İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

kızlar ibrahim saraçoğlunun sitesinde yumurtlama için 15-16 inciri kaynatın diyo... sizler 7-8 taneden mi yapıyorsunuz ve böyle faydasını gördünüzmü?
bende başlamayı düşünüyorum...

ben 10 tane yapıyorum o bile çok ağır oluyor zor içiyorum ...rabbim faydasını gösterir inşallah...

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama Allahım hem benim hemde arkadaşlarımın yüzünü güldürsenağlamasenağlama

canım arkadaşım üzülme ne olur. inan bu kadar etkileneceğini bilseydim yazmazdım. olucak inş. herşeyin hayırlısı olsun. kafamızdan atabilsek bi Allah'a emanet etsek rahatlıcazda yapamıyorz işte stres altında oluncada olmuyo olmuyo

günaydın herkese bende sabah başladım incir kürüne bakalım. çok tatlı bu ya valla zar zor içtim. 1 dikişte yoksa mümkün değildi. umarım işe yarar.

arnavut güzelim delikli taşdan mı hamile kalcaz yani:))))))))))))))kaydirigubbakcemile3
valla ben kocamı aldatamam:):)kaydirigubbakcemile3

lastsibeliiim çok fenasıın aaaa kaydirigubbakcemile3..valla bişey diyimmii biz hamile kalamayızda taşa nolurr ona garanti verememmm..taş ortadan çatlar beni görüncee:roflol:

nerdesin meleğim. seninle uyuyor, seninle kalkıyorum.gözümü çevirdiğim her yerde sen varsın. seninle tanışmadan seni seviyor özlüyorum.önüme çıkan her çocuğun gülüşünde saklısın sanki, rüyalarım da "az kaldı geliyorum" diyorsun ama uyandığımda yoksun. ve rüyalarımda sana sarılarak gideriyorum özlemini. özlemsin, hasretsin yüreğimde, gelde ıslansın kirpiklerim sevinç göz yaşlarımla. gelde dünyanın en güzel sözcükleriyle seveyim, bağrıma basayım seni meleğim. biliyorum bu benim ve benim gibi meleklerin özlemini çeken arkadaşlarımın imtihanı ve ben inanıyorum ki Rabbim şu an yollamıyorsa seni bu dünyaya bir bildiği vardır. boynumu eğiyorum Allah ne derse o olur ve ümitle ellerimi yeniden açıyorum yeniden diliyorum dileniyorum seni Rabbimden. kucağım açık, gözlerim yollarda seni heyecanla bekliyorum meleğim...gel artık sıkılmadınmı düşlerimin konuğu olmaktan, gelde hayatımın en güzel parçası ol. hazırım uykusuz gecelere, hazırım yanıbaşında oturup saatlerce sıcak gülüşünü seyretmeye. her sabah seninle açıyorum gözlerimi, yokluğun bile içimi ısıtıyor.gördüğüm her anneye "şükredin ne olur çok şükredin evladınız olduğu için" demek istiyorum haykırarak. anlarlarmı beni meleğim, onlar ne kadar meleksiz kaldı ki? ellerim havada gözlerim yolda seni bekliyorum hayırlısıyla meleğim. sen beklenenimsin, Allah'ım en kısa zamanda bana ve isteyen bütün arkadaşlarıma hayırlısı ile nasip eder inş meleklerimizi.

kıyamam ben sanaasenağlama nolur yapma böyle buseciik bizide üzüyosuunsenağlama bak bitanem bu yazıyı sakla tamammı bebişine bol bol okuyacaksın bundan emin ol ,bizimde yüzümüz gülecek az sabret ..kucaklıyorum senii:teselli:

arnavutgüzelim ne yapıyosun. öyle bi duygulandık döktürüverdim işte. hepimiz adına. Rabbim büyüktür iyi olur inşallah herşey

kuzum beniiim vallaa şimdi oturdum dedim belki yeni hamişler vardır ..tamdaa takmazken kafamaa bi baktım sana koptum zateen..kurban olduğum rabbim bizim üzülmemizi istemez heleki ondan evlat dileniyosak..hem bak bu perşembe yani yarın akşam abdestlerimizi alalım geç saate oturalım iki rekat namaz kılalım sonra yasin okuyalım dua edeliiim..rabim herşeyin harılsını versin bizee..nolur ader arkadaşlarım beniim çok ısrar etmeyin allah hayırsız sağlıksız evlat veriri busefer bizi sınamak için..o yüzden bekleyelim allah herşeyin iyisin bilendiiir..

kuzum beniiim vallaa şimdi oturdum dedim belki yeni hamişler vardır ..tamdaa takmazken kafamaa bi baktım sana koptum zateen..kurban olduğum rabbim bizim üzülmemizi istemez heleki ondan evlat dileniyosak..hem bak bu perşembe yani yarın akşam abdestlerimizi alalım geç saate oturalım iki rekat namaz kılalım sonra yasin okuyalım dua edeliiim..rabim herşeyin harılsını versin bizee..nolur ader arkadaşlarım beniim çok ısrar etmeyin allah hayırsız sağlıksız evlat veriri busefer bizi sınamak için..o yüzden bekleyelim allah herşeyin iyisin bilendiiir..

canımsın yerden göğe kadar haklısın Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.

arnavutgüzeli gerçekten çok haklısın Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin

:1hug: :ecrin_bebek: o küçük sıpam bi gelsin zaten poposunu mosmor yapıcam beni bekletmek neymiş görceek ooooo:emir_bebek::ecrin_bebek:

:1hug: :ecrin_bebek: o küçük sıpam bi gelsin zaten poposunu mosmor yapıcam beni bekletmek neymiş görceek ooooo:emir_bebek::ecrin_bebek:

kıyamassınnnn annesii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayyy kulağa ne güzel gelio .annesi :dance:

ben inanıyorumki en kısa zmanda hepimizde tek tek döküleceğiz . bu sayfalarda ben HAMİLEYİM die :teytey::teytey::teytey: . yüce rabbim çok büyük :Saruboceq:

lastsibeliiim çok fenasıın aaaa kaydirigubbakcemile3..valla bişey diyimmii biz hamile kalamayızda taşa nolurr ona garanti verememmm..taş ortadan çatlar beni görüncee:roflol:

...............
çok güldüm ya ilahi arnavut güzeli:roflol::roflol:desene vay taşın haline

Back
X