Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya ben saraçoğlu nun sitesinden uygulamaya başladım bugün ama orda 8-9 adet incir yazıyordu bende onu uyguluyorum.
bide bu su azcık oluyo sonunda normalmi 2 tane çay bardağının 3de2 si kadar birini öğle yemeğinden önce diğerinide akşam yemeğinden önce içiyorum az değilmi? sizinkide öylemiydi:44:
önceki ay soğan kürü uyguladığım için o her defasında taze hazırlanacaktı ve bir su bardağı dolusu içiyordum.
cevaplarınızı bekliyorum
Pek bir gelişme olmamıştı sanırım.
Tedavide yumurta sayısı aynıydı, bu yüzden çok ümitli konuşmak istemiyorum ama herkesin bünyesi farklı tabi.
kızlar ben bu ay incir kürü yaptım yumurtlama günümde çok sancı oldu sağ kasığımda ve akıntımda kan vardı nedendir acep ağrım geçti bugün
canım ya ben saraçoğlu nun sitesinden uygulamaya başladım bugün ama orda 8-9 adet incir yazıyordu bende onu uyguluyorum.
bide bu su azcık oluyo sonunda normalmi 2 tane çay bardağının 3de2 si kadar birini öğle yemeğinden önce diğerinide akşam yemeğinden önce içiyorum az değilmi? sizinkide öylemiydi:44:
önceki ay soğan kürü uyguladığım için o her defasında taze hazırlanacaktı ve bir su bardağı dolusu içiyordum.
cevaplarınızı bekliyorum
Sağ kasığımda batmalar hissettim ama genelde yumurtlama tarihlerimde olurdu bu ağrı ya da batmalar. Bu ay boyunca sanki bir ağırlıkta hissettim sağ tarafımda, anlayamadım bende. Hayırlısı bakalım.
türkçeyi de bozduk ne kadar çok hatalı anlatım yapmışım:))pko görüldükten sonra soğan yaptım,soğan kürü pko yapmadı yanlış olmasın...
cevaplarınızı bekliyorum
Selam. Bende incir kurunu denedigimde böyle olmustu, demekki yumurtaliklari cogalttigi/buyuttugu icin böyle oluyor:))). Bu kadarcik sizi önemli degil yeterki ise yarasin:).
Teşekkürler yanıt için. İnşallah faydasını görürüz. Ne kadar zaman oldu deneyeli ve nasıl sizde kürle birlikte değişim oldumu?
Ben de buyuk etki yapti, resmen yumurtalarimin cogaldigini hissettim ve ovulasyon tesleri var bilirsin, incir kurunden sonra ilk defa bu testlerde cok belirgin sekilde iki cizgi (pozitif) görundu. yumurtlama gunlerimi takip etmeye baslayabildim. Malesef bende endometrios oldugu icin sadece yumurtlama sorununun hallolmasi yeterli degil sanirim ki hala hamis olamadim((.
iki ay kullandim, bu ay ara verdim.
kızlar merhaba ben de hem incir kürüna başladım kendime eşimede bir ay oldu nerdeyse keçiboynuzu kürüne başladım benim tek tüpüm kapalıydı geçen ay açıldı laparoskopiyle eşiminde sperm sayısı 29.000 milyon ama ileri hareket yüzdesi %37 sizce bi faydası olurmu kürlerin doğal yolla hamile kalabilirmiyim doktor hemen aşılama önerdi bize moralimiz çok bozuldu
Bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim ama inşallah faydalı olur arkadaşım. Uygula devam et bence. Tüp bebek, aşılama vs. deneyipte olmayan sonrasında bu kürler ile sürpriz sonuç alanlar var. Bitkisel olduğu için zararını yazanda görmedim. Sdece çatlama olmadığı için kist yaptığından şüphe ile bahsedenleri okumuştum. Onuda Sarçoğlu sitesinde çatlatma için açıklamış.
canım çok teşekkürler galiba adetin 10. gününden itibaren 6 dk incirleri kaynattıktan sonra bir orta boy havuçu dilim dilim kesip ekleyip 4 dk daha kaynatıp içersek yumurtlama zamanı 5-6 gün yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyomuş diye biliyorum inş faydasını görürüm
Zaten laparoskopiyle açıldı demişsin tıkalı olan tek tüp için. Yani aslında bir engel kalmamış gözüküyor. Allah biliyor ne zaman bizim için uygun olduğunu. İnşallah faydasını görürsün cnm. Tabii bende :)
Bence devam et öyleyse. Ne güzel düzenede girmiş. Ben burda 3. ayda hamile kalanlarıda okumuştum yanılmıyorsam. Bende bu ay yumurtlama kontrolünde sıvı olur ya onun üç kere olduğunu farkettim bilmiyorum olurmu öyle birşey ama aynı ayda farklı zamanlardaydı. Çatlatma için havuç kullanmışmıydın? Ben herhangi bir rahatsızlığım yok diye biliyorum fakat dr. kontrollerim en detaylı şekilde yapılmadı. Sadece yumurtalık, rahim, smear kontrolü vs. yapıldı. 1 sene yeni doluyor bizim. Bakalım incir ve keçiboynuzuda tutmazsa o zaman daha detaylı kontrollere gidicez. 31 yaşındayım. Açıkçası biraz duymaktan korktuğum için bu kürleri deneyerek erteliyorum. İnşallah rabbim sanada en kısa sürede anneliği nasip etsin.
Selam canim! Allahim bana anne olmayi nasip etti (cok sorunlu ve zorlu birkizim olsada yine de bir cocugum oldugu icin sukrediyorum) fakat bu hamileligim endometrios kistine yakalanmadan önceydi. Bu kistden dolayi iki kereameliyat oldum ve tekrar hamile kalmami engelliyor. bunun icin degisik zamanlarda degisk kurler denedim ama en son bir ilac var o ilacla hamile kalabilen arkadaslar oldu. Aris adinda bir arkadasimiz topik acmis o bitkisel ilac hakkinda detayli bilgi veriyor, simdi o ilaca basladim ama elimde yeterli derecede ilac yok bu yuzden nasil bir sonuc alicagimi bilmiyorum. 35 - 40 yasinda dogal yolla anne olanlarda var biliyorsun:))) daha yasin cok erken!!! Sevgiler selamlar...
27 aralikta adet oldum.ikinci gunu incir kurune basladim.esime de keciboynuzu pekmezi (sabah aksam 1 yemek kasigi)+zeytinyagli incire basladim.
(inciri ikiye bolup zeytinyaginin icine koyuyorsun 12 saat bekleyip yiyiyor)
ben 6-7 inciri 1.5 kupa suda kaynatip iliyinca ilicyorum gunde sadece 1 kez. bir problemim yok bebek istedigimiz ilk ay deniyorum bunlari.
sonuclari paylasicam. (bu arada 4 yasinda bir kizim var)