İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

cevap için çok teşekkürler ben soğan kürünü sonradan öğrndim malesef
daha sonra uygulasam olurmu acaba birde bu incir kürü 21 gün kür 7 gün ara 21 kür
bitince tekrarlanıyormu ayyyyyyy çokkk güzel Aahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

canım bende kullandım incir eşimde keçi boynuzu kullandı.ama bunların öncesindede soğan suyu içtim.allahın izni ile şimdi 7 haftalık hamileyim.darısı senin başina.

okadar mutlu oluyorum ki anlatamam hamile haberlerine amin canım dünyada anneliği tatmak isteyen herkese yüce Allah nasip etsin sizde hiç sorun varmıydı benim eşimin
sperm hızı düşüktü ve varikosel vardı ameliyat oldu iki yıl önce bende üç ay önce çikolata kistim olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm

okadar mutlu oluyorum ki anlatamam hamile haberlerine amin canım dünyada anneliği tatmak isteyen herkese yüce Allah nasip etsin sizde hiç sorun varmıydı benim eşimin
sperm hızı düşüktü ve varikosel vardı ameliyat oldu iki yıl önce bende üç ay önce çikolata kistim olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm

canım benimde basit yumurtalık kistim vardı 15 gün soğan suyu içtim.hemen gitmiş hatta 10 günde diyebilirim.sonra adet günüm bittikten sonra incire başladım aynı zmanda eşimede keçi boynuzu kürü yaptım.adetim biter bitmez eşimle beraber olmaya başladık 1 gün arayla sonrada dr catlatma iğnesi yaptı adetin 11.günü sende git istersen bi dr a.eşimde bi sorun yoktu ben adet olamıyordum ancak ilaçlarla oluyordum.bunlar bana fayda etti.inşlh sanada fayda eder.

canım benimde basit yumurtalık kistim vardı 15 gün soğan suyu içtim.hemen gitmiş hatta 10 günde diyebilirim.sonra adet günüm bittikten sonra incire başladım aynı zmanda eşimede keçi boynuzu kürü yaptım.adetim biter bitmez eşimle beraber olmaya başladık 1 gün arayla sonrada dr catlatma iğnesi yaptı adetin 11.günü sende git istersen bi dr a.eşimde bi sorun yoktu ben adet olamıyordum ancak ilaçlarla oluyordum.bunlar bana fayda etti.inşlh sanada fayda eder.

teşekkür ederim canım incir kürüne başlayalı ne kadar olmuştu

ben incir kürünü 5 gün kullandım acayip dercede sancılarım oldu dr giitim idrar yolu enfeksiyonu dedi ve bir dünya iğne ve ilaç kulandım pt günü randevum var ilaçlarım biti o yüzden buay işi yaradana bıraktım tabii benim incir kürü maceramda biiti :(kaydirigubbakcemile4

merhaba arkadaşlar bende kürlerin faydasını görüyorum. bende pko var hiç düzenli değildi adetlerim son zamanlarda ilaç kullanmadan gelmiyordu. geçen ay soğan kürü yaptım 1 hafta sonra adet oldum daha sonra adetimin 2. günü incir kürüne başladım ve adetimin 10. günü dr gittim yumurtalarımın geliştiğini söyledi ve 17, günü çatlatma iğnesi verdi. şimdi sonucu beliyorum sabırla ve inanarak kürlere devam edin.

mercancım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. nasıl kullandım? ne zaman başladın ve kaç gün kullandın ? cevaplarsan sevinirm.

Canım adetın 4. GÜnÜ kullanmaya baŞladım ayın 30 a kadar kullandım 3 bardak kaynamıŞ suya 6 -7 tane ıncırı 2 ye ayırıp attım tam 7 dakka kaynattım sabah akŞam ıÇtım canım dıleırm meleĞınızıe kavuŞurusunuz canım

bende denemek isterdim ama benim tüplerim kapalıymış senağlama
doğal yollardan hamile kalamazmışım Çok üzgünüm çoook:delphin::çok üzgünüm:

bendeki şanssızlığa bakın arkadaşlar ekim ayında ben incir kürü eşim keçiboynuzu kürüne başladık incir kürünün ilkini bitirmeme 4 gün kala apandisit ameliyatı oldum tabi ikimizde bıraktık şimdide yazın düzenli kullanamam artık bayram sonuna kaldı bu arada hamile kalanlara bir liste yapılsa iyi olur birde ben ekimde yaptığımda 6-7 adet incirle yapıyordum adnan saraçoğlu tv de öle demişti iyice dinledim ama sonradan 15-16 adete çıktı anlamadım neden

acaba benim sorunumun da doğal bir tedavisi varmı :uhm:
araştırıyorum ama henüz bişey bulamadım :oklava:

merhaba, yoncagülüm, benim de tek tüpüm tıkalı nette araştırırken , viola tablet adını gördüm. aktarcılarda var bazılarında ben izmirden aldım. nette tıklarsan bulabilrisin . kullanıyorum 2aydır ama şu an bir şey yok. birde K8 organik su vardı. ama hapı aldığım için bunu almadım. bak araştır istersen . umarım yardımcı olur güzelim.

Back
X