İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

:1hug:canım arkadaşlarım iyiki varsınız,sizlerle paylaşıyorum bunları her nekadar tanımasamda sizleri iyi dilekleriniz olduğunu bilmek çok güzel.allah sizlerede nasip etsin en erken zamanda.şimdi kan tahlili yaptırdım bhcg 10000 çıktı.doktor 5 - 6 haftalık dedi.bundan sonrası için korkuyorum.hamiş olan arkadaslardan bilgi almak istiyorum.:CüvCüv:

tebrik ederim canım allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı biz isteyenlerin başına artık.ne kadar zamandır istiyodunuz?sorun neydi?
bu incir kürüyle hamile kalanlar baya çoğaldı bakalım hayırlısı bizde kullanıyoruz ama bize yarayacakmı bilmem.

kızzlarrrr çok mutluyumm bu günüde görecekmiydim,dün idrar tahlili yaptım çift çizgii..çıktı.:CüvCüv:ALLAHIM inşallah yarabbim tamamına erdirirsinn.sizleri çok seviyorum...:1hug:

hayırlı uğurlu olsun canım..sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrucuğunuhihoyyyt Allah'ım biz de görecek miyiz o çift çizgiyi yarabbim....:Saruboceq:

eslemcim ben de p.tesi kürün 2. ayına başladım..(bir gün gecikmeli de olsa..başlamakta kararsız kalmıştım) ama ben akşamları 1 bardak içicem..senin de dediğin gibi baya tuzlu oluyo çünkü..beklenen adet tarihim 6 şubat..gerçi benim düzensizdir ama bir tarih vereyim dedim..eklersen sevinirim..

kızlar bende adetimin 2.günü başladım küre.geçen ay çatlamamıştı yumurtam .bakalım bu ay ne olacak. lütfen bol bol dua edin ve dualarınıza bizleride ekleyin. ben öyle yapıyorumm.

kızzlarrrr çok mutluyumm bu günüde görecekmiydim,dün idrar tahlili yaptım çift çizgii..çıktı.:CüvCüv:ALLAHIM inşallah yarabbim tamamına erdirirsinn.sizleri çok seviyorum...:1hug:

honey53 tebrik ederim hamileyim diye gördüğüm mesajlar mutlu ediyor beni dualarına bizleride ekle lütfen. Ben sizin probleminiz varmıydı merak ettim lütfen biraz zamanını ayırır yazarmısın. :emir_bebek:

honey53 tebrik ederim hamileyim diye gördüğüm mesajlar mutlu ediyor beni dualarına bizleride ekle lütfen. Ben sizin probleminiz varmıydı merak ettim lütfen biraz zamanını ayırır yazarmısın. :emir_bebek:

,hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ben hiperprolaktin hastasıydım.yani prolaktin tedavisi gördüm 2008 mart ayında başladım.ama sadece 1 ay kullandım hapı.eylül de ovitrelle ve klomenle tedavi oldum sonuç negatif çıktı.ekimde bekledik doğum kontrol hapı kullandım kist oluşmuştu.kasımda tekrar klomen ve ovitrelle ile çatladım.yumurtlamam çok iyiydi ama negatif çıktı yine.aralıkta kendim dedim 1-2 ay bekliycem diye.buarada incir kürü yaptım.ama sadece 15 gün yapabildim.geç kaldım biraz yapmak için herkes 42 gün yapıyor.ben sadece 15 gün yaptım.akşamdan 8 tane kuru inciri 4 e bölüyodum 500 ml kaynayan suya atıyodum kapağını kapatıyodum.yaklaşık 10 dk pişirdim sonra süzdüm.yarısını o gece yatarken içtim diğer yarısınıda sabah işe gitmeden aç karnına içtim.10 gün bu şekilde uyguladım.5 günde incirli kaynayan suya 1 adet havuç doğrayıp 3 dk daha kaynattım onuda aynı şekilde içtim.havuç büyüyen yumurtaların çatlamasını sağlıyor.size bişi diyimmi,aynı klomen kullanırken olan sancılar oldu karnımda.yumurtaları büyüttü yani.arkadaşlar en kısa zamanda sizlerdende duyarız umarım güsell haberleri.ben ayrıca şunuda belirtiyim.balla tarçını karıştırıp sakıza döküp çiğniyodum.başka bi yolda bu canlarım.önce allahın izniyle sonra verdiği nimetlerle olacak sabır sadece.herkese tek tek teşekkür edemedim çok saolun.öpüyorum sizihihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::teytey:

kızlar bende aranıza yeni geldim ama hep takip ediyordum benide eklermisiniz beklenen adet tarihim 28 ocak eşiminde sperm sayısı çok düşüktü 1 tüp denemem var ama negatif çıktı geçen sene 1 ocaktan beri keçiboynuzu kürü uyguluyorum eşime inşallah tüm çocuk hasretiyle yananlara rabbim verir

honey53 ilgin için teşk.Cevabın için teşk.Hamile olanların duasını mevlam kabul edermiş.Lütfen bekleyen özlemini çeken herkese nasip etmesi için dua edermisin.

honey53 ilgin için teşk.Cevabın için teşk.Hamile olanların duasını mevlam kabul edermiş.Lütfen bekleyen özlemini çeken herkese nasip etmesi için dua edermisin.

tabiki ederim canım bu akşamda okuycam yine,dua edecem herkes için.:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

SUDENNAS'cım merhaba hoşgeldin sende aramıza.eşinin sperm sayısı kaç çıktı, benimde eşimin sperm sayısı çok düşük 7 milyon, tüp bebek neden tutmadı? sperm sayısı ile mi ilgili acaba? nasıl bir süreç biraz bahsedermisin, bende bu ayı bekliyorum biz 5 ocaktan beri keçiboynuzu kürü ve incir kürü yapıyoruz eşimle. keçiboynuzunu 1 senedir mi deniyorsunuz siz? kullanmaya başladıktan sonra sperm testi yaptımı hiç?artış oldu mu? biz bir ay kullanıcaz 5 şubatta eşim gidip tekrar test yapıcak sperm testinde artış var mı diye.artış olursa herkese haber vericem kızlar...

merhaba arkadaslar ben ve esim 5 ocak basladik bu kurleri icmeye, ben incir esimde keci boynuzu suyunu iciyor, igne vuruldum 13 ocak. igneden sonra sogani biraktim fakat incir kurune devam ediyorum. Esimde hala devam ediyor, bende 1,5 YILLIK evliyim. artik bebis istiyoruz insallah mevlam gonlumuze gore verir.

beni de hamile kalmak isteyenlerin listesine ekleyebilirsiniz..

Bu kurleri uygulayanlar kac zaman icerisinde hamile kaldiniz, kalanlar varmi aceba paylasabilirmisiniz bizimle. tesekkurler

honey canım tebrik ederim. Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla bebişini kucağına almayı nsaip etsin...hihoyyyt:teytey:

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## liva_ .................................. 11 Ocak ??

## lalezar_29 ...........................19 Ocak

## beyza57 ............................. 22 Ocak

## Balsurat ............................. 25 Ocak

## sudennnas.......................... 28 Ocak

## umutlu99 ............................ 30 Ocak

## ilkbahar_20.......................... 31 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

<< ŞUBAT 2009 >>

## simalll ................................ 1 Şubat

## biozard ............................... 1 Şubat

## bumuyani ............................ 3 Şubat

## arnavutgüzeli84..................... 4 Şubat

## ARUB .................................. 6 Şubat

## zeze26.................................. 6 Şubat

## zeynomh ..............................12 Şubat

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

*** (( eslem ))

*** hakca

*** honey53

sblsbl ve guclu.z canlarım , adet tarihinizi bildirirseniz ekleriz inşallah yerimseniben
günü geçen arkadaşım liva_ durumun nedir, hayırlı haberlerle dönün inş.

kızlar size bi haber vereyim incir kürüyle ilgili.Benim incir küründe 2.ayım bu ay son 21 günü uyguluyorum.ama bu ay havuçlu uyguluyorum.dün doktora gittim.doktor bana bi ilaçmı kullandın dedi.Bende yooo ama incir suyu içtim dedim.oda ne yaptıysan baya işe yaramış doğalda olsa ilaç etkisi yaratmış dedi.4-5 tane birden yumurta oluşmuş hatta daha fazlada olabilir üstten baktığı için çok görülmedi.yalnız dün 14.günüm olmasına rağmen çatlamamıştı.havuçlu yaptım ama çatlamamış hala.çatlarmı acaba.inciri bıraktım yalnız dün çok ağrım vardı çünkü.yumurtalar fazla ve çok gelişmiş ondan çok ağrı yapıyodu bide dün kan geldi ondan bıraktım.şimdi sadece havuç suyu içiyorum belki çatlar diye.umarım bikaç gün içinde çatlar.

((eslem)) .!.:
sblsbl ve guclu.z canlarım , adet tarihinizi bildirirseniz ekleriz inşallah yerimseniben
günü geçen arkadaşım liva_ durumun nedir, hayırlı haberlerle dönün inş.

benim adet tarihim belirsiz cunku sogan kurune baslamadan adetlerim gecikiyordu. fisfisfis Normalde ocak 29 da adet olmam gerekiyor yani 2 hafta sonra..

Son düzenleme:
:1hug:canım arkadaşlarım iyiki varsınız,sizlerle paylaşıyorum bunları her nekadar tanımasamda sizleri iyi dilekleriniz olduğunu bilmek çok güzel.allah sizlerede nasip etsin en erken zamanda.şimdi kan tahlili yaptırdım bhcg 10000 çıktı.doktor 5 - 6 haftalık dedi.bundan sonrası için korkuyorum.hamiş olan arkadaslardan bilgi almak istiyorum.:CüvCüv:

honey nasıl gidiyoo canıım hamileliik anlatsana?eşin ne tepki verdii??bu ara sana bişey sorucam,5-6 haftalık hamile çıktıysan ozaman incir kürüne başlamadan öncemi hamile kalmışsın ??bidee, belirtilerin varmıydı nelerdii?üstüne adet görmüşmüydün??BİZİM İÇİNDE DUA ETMEYE UNUTMA KENDİNE DİKKATTET..sevgiler:1hug:

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

günü geçen arkadaşım liva_ durumun nedir, hayırlı haberlerle dönün inş.[/COLOR]
[/COLOR]

eslemcim benim günüm geçti ama normaldede zaten hep geçer adetimin gelmesi için daha bi kaç gün bekleyebilirim yani..ama dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı senağlama yinede hamile olabilirsin diuolar ama pek de umutlanmak istemiyorum adetim geldiği zaman yeni tarihimi belirtirim ilgin için saol...

Back
X