indirekt coombs yani kan uyuşmazlığı

mambia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
5.023
2.154
198
35
Slm arkadaş lar bnm gibi ilk gebeliğin de indirekt coombs testi pozitif çıkan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Benim var kan testi yapıldı negatif çıktı ama ben yine de 27. Haftamda iğnemi oldum doğumdan sonra da olacağım hiç kanamam da olmadı

Bnm ilk gebeliğim olmasına ragmen indirekt coombs testi pozitif çıkıyor bi sorun olur mu ki

Merhaba doktorunuz sizi bu konuda bilgilendirmedi mi? Benden de doktorum 3 defa bu testi istedi her defasinda pozitif cikti, benim kan grubum A Rh (_) , esiminki de 0 Rh (-) olunca doktorum igneye gerek olmadigini soyledi. Sizin esinizle de kan grubunuz uyusmuyorsa igneyi vurulursunuz.

Bnm 0 rh negatif eşimin a rh pozitif bu sefer ayrıntılı yaptırdık. Doktorum tekrar yaptırın dedi

Benim doktorum uyusmazlik olursa 28.ci haftada igne yapicaz demisti

Daha önce kürtaj ya da düşük yaptın mı? Bebekle aranda kan alışverişi olmuş. Bebekte sıkıntı var mı? Doktorun takip edecektir ama kan değişimi gerekebilir

Kürtaj ve düşük yaşamadım şükür kanamam da olmadı bebeğim iyi ama korkuyorum ilk gebelikte nie pozitif çıktığına

bizde de uyuşmazlık var daha test yaptırmadık yani doktorum bir şey demedi henüz. ekimde kontrole gidince soracağım.ben bir düşük yaptım ama daha kese bile ortada yoktu.en çok 4 -5 haftalıktı.başka bir ildeydim orada acil doktoru apar topar beni başka hastaneye gönderdi ve kürtaj yaptılar.Ama ozaman da iğne yapmadılar. şimdi ki doktorumsa böyle bir şeye gerek yoktu boşuna seni üzmüşler dedi. ama şuan korkuyorum. İnşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız da yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

Kürtaj ve düşük yaşamadım şükür kanamam da olmadı bebeğim iyi ama korkuyorum ilk gebelikte nie pozitif çıktığına
İnşallah cnm. Bn çok tedirginim. Bu sefer ayrıntılı yaptırdık pazartesi çıkacak sonuç. Rabbim hayırlısını versin inşallah bir sorun olmaz şimdi kaç haftalık hamilesin

Slm arkadaş lar bnm gibi ilk gebeliğin de indirekt coombs testi pozitif çıkan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,

Benimle eşim arasında da kan uyuşmazlığı var. İlk haftalarda tahliller yapılırken devlet hastanesinde doktor coombs testi istedi ve pozitif çıktı. Doktora sonucu gösterdiğimde, daha önce düşük, hamilelik yada kanama geçirip geçirmediğimi sordu. Hiç biri yoktu bende ve doktor şaşırdı.

Dediğiniz gibi bu test pozitif çıktığında artık sizin vücudunuz bebeğin kanını savaşılacak madde olarak görüyor ve bebekte sıkıntı çıkabiliyor. Doktor üniversite hastanesinde testi tekrarlatmamı istedi. üniversitede testi yaptırdık ve negatif çıktı.

Sizin de bir üniversite hastanesinde testi tekrarlatmanızı öneririm. Daha sonra emin olmak için özel bir hastanede de yaptırdık yine negatif çıktı. Birkaç arkadaşta da tahlilin hatalı olduğunu duymuştum. Umarım sizinki de yanlış sonuçtur.

Bnm de üniversitede yaptırdık negatif çıktı devlette pozitif özele yaptırdık şimdi bekliyorum inşallah negatif çıkar

şimdi 23 haftalık oldum şükür bir sorun yok gibi ayrıntılıda da sıkıntı çıkmadı.ama insan korkuyor yaşadıklarımdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…