Aslında bende ağzı kapalı kısık ateşte kaynatıyorum.
Neyse teşekkürler liva:teytey:
slm bende bu ay basladım bende kaynatıyorm yarım bardak anca cıkıyor nasıl 3bölüyorlar anlamadım vallah ama hayırlısı:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bende ağzı kapalı kısık ateşte kaynatıyorum.
Neyse teşekkürler liva:teytey:
slm ya bu kürü ben uyguluyorum ama bir su bardağı bile zor çıkıyor nasıl üçe bölücem ben ayrıntılı yazarsanız bilenler teşk
gunaydin, yokmu yeni gelismeler, kure baslayanlar, bitirenler, hamile kalanlar kalamayanlar, ben kendimi soyliyeyim halaaaaa hamilelik falan yok, umut dunyasi bekliyoruz, haberleri bekliyorummmmmmmmmmm
aynen katılıyorum nasıl 3bçlüyorlar yarım bardak cıkıyor yarım litreden kaynayınca
Selam kızlar 9 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay yumurta takibi yaptırcam 2 gündür incir kürü yapıyorum benimde yarım bardak çıkıyor 2 defada içiyorum tatlıyı severim ama bu baya bi tatlı oluyor :)) yarın adetin 3. günü doktoruma gideceğim bakalım klomen verecekmi aslında eşimde tedavi görmeliymiş yeni öğrendik oda 1 haftadır ilaç kullanıyor ama ben sürekli adet gecikmesi problemi yaşıyorum ve yumurtlama sorunum olduğunu düşünüyorum bakalım size burdan yazarım sonuçları incir kürünün işe yarayıp yaramadığı 1 hafta sonra yumurtlamada belli olur..İnşallah bu ay gelir bizim yaramazlar..
slm bende de yarım bardak cıkıyodu ama simdi 1su bardagı cıkartıyorum 2.5suba suya 7tane incir koy 15dakika kaynat bide öyle dene ok ha birde doktora gidince bi faydası oldumu yaz ok
keçiboynuzu cinsel güç de katarmış.doğru mu kızlar.bu konuda bi değişiklik oldu mu peki eşlerde?