe yaramış mı..sperm kalitesi artarsa herkese duyuracağım..Rabbim yar ve yardımımız olsun inşallah..