İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

fundacım en iyisi sende kan testi yaptır daha emin olursunyerimsenibenbazan hormonlar idrara geçmemiş oluyor ve ev testinde çıkmayabiliyor inşallah sonraki hamilemizde sen olursun:Saruboceq:

boşuna umutlanmak istemiyorum canım ya genelde adet düzensizliği yaşıyorum.Adet öncesi böyle akıntılarda oluyo ama ne bileyim biliyosun psikolojimiz çok bozuldu artık 8 aydır hep hüsran yaşayınca.Beklerim p.tesiye kadar olmazsam okul çıkışı gider kanda baktırırım.

boşuna umutlanmak istemiyorum canım ya genelde adet düzensizliği yaşıyorum.Adet öncesi böyle akıntılarda oluyo ama ne bileyim biliyosun psikolojimiz çok bozuldu artık 8 aydır hep hüsran yaşayınca.Beklerim p.tesiye kadar olmazsam okul çıkışı gider kanda baktırırım.
fundacım sen her iki sonuca da kendini hazırla belki adet düzensizliğinde pskilojinin bozulmasından oluyodur.Eninde sonunda hepimiz bebişlerimize kavuşacağız buna inan:lepi:

kusura bakmayın kızlar
ben hamileyim başlığına yazınca burayı unuttum
sonucum pozitif elhamdülillah
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME

Mevlam en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın
ayağımı sürttüm en ksıa zamanda sizlerden de alacağım bu haberi, inanın yerimseniben

nasıl sevindim anlatamam:teytey: Allah'ım emeklerini boşa çıkarmadı..sağlıkla kucağın alırsın inşallah..çok tebrik ederim eslemcim:sm_cool:..darısı tüm isteyenlerin başına..hamilenin duası kabul olur biliyosun..burdaki arkadaşlarına dua etmeyi unutma olur mu..sevgiler..a.s.

ya ben sizi hiç unuturmuyum
aşk olsun, karnınızda en kısa zamnada bebek olsun :)))

dualarımdasınız her daim, güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler a.s.

canım hayırlı olsunnn seni ve eşini tebrik ederima.s.sağlıcakla kucağına al canım bu arada bizim için de dua et canım:Saruboceq:ne belirtiler yaşadın yazarmısın bitanem

Gözün aydın olsun ya çok sevindim canım.hihoyyytRabbim bize de nasip etsin.:Saruboceq:Akıntın varmıydı tatlım?.Ben hala olmadım ya akıntıya devam testte negatif çıktı.hamile değilimdir eminim ama ne bileyim bir şüphe var içimde.heycanlandırdın bizi ondan oldu heralde:dance:

canlarım öyle belirgin bi akıntım yoktu
kalben hissetmiştim bu ay olacağını
akşam hafif bi adet sancısı çektim
tamam geliyor sabah kadar kırmızılar dedim
ama bir yanım yok gelmicek diyordu
göğüslerim adet günümde bile sızlıyorduyumruk yemiş gibiler
damarlarım belirginleşmişti ( göğüs)
sabah ateşim yüksek çıktı
uyanıp ateşimi ölçmeden önce çift çizgigyi rüyada gördüm
bilinç altımdan sebepti belkide
sabah adet sancım yoktu, çok hafif kasıklarımda ağrı vardı
ve ilk defa 2,çizgi göründü, çok kırmızı değil ancak bariz belli

işte bunlar, belirtiler fazla takılmayın olurmu?, herkesin farklı olabiliyor
bide şunu tavsiye ediyorum, stres yapmamak ve hamile kalmayı fazla düşünmemek için mutlaka bi uğraş bulun kendinize
Rabbim nasip etcektir en kısa zmanada sizlerede a.s.

kusura bakmayın kızlar
ben hamileyim başlığına yazınca burayı unuttum
sonucum pozitif elhamdülillah
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME

Mevlam en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın
ayağımı sürttüm en ksıa zamanda sizlerden de alacağım bu haberi, inanın yerimseniben

eslemcim canım tebrik ederim.Allah tamamını erdirsin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.bizlerede dua et olur mu:1hug:

canlarım öyle belirgin bi akıntım yoktu
kalben hissetmiştim bu ay olacağını
akşam hafif bi adet sancısı çektim
tamam geliyor sabah kadar kırmızılar dedim
ama bir yanım yok gelmicek diyordu
göğüslerim adet günümde bile sızlıyorduyumruk yemiş gibiler
damarlarım belirginleşmişti ( göğüs)
sabah ateşim yüksek çıktı
uyanıp ateşimi ölçmeden önce çift çizgigyi rüyada gördüm
bilinç altımdan sebepti belkide
sabah adet sancım yoktu, çok hafif kasıklarımda ağrı vardı
ve ilk defa 2,çizgi göründü, çok kırmızı değil ancak bariz belli

işte bunlar, belirtiler fazla takılmayın olurmu?, herkesin farklı olabiliyor
bide şunu tavsiye ediyorum, stres yapmamak ve hamile kalmayı fazla düşünmemek için mutlaka bi uğraş bulun kendinize
Rabbim nasip etcektir en kısa zmanada sizlerede a.s.

canım tekrar tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile2 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:.Kendine çok dikkat et.Sakın yorulma bebek için verdiğin mücadeleyi aklına getir olurmu?:utangac:

canım arkadaşım
tamam dediğin gibi yapıcam yerimseniben
dün geceden beridir bademciklerim beni rahat bırakmadı
ilerledi sanırsam, nefes alıp uyuyamadım sabah kadar
bugün nöbetçi kadın doğumcu buldum bi hastanede
ona gidip ilaç yazdırcam
dönüşte bilgi veririm inşallah

soğuk algınlığı için genelde ilaç vermiyorlar ama yinede doktora danışman en iyisi olur.Bol bol meyve tüketmeye çalış.Bitki çaylarını fazla kullanma.Süt-şeker-nişastayı mama kıvamında pişir yatmadan önce ye ama üzerine su içme tatlım.Benim bademciklerimi yumuşatır rahatlarım hep.Umarım sanada iyi gelir canım.Allah'a emanet ol.

bu arada ben hala kırmızıları görmedim.ara ara kahverengi lekeler oluyo iyice gerildim ya.:delphin:5 gündür evdeyim regl olmadım.Yarın okul var olursam çok sinirlencem.Sancılı geçiyo ayakta bile duramayacak hale geliyorum.Yarında olmazsam arada boş dersim var gidip kan vericem en azından bu stersten kurtulurum.Ya hamileysem bu lekeler,sancılar kötüye mi işaret acaba:çok üzgünüm:Allah'tan hayırlısını istiyorum ya sonu iyi olacak şeyler nasip etsin hepimize.:Saruboceq:

eslem canımm bakk külerr işe yaradıı demek :teytey:
Burdanda tebrik ediyorum senii .rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalllahhŞeniz

((eslem)) Canım çok tebrik ederim. Allah bebişini de sağlıklı bir şekilde kıcağına almak nasip etsin.

sağolun kızlar
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla
kalp taışlarını ne zmana duydunuz?

Merhaba Kızlar,

İncir ve keçiboynuzu kürüne bugün başladık eşimle. son adet tarihim 31 aralık. yalız sormak istediğim önemli bişey var, ben incir kürü tarifni saraçoğlunun sitesinden aldım adres bu:
Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Kuru İncir kürü ve Kür Tedavisi

burda yazana göre yarım litre suya 15-16 adet incir ve 20 dakika kaynatın diyor. bunu yapıncada sonuçta bir iki çorba kaşığı yoğun bir pekmez kıvamında bir sıvı kalıyor.
bu incir kürnün 2-3 adet yapımı var sizin yazdığınız kür kan yapmak için hamile kalmak için kür 2 yi uygulamanız gerek. bir bakar mısınız acaba siteye ben mi yanlış anlıyorum. benide listeye eklermisniz acaba;)

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

13)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

15) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık ??

20) loveli .................................. devam ........................................ 26 Aralık ??

22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

not: ???? olan arkadaşlarım durumunuzu bildirin lütfen, unuttunuz bizi kızıyorum ama :oklava:

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

*** (( eslem ))

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## funda216544 ..................... 1 Ocak ?? (beklemede)

## umutlu99 ........................... 6 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

## honey53 ............................ 9 Ocak

## lalezar_29 ...........................19 Ocak

## Balsurat ............................. 25 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

## hakca ................................. ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

listede adı olmayan varsa gözden kaçırmış olabilirim, adet tarihinizi bildirirseniz ekleriz inşallah yerimseniben

Back
X