İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 4 senelik evliyim ve hiç korunmadık hep edavi bi kere hamile kaldım oda dış gebelikle sonuclandı ;( 14 kasımda incir kürü ve soğan kürüne başladım soğan kürü 15 gün devam edicek benide listeye ekleyin adet tarihim 5 aralık olucak ama inşallah oolmaz :))

selam kızlar. Maalesef daha öncede dediğim gibi hamile değilim. 2 defa kan testi yaptırdım ve hala adet olmadım. Bu benim için o kadar şaşırtıcı ki.. 26 günde bir saat gibi olurdum. Bugün 36.gün herhalde saymaya korkuyorum artık. Adet olmayı hiç bu kadar isteyeceğimi düşünmemiştim. Bu ay yaptığım tek farklı şey incir kürünü uygulamak oldu. Sanırım yumurta oluşturdu fakat çatlamadı ve kiste dönüştü. Bu benim teorim tabi. Salı gününe doktordan randevu aldım. O zaman anlıcaz ne olduğunu. Benim size tavsiyem kızlar kisti olan varsa bu kürü doktoruna danışmadan kullanmasın. Ben başıma iş açtım valla. Muayeneden sonra size haber veririm kızlar. Bakalım dr.ne diyecek? üff ağlamaktan canım çıktı.

canım muhakkak beklıyorum haberını bana gore ya dedıgın gıbı kıst var cok gelıstı yumurta yada gec dollenme oldu bakalım bekleyelım ne olacak hala ıcımde umut var garıp ama gercek

arkadaslar ibrahim saracoğlu programda demiştiki inciri kaynatırken içine 3 5 halka havuc atarsanız buda yumurtanın catlaması içind emişti incir kaynamaya basladıktan 5 dakka sonra yapılıcak bu siz bunu yapmadıysanız ondan catlamamıstır

canım her kullanırken günde 2 kez içiyoruz ya herseferinde koyucaksınız öyle dedi hem besliyormus hem catlaması içinmiş ben sürkli koyuyorum ve bunun yanında kist için soğan kürü kist olmasada rahimi hazırlıyormus bir soğanı 4 e bölüp 15 gün sabah aksam yemekten 15 dakka evvel

LEYDIII canım o zaman her zaman katılmayacakmı havuç kürün içine sadece çatlama dönemlerinde mı kullanacağız havucu?
canım benim her seferinde 5 6 halka havuc at içine incir kaynadıktan 5 dakka sonra atıyorsun ve 5 dakka daha kaynatıp demlendiriosun

bişey sorucam ya biz kürlere adetimle beraber başladık, bu keçiboynuzu kürüni 3 ay kullanmak gerekiyo ya onun öncesinde yani bu ay spermlere bi faydası olmazmı sizce bunun yada 3 ay sonra tamamen kaliteli spermmni olacak anlamadım

faydası elbette olur canım
3 ay kullanmak gerekiyomuş ya, şöyle düşünki
yumurtlama takibinde dahi sonuç alabilmek için en az 3 ay deneniyor ilaçlar
buda onun gibi, hani 1 ay kullanıp "yok yaa olmuyor, buda işe yaramıyor" deyip kestirip atmamak için, anlatabildim mi canım yerimseniben
kullandıkça kalitesini daha çok arttırıcaktır

bence hıcbır faydası yok adetten 3-4 gun sonra basladım ama bugun 19.gunum hala yumis catlamadı vede 1 adet yumis buyudu icmiycem artık bosu bosuna sizin umidinzi kırmak istemiyorum ama bence hikaye , dr takibindeyim gunasiri vede catlamaz buyuk ihtiamal kuculecek dedi

bende bugun soğan kürüne başladım ve acayip midem kalktı içerken yaa tadını almadan içmeye calışıyorum ama bakalım nolcak böyle 15 gün hemde inşallah içebilirim cocugum için katlanıyoruz yoksa içemem... Allahım şifasını versin de yeter

** yeni **

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??

2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??

3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??

4) aabeyazmelek......................... 26 Ekim ................................ 23 Kasım ??

5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??

6) Balsurat ................................ 8 Kasım ................................ 28 Kasım

7) funda216544 .......................... 1 Kasım ................................. 29 Kasım

8) loveli ..................................... 6 Kasım ................................. 29 Kasım

9) babymom .............................. 4 Kasım .................................. 1 Aralık

10) Ceylin_naz ........................... 6 Kasım .................................. 1 Aralık

11) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık

12) GÜLCEZA ............................ 4 Kasım .................................. 8 Aralık

13) milkshake ............................. 3 Kasım .................................. 8 Aralık

14) ilkbahar _ 20 .......................... 3 Eylül ................................... 10 Aralık

15) ((eslem)) ............................. 15 Kasım ................................. 13 Aralık

16) zencefill ................................ devam .................................. 13 Aralık

17) umutsuz09 .......................... 14 Kasım ................................ 13 Aralık

18) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

19) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

20) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

21) umutlu99 ................................. ?? ...................................... ??

22) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

23) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

24) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

25) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

26) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

27) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

28) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

29) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

30) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

31) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

32) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

33) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

34) beyz@ ................................... 21 Kasım ................................. ??

** yağmurbebek ........................................... beklemede not: canım durumun nedir? hala adet olmadın mı? doktora gittiysen durumunu bize bildirirmisin canım, merak ediyoruz yerimseniben

...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....

*** nisafidan :emir_bebek::CüvCüv:

*** flapy :emir_bebek::CüvCüv:

not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen

Son düzenleme:
selam kızlar adetim pazar günü heyecan başladı bende hadi hayırlısı bakalım

inşallah bugün adet olmazsın canım ilk hamilemiz sen olursun.Benimde 29 una ama şimdiden düşünmeye başladım arada sancım oluyo dün de belim ağrıyodu bu ayda olmadımı diye düşünüyorumçLütfen bizi habersiz bırakma.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
:ecrin_bebek:

loveli ve cerensesil durumlarınız nedir?regl oldunuzmu kızlar?benim 1 günüm kaldı çok heycanlıyım ya.

Back
X