Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esra ve buse listeme yazdım sizleri :)) rabbim kabul eder inşallah dualarımızı:))
kızlar hepinizle paylaşmak istedim bunu. ben dün bir radyo kanalı dinliyordum. konu duaydı ve Rabbim ihtiyaca binaen karşıma çıkardı heralde, konuyu anlatan bayan hep çocuk isteyenlerin üzerinde durdu. ve öyle güzel şeyler anlattı ki dinleminizi isterdim. herşeyden önce şunu anladım Rabbim eğer şuan vermiyorsa bir bildiği vardır. demekki hakkımız da şu an hayırlısı olan bu. biz duamızı edicez ama hep hayırlısını isteyeceğiz ve takdiri Allah'a bırakıcaz. Allah kullarını sevindirmek istemezmi, ister tabiki ama demekki biraz sabırlı olmamız lazım. ve birkaç örnek verdi o örnekleri dinleyebilseydinz daha iyi anlardınız beni. şu ayet-i kerimeyi sık sık tekrar edin kızlar rahatlarsınız inş "Bana Allah yeter O'ndan başka İlah yoktur, ben O'na tevekkül ettim ve büyük arşın Rabbi O'dur" (tövbe suresi) Allah'a bırakın sonucu kızlar Rabbim herşeyin en iyisini bilir. ve Rabbim gönlünüzdekini hayırlı eylesin ve en kısa zamanda nasip etsin inş. hepinizi çoooooooook seviyorum:teselli:
aramıza hoşgeldin deryacığım. aldık bile içimize seni:teytey:Rabbim sizede acil şifalar versin inş. eşine keçiboynuzu içirmeye devam ettir.şifa olur inş.arkadaşlar merhaba. benide alırmısınız içinize :) bütün forum sayfaları okumaya çalıştım. hamiş olanları çok tebrik ediyorum. allah sağ salim kucaklarını almayı nasip etsin. biz bebek isteyenlerede en kısa zmanda o güzel haberi söylemeyi nasip etsin... bende geçen ay 2 gün içebildim incir kürünü. ama midem kaldırmadı. bende yedim bol bol :):)):) ama onunda faydasını gördüm. işe yaradı. ama yarın allah nasip ederse tekrar başlıcam. suyunu içmeye. eşim içinde keçiboynuzu bekmezi aldım. ama daha içirmek nasip olmadı. 9 şubatta varikoselden ameliyat oldu eşim. sperm sayısı 3 ay önce 8 milyon ameliyattan öncede 13.5 milyondu.3 ay sonunda tekrar test yapılacak bakalım. inşallah keçiboynuzu işe yarar . dualarınıza benide eklermisiniz. bende sizlere duacınızım arkadaşlar. hepimiz aynı yolun yoldaşıyız. umarım en kısa zamanda en güzel haberlerle burayı doldururuz :)
.........................................arkadaşlar merhaba. benide alırmısınız içinize :) bütün forum sayfaları okumaya çalıştım. hamiş olanları çok tebrik ediyorum. allah sağ salim kucaklarını almayı nasip etsin. biz bebek isteyenlerede en kısa zmanda o güzel haberi söylemeyi nasip etsin... bende geçen ay 2 gün içebildim incir kürünü. ama midem kaldırmadı. bende yedim bol bol :):)):) ama onunda faydasını gördüm. işe yaradı. ama yarın allah nasip ederse tekrar başlıcam. suyunu içmeye. eşim içinde keçiboynuzu bekmezi aldım. ama daha içirmek nasip olmadı. 9 şubatta varikoselden ameliyat oldu eşim. sperm sayısı 3 ay önce 8 milyon ameliyattan öncede 13.5 milyondu.3 ay sonunda tekrar test yapılacak bakalım. inşallah keçiboynuzu işe yarar . dualarınıza benide eklermisiniz. bende sizlere duacınızım arkadaşlar. hepimiz aynı yolun yoldaşıyız. umarım en kısa zamanda en güzel haberlerle burayı doldururuz :)
arkadaşlar merhaba. benide alırmısınız içinize :) bütün forum sayfaları okumaya çalıştım. hamiş olanları çok tebrik ediyorum. allah sağ salim kucaklarını almayı nasip etsin. biz bebek isteyenlerede en kısa zmanda o güzel haberi söylemeyi nasip etsin... bende geçen ay 2 gün içebildim incir kürünü. ama midem kaldırmadı. bende yedim bol bol :):)):) ama onunda faydasını gördüm. işe yaradı. ama yarın allah nasip ederse tekrar başlıcam. suyunu içmeye. eşim içinde keçiboynuzu bekmezi aldım. ama daha içirmek nasip olmadı. 9 şubatta varikoselden ameliyat oldu eşim. sperm sayısı 3 ay önce 8 milyon ameliyattan öncede 13.5 milyondu.3 ay sonunda tekrar test yapılacak bakalım. inşallah keçiboynuzu işe yarar . dualarınıza benide eklermisiniz. bende sizlere duacınızım arkadaşlar. hepimiz aynı yolun yoldaşıyız. umarım en kısa zamanda en güzel haberlerle burayı doldururuz :)
teşekkür ederim canım. hoşbuldukaramıza hoşgeldin canım..
kızlar hayırlı sabahlar herkese. zezecim sana bişi sorucam canım ya , e vitamini selenyum ve nevroski demişsin bunların hepsi ilaçmıdır birde doktorunuzmu bu öneriyi verdi.
tatlım cevabım biraz geç oldu,bilgisayarda sorun vardı...E vitamini ve selenyumu doktora sormadım canım..erkek infertilitesi bölümünde nevroski nickli bir arkadaş var..o bana çok yardımcı olmuştu..onun tavsiyesiyle kullandım...onu bulup merak ettiklerini sorabilirsin..bizim spermiyogram sonucunu yazmıştım ona o da yorumlayıp bu vitaminleri tavsiye etmişti...Rabbim gönlüne göre versin inşallah:1hug:
tatlım cevabım biraz geç oldu,bilgisayarda sorun vardı...E vitamini ve selenyumu doktora sormadım canım..erkek infertilitesi bölümünde nevroski nickli bir arkadaş var..o bana çok yardımcı olmuştu..onun tavsiyesiyle kullandım...onu bulup merak ettiklerini sorabilirsin..bizim spermiyogram sonucunu yazmıştım ona o da yorumlayıp bu vitaminleri tavsiye etmişti...Rabbim gönlüne göre versin inşallah:1hug:
zezecim bişey soracam senin eşinin sperm sayısı kaçtı canım.. merak ettimde birde busecim sende yazarmısın..
esra canım benim eşimin total sayım: 20.000.000/ hareketli sayım total 4.000.000/ 3.00ml senin eşinde kaç gülüm
bu durumda benimki daha az değilmi Rabbim büyüktür hayırlısı ile olur inşbenimkininde 4ml total 48.000.000 1 ml değeri 12.000.000 canım kötü yani.. doktor demişki en az 1 ml de 20.000.000 olması gerekiyormuş
kızlar benim eşiminde ekimde 8.000.000 du. , şubatta 13.500.000 olmuş. bi ilaç falan kullanmadı ama. tabi bu değer bebek olması için yeterli değil. ameliyat oldu. şimdide keçiboynuzuna başlıcaz.