İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

........
sağol Esracım.Yaşadığım ilde ne ailem nede arkadaş çevrem var. benim için en iyisi bu diye düşündüm.CADIARZUCADIARZUKK bizde bağımlılık yapmış, daha doğrusu burdaki arkadaşlıklar sohbetlerhihoyyytkaydirigubbakcemile5

bu arada bebek çalışmaları nasıl gidiyo.:utangac: bizi en iyi biz anlarız canım benim sıkma kendini biz herzaman burdayız.. :teselli:

:utangac:çalışmalar tüm hızıyla sürmekte :)
biz bebiş kelimesini evde yasak ettik artık konuşmuyoruz hayatın ve huzur dolu çekirdek ailemizin :nazar: tadını çıkarıyoz.bebiş için DR görünmedim sadece kürleri uyguluyorum, ama en kısa zamanda genel bi muayene için giidicem.Bu arada sizin çalışmalar nasıl gidiyor:utangac::az kaldı böle olmaya unutmaCüvCüv:

:utangac:çalışmalar tüm hızıyla sürmekte :)
biz bebiş kelimesini evde yasak ettik artık konuşmuyoruz hayatın ve huzur dolu çekirdek ailemizin :nazar: tadını çıkarıyoz.bebiş için DR görünmedim sadece kürleri uyguluyorum, ama en kısa zamanda genel bi muayene için giidicem.Bu arada sizin çalışmalar nasıl gidiyor:utangac::az kaldı böle olmaya unutmaCüvCüv:

ya bende biraz oluruna bıraktım canım.. çünkü incir icemedim midem almadı.. diğer kürleride tam uygulayamadım olmadı.. şimdilik akışında bakalım hayırlısı..kafamçokkarıştı

pumpkins nerdesin adaşım yaa.. sanırım senin bugünlerde hasta olman gerekiyordu.. noldu gördünmü kırmızıları yoksa hamilemisin.. :1hug:

hastalandım canım,malesef,moralim bozuk biraz,bu ay incir kürünü deniycem tekrar,mideme çok dokunuyo ama napıyım katlanmaya çalışıcam,eşim bir aydır kullanıyo keçiboynuzunu,mart ayına kaldı artık umutlar...

üzülme canım ya ...demekki senin ufaklıgın gelme zamanı daha gelmemiş ..inşallah annecini fazla bekletmez ..hepimiz sabırla bekliyoruz yanlız deilsin unutma canım benim

hastalandım canım,malesef,moralim bozuk biraz,bu ay incir kürünü deniycem tekrar,mideme çok dokunuyo ama napıyım katlanmaya çalışıcam,eşim bir aydır kullanıyo keçiboynuzunu,mart ayına kaldı artık umutlar...

canım benimm:teselli: sakın stres yapma kendine.. herşeyde bir hayır vardır.. ben inanıyorumki hepimiz burdan hayırlı haberler alıcaz tabiki hayırlı haberler vericezde inşallah..:Saruboceq: morelini bozma tamammı sen değilmiydin bize teselli veren topla kendini yeni ay yeni umut olsun canım.:1hug:

sağol canım,teşekkür ederim desteğin için,inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz,özlem çok büyük çünkü...

sağol canım,teşekkür ederim desteğin için,inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz,özlem çok büyük çünkü...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: rabbim senin ve tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahh rabbim daha fazla özlem çektirmesin:Saruboceq: martta bebişin müjdesini verirsin inşallahhhh:Saruboceq:

pumkins üzülme lütfen Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder inş.:emir_bebek:

hayırlı cumalar kızlar. bu gün mübarek gün dua edelim birbirimize inş. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip eder inşşşşşş.

canım üzülme ne olur emin ol meleklerimiz bize gelmek için hayırlı zamanı bekliyorlar...rabbim yardımcımız olsun.....:1hug:

hayırlı cumalar kızlar. bu gün mübarek gün dua edelim birbirimize inş. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip eder inşşşşşş.

buseciğim sanada hayırlı cumalar...bencede birbirimize dua edelim kızlar ama isim isim allah katında kabul olur inşallah ...benden dua isteyenler adını yazsın ...buğün namazıma başlayacağım inşallah lekelenmem bitti...hepinize dua edeceğim kızlar....

buseciğim sanada hayırlı cumalar...bencede birbirimize dua edelim kızlar ama isim isim allah katında kabul olur inşallah ...benden dua isteyenler adını yazsın ...buğün namazıma başlayacağım inşallah lekelenmem bitti...hepinize dua edeceğim kızlar....

Allah kabul etsin yasemincim. ben dua isteyenlerdenim Rabbim hayırlısını nasip eder inş. kızlar nerde ya hiç sesleri çıkmıyo latsibel,pumkins,arnavut güzeli,esaram nerdesiniz kızlar ya özletmeyin kendinizi

ben burdayım canım.. yazdıklarınızı arada kontrol ediyom.. nasılsın canım bak sende bana dua et haa:oklava: şaka şaka

canım benim yaa bildiğim kadarıyla bu ilaçlar sperm azlığı veya hareketsizliği olduğu durumlarda kullanılıyor.. varikosel için değil.. ama ben derimki eşin bir doktora tekrardan görünsün.. eşine keçiboynuzu kürü yapıyormusun bilmiyom ama ondan daha çok memnun kalanları tanıyorum.. rabbim tez zamanda hepimizi bu stresten kurtarırda hepimiz hamiş kalırız. kaydirigubbakcemile5

canım eşim dr la görüştü tekrar zaten. eşimin sperm sayı ve hareket azlığı varakoselden kaynaklanıyodu. amliyattan sonra tekrar görüştü doktoru bekleyin diyor. Allah bilir zaten zamanını inş hakkımızda hayırlı ise en kısa zamanda sonuç alırız. bunlar bir vesile zaten.

Back
X