E
EU1
Ziyaretçi
kızlar herkese hayırlı haftalar. bugün nedense pek keyfim yok.hatta içimden ağlamak geliyo.senağlamasenağlamasenağlama nerdesiniz kızlar yaa
hayırdır canım benim noldu niye üzüldün sen bakim..:teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar herkese hayırlı haftalar. bugün nedense pek keyfim yok.hatta içimden ağlamak geliyo.senağlamasenağlamasenağlama nerdesiniz kızlar yaa
hayırdır canım benim noldu niye üzüldün sen bakim..:teselli:
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim. 8 senelik evliyim. 3 aşılama ve 1 tüp bebek ama sonuç hüsran oldu.
şu keçiboynuzu ve incir kürünü kullanmak istiyorum. bugün öğlen adet oldum acaba küre yarın başlasam olurmu ?
saol busecim. başlayalım bakalım şu kürlere
Allah yardımcın olsun canım.Rabbim gönlüne göre verir inş seninde bizimde. ilkim özel olmazsa sizin sorun ne?
bende ikinci kez incir kürüne başladım ama malesef kızlarsenağlama bu son denememdii zaten kestim bugün artık birşey kullanmıycam:1no2: ..bu ay hasta oldummu listeden ismim silinsiin(
çok üzgünüm:çok üzgünüüüm ve artık çok sıkıldııım bu işten ..:a015:
bizimkine sebebi belli olmayan kısırlık dediler. ama spermlerdede biraz düşüklük var. aman nasıl sebepse bi türlü çözülemiyor. valla bakıyorum millete takır takır hamile kalıyorlar. normalde %25 şans varmış ya o 25 lik bizi hep es geçiyor. bıktım zaten artık ya hoş bunlar artık son denemlerim olucak galiba dr gitmektende bıktım.
bende ikinci kez incir kürüne başladım ama malesef kızlarsenağlama bu son denememdii zaten kestim bugün artık birşey kullanmıycam:1no2: ..bu ay hasta oldummu listeden ismim silinsiin(
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim. 8 senelik evliyim. 3 aşılama ve 1 tüp bebek ama sonuç hüsran oldu.
şu keçiboynuzu ve incir kürünü kullanmak istiyorum. bugün öğlen adet oldum acaba küre yarın başlasam olurmu ?
kızlar hepinize hayırlı sabahlar. arnavutgüzeli,ilkim iyimisiniz canlarım. çok karamsar gördüm sizi.yapmayın böyle. inanın şu ana kadar bebek sahibi olamadıysanız mutlaka vardır bunda bir hayır. ümidinizi kırmayın ne olur. önemlisi olan hayırlısı neyse onun olmasıdır.öyle değilmi kızlar, esraaaa haklıyım dime onaylasana benüyerimseniben