İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

sevgili hakça çok sevindim haberine, harikasın. darısı artık bizlerin başına :(
hakçacım senin hamileliğin neden olmuyodu? yumurtlama sorununmu vardı? cevap verirsen sevinirim :)

zeynomh cevap yazmayı unutmuşum bende ve eşimde hiçbir sorun yoktu,yumurtalarımda çok iyiydi. hatta aşılama tedavisinde bile yumurtalarım ilaçlara güzel tepki veriyordu ama olmuyordu. vakti zamanı gelmemiş diyorduk hep. Allahıma şükür bu ay doğal yoldan oldu. sizinde en yakın zamanda hamile haberlerinizi bekliyorum.

eslemcim çok teşekkür ederim. benim adet tarihim tahmini 7 Ocaktı ben 8 Ocak akşamı evde test yaptım.ikinci çizgi belliydi ama çok az silikti. 9 Ocakta da kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif Allahıma şükür. değerimde 166 doktor değerin iyi olduğunu söyledi.zaten benim adetim çok geçmemişti.haftaya Cuma tekrar gidicez kısmetse keseyi görmeye. umarım keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz. sen nasılsın? senin değerin kaç çıkmıştı, kaç haftalık hamilesin şimdi?

maşallah çok iyi
bende adet günümde yapmıştım aynı senin gibi 2, çizgi belliydi ancak hafif silikti
3 ocaktı adet tarihim ve testten sonra kanda baktırmıştım hemen
değerim 192 çıkmıştı
8 ocak perşembe günü doktora gittim ama keseyi göremedik, daha çok yeni ve ufak dedi, görünmez
haftaya perşembe gel tekrar bakalım dedi
adetin üzerinden en az 10 günü geçmesi gerek ki kese görünsün dedi
bakalım inşallah keseyi görür, sonrasında da kalp atışlarını duyarız

mevlam bu güzel duyguyu tüm bebek isteyen arkadaşlarıma canlarıma da nasip etsin
yakın zamanda sizlerden de alcaz bu haberi kızlar, biraz daha sabır yerimseniben
dualarımızdasınız a.s.

eslemcim geçen gün tarihimi yazmıştım ama sen o gün hamilelik haberini almıştın onun için doğal olarak benim mesajımı görmedin :((
şimdi 12 şubat olarak yeni tarihimi veriyorum. bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş. benim için dua eder misin? :))

kusura bakma canım gözümden kaçmış
hemen ekledim seni listeye yerimseniben
dualarımdasın canım, en kısa zamanda senden de bu güzel haberi alıcaz
şiddetle tavsiye ediyorum stres yapmamaya gayret gösterin (hamileliği)

selam kızlaar bizde 1 buçuk yıldır bebek isitiyoruz denemediğim şey kalmadı ne bende nede eşimde birşey yok herşeyim normal..benide listeye eklemenizi istiyorum adetimin 3. günümde incir kürüne başlıyorum bu da tutmazsa laparoskopiye gidicem..inşalah gerek kalmaz amaa bu gidişlee yolum orası görünüyoo moralim çok bozuuuuuk inşallaah bu kür bana vesile olur ..ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUUUN..hamile kalan arkadaşlaar lütfen bizim için de dua ediiin nolur :(((sevgiler

aleykümselam canım
inşallah listemiz hayır getirir sana ve arkadaşlarımıza
stres yaptığınız müddetçe istediğiniz kadar ilaç veya kür deneyin olma imkanı zor
kürlerin yanı sıra stres yapamamaya gayret gösterin
gelecek adet tarihini yazarsan canım listeye memnuniyetle eklerim yerimseniben
dualarımızdasınız
en kısa zmanada sizleride listemize hamile olarak yazarız inşallah

kızlar 15-16 incir mi koydunuz küre?bugün başlıyacağım bende ama 15 tane çok gibi geldi.bazı yerlede 8-10 tane yazıyor?özellikle hamile kalan arkadaşlar kaç tane kullandınız?

eslem adet tarihim 04 şubat..canım çok teşekkür ederim ilgi ve alakan için ..duaların için kocaman bir AMİİİİİİİİİN..dilerim herkezden bu ay hamiş haberlerini alırııız.sağlıcakla kalıııın..sevgilerimlee

herkese merhabalar bende bugün incir kürüne başlayacağım benim adet tarihim 13 ocak yani bugün beklenen tarihim ise 6 şubat ben iki tane düşük yaptım son düşüğümü yapalı 7 buçuk ay oldu yeniden bebek istemeye karar verdik 2.denememizde bu ay hüsranla sonuçlandı inşallah bu ay önce Allahın ve sonrada bu küründe yardımıyla muratlarımıza sizde bende ereriz Allah hepimizin yardımcısı olsun benide listeye eklerseniz sevinirim ve liste banada uğurlu gelir.

merhaba kızlar
incir kürü reglinizde nasıl bi değişiklik yaptı, ya da yaptımı?
benden 4 gündür sadece kahverengi leke geliyo.. 6 sından sonra regl olmam gerekiyodu.
ama sadece 9 undan beri kahverengi leke geliyo. oda sadece günde bir iki defa anca oluyo.
bi fikriniz varmı ya nolur bildiiniz bişe varsa yardımcı olun..

merhaba kızlar
incir kürü reglinizde nasıl bi değişiklik yaptı, ya da yaptımı?
benden 4 gündür sadece kahverengi leke geliyo.. 6 sından sonra regl olmam gerekiyodu.
ama sadece 9 undan beri kahverengi leke geliyo. oda sadece günde bir iki defa anca oluyo.
bi fikriniz varmı ya nolur bildiiniz bişe varsa yardımcı olun..

merhaba zeynocum, bende incir kürü yaptım ama sadece 15 gün.bu ay 9 ocakta regl olmalıydım olmadım.2 gün geçti,bende lekelenmede yok.incirin nasıl etki ettiğini bilmiyorum canım adet geciktiriyomu bilmem.ama benim normaldede 3 , 4 gün gecikmeli oluyodu.test yaptınmı sen.:ecrin_bebek:

canım ya ben kan testini ayın 6 sında yaptırdım gebelik malesef kesin olarak yok :(
benim de reglim seninki gibi gecikmeli. ama hala olmadım. çok tedirginim. leke de çok gelmiyo çünkü.
sanki regl bitmişde en son günmüş gibi. hatta daha bile az:(

canım ya ben kan testini ayın 6 sında yaptırdım gebelik malesef kesin olarak yok :(
benim de reglim seninki gibi gecikmeli. ama hala olmadım. çok tedirginim. leke de çok gelmiyo çünkü.
sanki regl bitmişde en son günmüş gibi. hatta daha bile az:(

yaa bence bikez daha baktır.belki hamişsindir.idrardan bak yada.yaz bana:teselli:

meraba kızlar...zeynomh daha önceki sayfaları okudunmu bilmiyorum ama bazı kişilerdede lekelenme olmuştu..hatta bi arkadaşta (bilmiyorum kürden sonramı öncemi ) lekelenme olduğunda doktor kalitesiz yumurta lekelenme oluşturabilir demişti.bence biraz bekleyip doktoruna danışabilirsin..benimde reglim 11 ocaktı ama 1 hafta içindede olabilirim meraklı bekleyiş devam ediyo.test yapıpta hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum..Rabbim hayırlısını versin..

meraba biozard..ben de senin gibi 1 ay kullandım incir kürünü 7 günlük dinlenme süresi pazar günü bitiyor..havuçlu nasıl yaptığını kısaca anlatır mısın?ben de bu ay havuçlu yapmayı düşünüyorum..yerimseniben

kusura bakma canım anca gördüm.bende havuçlu olanı yeni öğrendim.yumurtanın çatlaması için şartmış.incir kürünü aynı şekilde uygularken 12-13 dk incirleri kaynattıktan sonra 1 Adet orta boy havuç doğruyorum içine 20 dk ya tamamlanınca öylece ılımaya bırakıyorum ılıyınca süzüp içiyorum.umarım dedikleri gibi yumurtayı çatlatıyodur.burda biri yazmıştı çatlatıyo kesin diye doktora gidip baktırmış sanırım çatlamış.inşallah bizimkide çatlar.bende ocakın 4ünde başladım 2.küre havuçlu olarak.25inde bitecek.şubatın 1indede adet olmam lazım bakalım nolacak.hayırlısı artık.bu ayda olmazsa bidahaki ay böğürtlen kökünü deniycem.

zeynocum kendinden bahsetsene tanıyalım birbirimizi.

selam honey53

canım yaa ben şimdi ne yazıcağımı şaşırdım :)))
bu arada eşimde hamile olduğum konusunda ısrarlı. çevremizde 2 kişi var hamile olduğu halde 2 ay boyunca kanda bile çıkmayan. ama ben öyle düşünmüyorum, kırkda bir ihtimal gelipde beni bulcak değil heralde.
ama yaklaşık 3-4 saattir ani gelen bi baş dönmesi ve mide bulantısından yatıyorum, daha yeni yeni kendime geliyorum. wc ye bile gidemedim o şekil yani.
yaa vücudumda acaip şeyler oluyo bebek istediğimden beri :((

meraba kızlar...zeynomh daha önceki sayfaları okudunmu bilmiyorum ama bazı kişilerdede lekelenme olmuştu..hatta bi arkadaşta (bilmiyorum kürden sonramı öncemi ) lekelenme olduğunda doktor kalitesiz yumurta lekelenme oluşturabilir demişti.bence biraz bekleyip doktoruna danışabilirsin..benimde reglim 11 ocaktı ama 1 hafta içindede olabilirim meraklı bekleyiş devam ediyo.test yapıpta hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum..Rabbim hayırlısını versin..

livacım benim regl zamanım geldi de geçiyo bile. ayrıca iki ayrı doktorum da yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söylemişti. ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. zaten 2 gün daha regl olamazsam doktora gidicem :(

zeynomh canım incir kürüne başladığımdan beri benimde adetlerimde azalma oldu , sadece bende mi oluyor bu durum diyordum çünkü arkadaşların hiçbirisi bu konuya değinmemişti belkide onlarda diğer adetlere göre bir değişiklik görülmedi.

Back
X