İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

Arkada$lar bu keçiboynuzu kürü nasıl yapılıyor?? Ula$amadım valla sohbetin fazla olmasından dolayı hangi sayfada onu söyleyin ya da 118 sayfayı tek tek aramayayım

arkadasım 4-5 tane keçiboynuzunu 2-3 parca halınde kırıp suda 3 dakika kaynatıyorsunuz sonra 20 dakıka dınlendırıyorsun afiyetle içiriyorsun ilk 1 hafta günde 2 defa daha sonra günde 1 defa olmak üzere 3 ay kullanıyorsun bu kadara.s

Arkadaşlar kocama keçiboynuzu suyu içererek, kendimde arada bir incir suyu içtim. Ayrıca eşime ACE PLUS Selenyum vitamini yanında çinko ve largine içirdim ve bu sabah hamile kaldığımı öğrendim. Test yaptırdım ve sonuç pozitif. a c ve e vitamini çinko ve largine erkeklerin sperm kalitesi için çok iyi. Arkadaşlar deneyin ne kaybedersiniz.

Arkadaşlar kocama keçiboynuzu suyu içererek, kendimde arada bir incir suyu içtim. Ayrıca eşime ACE PLUS Selenyum vitamini yanında çinko ve largine içirdim ve bu sabah hamile kaldığımı öğrendim. Test yaptırdım ve sonuç pozitif. a c ve e vitamini çinko ve largine erkeklerin sperm kalitesi için çok iyi. Arkadaşlar deneyin ne kaybedersiniz.

Hayırlı olsun ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin canım.:nazar::ecrin_bebek::emir_bebek:

tebrikller darısı bizlere inş.

Arkadaşlar incir kürü yumurtlama ile ilgili sorunu olmayan arkadaşlar yapmasınlar. Zaten düzenli olan birşeyin düzenini bozmasınlar. Benimki zaten düzenli olduğu için arkadaşlar sadece yumurlamaya yakın bir süreçte 3-4 gün içtim ben. 5 gün havuçta katıp öyle içtim yumurta çatlatmak için oda. Eğer rahimde kist varsa soğan kürünü tavsiye ediyorlar ama hastalandıktan sonra başlanıyor diye biliyorum. Eşlerinizde sorun varsa arkadaşlar ACE Plus Selenyum + Çinko + Largine içirdim günde 1 tablet. Bu sperm kalitesini, hızlılığını arttırmak için gerekli vitaminler. Largine solgar dan aldım. Ona ayrıca keçiboynuuz suyuda içirdim. Daha önce 2 ay hamile kalamadım. Bu kürlere başlar başlamaz hamile kaldım çok ümitsiz olmama rağmen.

Allah ısteyen herkese nasıp etsın. Bu kanalda gÖrdÜĞÜm ınsanlar ılerde hepsıne ıyı ebebeynler olacak kıŞıler. Bebeklerını kucaklarına alabılmek ıÇın kendı saĞlıklıklarını bıle rıske atan ınsanlar. Allahım sızler gıbı ısteyen herkese bebek versın. Allah dualarınızı, dualarımızı kabul etsın. Umarım en kısa zamanda sızınde mÜjdelı haberlerınızı alırız.

slm ya bu kürü ben uyguluyorum ama bir su bardağı bile zor çıkıyor nasıl üçe bölücem ben ayrıntılı yazarsanız bilenler teşk

defne8080 slm ya bu kürü ben uyguluyorum ama bir su bardağı bile zor çıkıyor nasıl üçe bölücem ben ayrıntılı yazarsanız bilenler teşk

canım 15-16 adet kuru ıncırı yaklasık yarım ltre suda 20 dk kaynatıyorsun.ılınınca ıcıyorsun. yarım lıtre suyu 2-3 bolup ıcıyorsun.

Tebrik ederim canım bende kocama 3 aydır keçi kürü uyguluyorum + (çinko, evicap,maca) kendimde incir kürü uyguluyorum bu ay aşılama yaptırıyoruz İnşallah bebişim gelir.
Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişinia.s.

Canım inşallah tez vakitte bebeğini kucağını alırsın. Allah isteyen herkese versin bebişlerini. Allah sizlere bu duyguyu taddırsın. Ben 2 çizgiyi görünce gözlerime inanamadım. Çünkü hiç ümitli değildim daha önceki demelerde başarısız olduğum için. Yani yılmayın arkadaşlar.

arkadaşlar bende başladım buarada soğan suyunu damı içsem ben 7 dk kaynattım 20 dk mı kaynayacak cevap yazarsanız sevinirim tşr

arkadaşlar bende başladım buarada soğan suyunu damı içsem ben 7 dk kaynattım 20 dk mı kaynayacak cevap yazarsanız sevinirim tşr

canım önce soğan suyu kürü uygulanır 15 gün o eğer kist felan varsa atmaya yarıyo
sonrasında adet felan olursun o zmanda incir kürü uygula 21 gün
eğer kist yoksa soğana gerek yok direk incir kürü uygula iki kür aynı anda kullanılmıyo

lavinya canım tebrikler çok sevindim.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ace plusu doktor tavsiyesis eşim ve ben kullanabilirmiyim. size doktormu verdi. bi anlatırmısın canım.

Hayır canım ben o vitamini kendim araştırarak aldım. Erkek spermini arttıran vitamanleri araştırdım sonra eczaneden bu vitaminlerin hepsinin birarada olanı var mı dedim. ACE Plus Selenyumu önerdi. Fiyatıda uygun eczanelerde satılıyor. Neticede vitamin olduğu için zararı olmaz canım korkma. Sonra internette araştırdığımda bu vitamini bir çok kişinin doktorunun sperm kalitesi arttırmak için verdiğini okudum. Vitamin olduğu için korkma canım. Yanında mutlaka çinko da ver. Ben Largine de vermiştim. Oda sperm oluşumu arttırıyor. Uyguladığım ay hamile kaldım canım.

soğan kürü
orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğl ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

kızlarrrr keçi kürü uyguluyordum koçişe 3 ay oldu bugün aşılamam yapıldı, aşılama için sprm verdi en son sayımız 7 mlyndu bu gün şok olduk 65 mlyn sprm vardııııı 30 mlyn aşılama için verildi :)))
kürün işe yaradığını düşünüyorum ama çinko hapıda çok önemli koçişlerinize mutlaka verin

Back
X