Cnm bnm de öyle en son detaylı yaptırdım 1\2 çıktı en küçük değer dedi doktor iğne vurulabileceğimi söyledi inşallah sorun olmaz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallahbenimde ilk gebeliğim ilk aylarda pozitif çıktı. üniv. has. tekrarladık negatif çıktı. 3. ye tekrarladık negatif çıktı. şuan 26 haftalık hamileyim pozitif çıktı. yine üniv. titrajli olarak tekrarlamamı istediler yarın vereceğim tahlil bakalım ne çıkacak. 28 . haftada anti d olacaktim ama pozitif çıktı maalesef
Ewet Rabbim büyük birşey olmayacak bebişlerimize sonucu mutlaka yazbende bugün tahlil verdim düzen laboratuvarlarında çalışılacak. değerine bakılacak. kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum. rabbim büyük.
Cnm bn üniversite has yaptırdım negatif ti başka hast hep pozitif değerim 1\2 çıktı en küçük değer miş galibi üniv hast bu yüzden negatif çıktıMerhaba kizlar?. Ben de 0 rh negatifim. 5.HF da kanamam oldu devlet hst ne gittim rhogam yapmamız gerekiyor ama önce indirek coombs bakalım dediler ve sonuç pozitif geldi.öncesinde hiç dusuk ve gebeliğim yok.kendi doktorum imkânsız dedi ve kanimi üniversite hst ne gönderdi orda negatif geldi. Bu test her yerde güvenilir değil.bence ozellikle ünv hst de bu testi yaptırın derim
Ay çok sevindim cnm düzen lab hangi şehirde cnmkızlar düzen lab. giden tahlilim geldi ve sonuç negatif. kendi doktoruma götürdüm şaşırdı emin olmak için ankara eğitim araştırma hastanesine gitmemi istedi. haftaya gideceğim. gelişmeleri paylaşırım sizlerle
Bn cnm üç hastanede yaptırdım devlete pozitif çıktı fakültede negatif özel de yaptırdım pozitif 1/2 çıktı artık bu teste güvenmiyorum sinirim bozuldu cnm. Senin aradan baya geçmiş negatif olması lazım. Bence sonuç yanlış. İnsanın psikolojisi bozuluyorYa kizlar ben durumum soyle
14 haftada hafif lekelenmem oldu nolur nolmaz uyusmazlik ignesi oldum ondan once indirect coombs negatif cikmisti ama.
sonra yeni testi yekrarladim 23haftada pozitif cikti. Simdi dr bu uyusmazlik ignesi 3 aya kkdar pozitif gosterir diyor size ne soylendi. Birde galiba bu indirect coombs testine degerli bakilmasi lazimmis yanlis hatirlamiyorsam 1.8 kadar normalmis ama degerli bakmayan hastaneler kucuk degere bile pozitif diyor???? Ne kadar dogru
Ya kafam allak bullak bu durum can sikici simdi bebegim etkilendimi yani diger dr evet o igne antikor olusturuyor pozitif cikabilir degerli indirect coombs yaptir dedi ki heryer yapmiyormusBn cnm üç hastanede yaptırdım devlete pozitif çıktı fakültede negatif özel de yaptırdım pozitif 1/2 çıktı artık bu teste güvenmiyorum sinirim bozuldu cnm. Senin aradan baya geçmiş negatif olması lazım. Bence sonuç yanlış. İnsanın psikolojisi bozuluyor
Acıbadem yapıyor. Bnmde öyle kafam allak bullak ama korkma diğer doktorum bebek etkilenir se ultrason da belli olur dedi ödem olur onuda biz görürüz dediYa kafam allak bullak bu durum can sikici simdi bebegim etkilendimi yani diger dr evet o igne antikor olusturuyor pozitif cikabilir degerli indirect coombs yaptir dedi ki heryer yapmiyormus
Karna darbe amniyosentez kardiyosentez kaza düşme çarpma gibi şeyler yaşadıysanız ilk gebelikte etkilenme olabiliyor alt grup uyumsuzluklarıda olabilir bende ilk gebeliğimde yaşadım ilk trimesterde yapılan coombs testi sonucum negatifken karnıma aldığım bi darbe sonucu 28.haftada yapılan ıdc pozitif çıktı.bu durumda titresine bakıp doktorlar ona göre müdahale eder ve titre derecene görr iğne yapılıp yapılmayacağına karar verirler.eğer iğne yapılamacaksa haftalık takibe alırkar başta bebişin beyin ve kalp damarlarına bakarlar ödem takibi yaparlar rh uygunsuzluğu doğru doktorların ellerinde olduğun sürece problem olacak bişey değil.ilj gebeliğimde coombs pozitif titre yüksek olması doğumda uzun bi hastane öyküsü yaşamamıza rağmen allahıma bin şükür rabbim ömür versin 5 yaşında aslan gibi bi delikanlım var.şimdi 2. Gebelik aynı problemleri yeniden yaşıyoruz ama biliyorum ki 2. Oğlumda abisi gibi güçlü olacak ve biz akyuvar alyuvar savaşımızı ynecezİlk gebelikte pozitif çıkması kafamı karıştırıyor
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu bebeğinize sağ sağlım alırsınız kucağınıza. İlk Bebeğiniz sarılık filan oldu mu.bn karnıma darbe filan da almadım nie pozitif çıktığını anlamış değilimKarna darbe amniyosentez kardiyosentez kaza düşme çarpma gibi şeyler yaşadıysanız ilk gebelikte etkilenme olabiliyor alt grup uyumsuzluklarıda olabilir bende ilk gebeliğimde yaşadım ilk trimesterde yapılan coombs testi sonucum negatifken karnıma aldığım bi darbe sonucu 28.haftada yapılan ıdc pozitif çıktı.bu durumda titresine bakıp doktorlar ona göre müdahale eder ve titre derecene görr iğne yapılıp yapılmayacağına karar verirler.eğer iğne yapılamacaksa haftalık takibe alırkar başta bebişin beyin ve kalp damarlarına bakarlar ödem takibi yaparlar rh uygunsuzluğu doğru doktorların ellerinde olduğun sürece problem olacak bişey değil.ilj gebeliğimde coombs pozitif titre yüksek olması doğumda uzun bi hastane öyküsü yaşamamıza rağmen allahıma bin şükür rabbim ömür versin 5 yaşında aslan gibi bi delikanlım var.şimdi 2. Gebelik aynı problemleri yeniden yaşıyoruz ama biliyorum ki 2. Oğlumda abisi gibi güçlü olacak ve biz akyuvar alyuvar savaşımızı ynecez
Canım bn ankara zekai tahir de yaptırdım orda negatif çıkmıştı acıbadem de yaptırdım 1\2 çıktı doktorda değerin en küçük o yüzden o hastane de negatif çıktı diyorkızlar belki birine yardımcı olurum. gelişmeleri yazacağım demiştim. kan uyuşmazlığı tahlilim bulunduğum şehirde farklı hastanelere yaptırmama rağmen 28. haftaya kadar bir pozitif bir negatif çıktı ve netleşmesi lazım dı anti d iğnesi vurulacaktı çünkü. dr. beni ankarada zekai tahir burak eğ. araş. gönderdi. orada yapıldı tahlil çok şükür negatif geldi. ve iğnemi oldum. şuan bir sıkıntı görünmüyor. doğuma kadar yapmayacaklar birdaha. çünkü en az 3 ay pozitif gösterirmiş tahlillerde. size diyeceğim tahliller ne kadar kötü gelsede tek doktor la sınırlı kalmayın hatta hastane ve hatta şehir ile. gidin netice alana kadar tekrarlattırın testlerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?