İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

ben de varım diyen hanımlar,bana merhaba derseniz,kürler bir yandan devam ede dursun,diğer yandan da yukarıda anlatmaya çalıştığım güç birliği ve görev dağılımları için,beyin fırtınasına başlayabiliriz...inşallah,benim sağlıklı ikizlerim,sizlerin de gönlünüzden geçen bebekleriniz olsun...

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??

2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??

3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??

4) aabeyazmelek......................... 26 Ekim ................................ 23 Kasım ??

5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??

6) loveli ..................................... 6 Kasım ................................. 29 Kasım ??

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

9) babymom .............................. 4 Kasım .................................. 3 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

11) (( eslem )) ............................. devam ... ................................ 7 Aralık

12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık

13) milkshake ............................. 3 Kasım .................................. 8 Aralık

14) ilkbahar _ 20 .......................... 3 Eylül ................................... 10 Aralık

15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık

16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık

17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık

18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık

19) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

20) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

21) umutlu99 ................................. ?? ...................................... ??

22) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

23) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

24) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

25) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

26) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

27) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

28) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

29) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

30) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

31) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

32) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

33) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

34) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

35) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

36) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

37) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

** yağmurbebek ........................................... beklemede not: canım durumun nedir? hala adet olmadın mı? doktora gittiysen durumunu bize bildirirmisin canım, merak ediyoruz yerimseniben

...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....

*** nisafidan :emir_bebek::CüvCüv:

*** flapy :emir_bebek::CüvCüv:

not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)

eslemcim ben hamisim incir kurunun etkisi oldugu kesin cok isyan ettim kızdım kure ama ise yaradı cok sukur arkadaslar denemeye devam edin derim

eslemcim ben hamisim incir kurunun etkisi oldugu kesin cok isyan ettim kızdım kure ama ise yaradı cok sukur arkadaslar denemeye devam edin derim

canım öncelikle seni ve eşini tebrik ederima.s. darısı en kısa zamanda başımıza:Saruboceq: bu arada senin sorunun neydi canım yumurtaların kalitesi hakkında bilgin varmıydı :uhm:bir de kür ü tam olarak nasıl uyguladın :kahve:

hoşgeldin canım, burayı bulabilmeniz için bi ara özel msj attım ancak bazılarınızın özel msjı kapalı
çok geçmiş olsun, bu ay incir denemiyorsun sanırım, eşine keçiboynuzunu yedir bari
bir yerden faydasını gör inşallah yerimseniben

biraz daha bekle canım en azından 1 hafta günün geçsin öyle yap testi
hayal kırıklığı olunca düzelmek zorluyor insanı
o sebeple bekle inşallah güzel sonuç alırsın a.s.kaydirigubbakcemile5

baya hızlısın aabeyazmelek
hangi topiçe baksam ordasın, en kısa zamanda bir yerde senin güzel haberini alacağımı inanıyorum
hadi bakalım kaydirigubbakcemile5

yok canım benim ya ders çalışıyorum birkaç tane girdigim topik var sadece vakit bulunca girmeye çalışıyorum inşallah canımya agzından bal damlıyor hayırlısı olsun bekleyip görücez bu ayıda yerimseniben

canım çok sevindim kurun yanında ek olarak birşey kullandınmı allah saglıklı sıhatlı evlat :nazar:versin tebrikler :hooray::hooray:

ben de varım diyen hanımlar,bana merhaba derseniz,kürler bir yandan devam ede dursun,diğer yandan da yukarıda anlatmaya çalıştığım güç birliği ve görev dağılımları için,beyin fırtınasına başlayabiliriz...inşallah,benim sağlıklı ikizlerim,sizlerin de gönlünüzden geçen bebekleriniz olsun...

kusura bakma yardımcı olamıyacagım sana zamanım yok çünkü
allah hepimize gönlümüzün muradını versin:Saruboceq:

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??

2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??

3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??

5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık ?? beklemede

16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık ??

17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık ??

18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık

19) aabeyazmelek ......................25 Kasım ................................... 22 Aralık

20) loveli .................................. devam ........................................ 26 Aralık

21) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

*** milkshake :emir_bebek::CüvCüv:

*** babymom :emir_bebek::CüvCüv:

not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu

## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)

## (( eslem )) ..........................4 Ocak

## umutlu99 ........................... 6 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

## lalezar_29 ..........................19 Ocak

aramıza hoşgeldin umutışıkları a.s.
incir yada keçiboynuzu kürü deniyormusunuz?
bu arada bekar görünüyorsunuz profilde ve bebek istiyorsunuz galiba
kafam karıştı :uhm:

maşallah subhanallah ya
çok sevindim canım, incir kürünün şifasını görmene sevindim
şimdide sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyoruz
hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin Rabbim
tebrik ediyorum a.s.

yok canım benim ya ders çalışıyorum birkaç tane girdigim topik var sadece vakit bulunca girmeye çalışıyorum inşallah canımya agzından bal damlıyor hayırlısı olsun bekleyip görücez bu ayıda yerimseniben

çok sevecen geliyorsun bana, ayrıca her okuduğum cevaplarında pozitif enerji veriyorsun
etrafına, ne güzel
muhabbetimiz daim olsun yerimseniben
en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşmak dileğiyle kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
sevgili eslem,iş-güçten vakit bulup-tam da niyet ettim derken,evlilik hazırlığımı kastetmiştim....işte o günlerde,adetim aniden kesildi ve dr a gittiğimde,erken menopoz teşhisi koydu bana...eşim olacak insana,durumu açıklayıp geri çekilip-onun itirazlarına rağmen-ayrıldım...bir başkasını,bile bile çocuksuz bir geleceğe mahkum edemezdim herhalde................o günden sonra,araştırmaya başladım....kendimde,bu umudu yeniden yakalamaya başlıyorum....yavaş olmakla beraber,güzel gelişmeler var tıpta.alternatif tedaviler de ayrıca...o yüzden aranızdayım...bu arada,kök hücre tedavisiyle çocuk sahibi olabilme konusu,takip edilmesi gereken bir konu gibi görünüyor...incir kürüne gelince,evet başlamak niyetindeyim....umutlarınız gerçeğe dönüşsün umarım...sevgiler...

sevgili eslem,iş-güçten vakit bulup-tam da niyet ettim derken,evlilik hazırlığımı kastetmiştim....işte o günlerde,adetim aniden kesildi ve dr a gittiğimde,erken menopoz teşhisi koydu bana...eşim olacak insana,durumu açıklayıp geri çekilip-onun itirazlarına rağmen-ayrıldım...bir başkasını,bile bile çocuksuz bir geleceğe mahkum edemezdim herhalde................o günden sonra,araştırmaya başladım....kendimde,bu umudu yeniden yakalamaya başlıyorum....yavaş olmakla beraber,güzel gelişmeler var tıpta.alternatif tedaviler de ayrıca...o yüzden aranızdayım...bu arada,kök hücre tedavisiyle çocuk sahibi olabilme konusu,takip edilmesi gereken bir konu gibi görünüyor...incir kürüne gelince,evet başlamak niyetindeyim....umutlarınız gerçeğe dönüşsün umarım...sevgiler...

aramıza hoşgeldin umutisiklari a.s.
yazından çok etkilendim canım ama bence kendine de haksızlık yapmışsın şimdi buradaki arkadaşlarımızın eşlerinden olsun bizden kaynaklanan sorunlardan olsun bebek sahibi olamıyoruz sen bir psikolog olarak ayrılmamızı tavsiye edermisin çünkü eşlerin birinin yüzünden diğerinin çocuk sahibi olma hakkı elinden alınıyor.çocuğunun olmaması senin tercih ettiğin bişey değil..eğer geri dönüş mümkünse keşke yine bir araya gelebilseniz:1rolleyes: yine incir kürüne devam edip bizde bütün bildiklerimizi paylaşırdık, buralarda ne hikayeler gördük okuduk...seninde umutların gerçeğe dönüşsün canım seni buralarda hep görmek isteriz:1hug:

arkadaşlar merhabalar herkese.öncelikle tüm hamiş arkadaşları kutluyorum.ALLAH TEZ ZAMANDA BİZLEREDE NASİP eder inşallah.bende bu gün başlıyorum incir kürüne.kist yokmuş bende olsaydı soğan kürü uygulıycaktım.2 ay tedavi oldum tutmadı bakalım bu ay beklemedeyim.benide listeye eklermisiniz acaba.9 ocak adet tarihim.sizleri öpüyorum.

kızlar bu kürler adet başlangıcındamı oluyor ? yani o zamanmı başlanıyor yoksa istediğim zaman başlayabilirmiyim ?

kızlaar yokmu bi cevap veren ben bu kürlere yani daha doğrusu incir kürüne adet başlangıcındamı başlamam lazım..tamam eşişme hemen içiricem ama benim için nasıl olur..kullananlar yada bilgisi olanlar bi zahmet yazıversin ya

canım öncelikle seni ve eşini tebrik ederima.s. darısı en kısa zamanda başımıza:Saruboceq: bu arada senin sorunun neydi canım yumurtaların kalitesi hakkında bilgin varmıydı :uhm:bir de kür ü tam olarak nasıl uyguladın :kahve:

ben acıkcası goz kararı uyguladım kuru sabah aksam ıctım. gecelerı kaynatıodum 1 bardak yatmadan once 1 bardak uyanınca ac karnına ıcıodum. yumurtam olustu fakat 20.gunumde catladı. takip yaptırdım bu ay dogal takip catlayana kadar aksamları hayıt ıctım 1 bardak. evvel allahın emri geldi sonrasındada biseyler vesile oldu. ama incire guvenmıodum sonradan anladımkı kalıtelı yumıs olusturdu.darısı ısteyen herkesın basına ınsallah.

12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık ?? beklemede

16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık ??

17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık ??

19) aabeyazmelek ......................25 Kasım ................................... 22 Aralık

20) loveli .................................. devam ........................................ 26 Aralık

21) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

*** milkshake :emir_bebek::CüvCüv:

*** babymom :emir_bebek::CüvCüv:

## (( eslem )) ..........................3 Ocak

## umutlu99 ........................... 6 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

## honey53 ............................ 9 Ocak

## lalezar_29 ...........................19 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

## hakca ................................. ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

Back
X