Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde bende pcos var bakalım rabbim sabır versin bize ama bu yöntemlede hamile kalan çokmuş inşallah felek bizede gülsün kızlar ben hiç adet olamıyorum kimisi 2 ayda bile oluyor benim tık yok bıktım farlutal ile adet görmekten kilom var biraz glifor kullanıyorum
gerçekte iki defa hamile kaldım ama çoğu pcosa buldu kimi rahim dar dedi zaten düşüğün geçerli bir açıklaması yoktur ya güzelim aman işte öğle şimdide doktor yetmedimi çilen yeter artık sana tüp bebek yapalım dedi 3 defa ameliyat oldum rahimde parça vardı o lındı yok yok yani Allah beterinden korusun bende o 4 ayı şifalı bitkilerle geçirmeye karar verdim
Bu ay benım sonuç neğatif bugun hasta oldum geçen ay 9 unda olmuştum bu ay 6 sında ondan oncede 12 si normalmı bu hep bır ıkı gun one kayıyorum klomenden olabılır mı?Bide bu AY ovulasyon testı yapmak ıstıyorum bu testler doğru sonuç verıyor mu?
üzüldüm canım ama yılmak yok
biliyorsun eğer inciri yaptıysan onu 21+21 olarak yapıosun yani ilk denemen ise bu ay tekrarla bu kürü
üzüldüm canım ama yılmak yok
biliyorsun eğer inciri yaptıysan onu 21+21 olarak yapıosun yani ilk denemen ise bu ay tekrarla bu kürü