indirekt coombs yani kan uyuşmazlığı

Herhangi bir yere çarpmış olabilir misin ya da kaza gibi fln bişeyler oldu mu doktorum öyle demişti çünkü o tür şeylerdede olabilirmiş
Oğlum sarılık olmuştu hemde baya yüksekti değerler ama bizim anne karnında titreli değerler yüksekti alyuvalarları çok tahrip olduğu için sarılık kaçınılmazdı fototerapi aldı bilirubin yükselince fototerapiye rağmen ivig adı verilen bağışıklık sistemini güçlendiren ilaç verildi onunla sarılık düştü ama kan yıkımı devam etti 21 günlükken kan nakli yapıldı çok şükür nakilden sonra tamamen iyileştik sanırım sende ankaradasın ben koru hastanesine gidiyorum eğer bi sorun olursa inşallah yaşamazsınız aydan hanım var perinatolog ona görünebilirsin

C
Cnm çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyüt oğlunu. Titren kaç çıktı bnm 1/2 çıktı doktor çok küçük değerin korkma dedi yine yaptırdım yine aynı çıktı. Rabbim oğluna uzun sağlıklı ömür nasip etsin

Cnm iğne için ne kadar ücret ödedin devlet karşılıyor mu

Canim senindemi 1/2 cikti daha once igneni oldunmu veya bi kanama gecirdinmi bana 1/2 icin yuksek defiler kafam karisti yarin dr gidip tekrarlaticam ins

Cnm iğne için ne kadar ücret ödedin devlet karşılıyor mu
iğneyi devlet karşılıyor. günü birlik yatış yapıyorlar. vurulup yarım saat içinde çıkıyorsun. hiçbir ücrette ödemedim. ama özellerde ücretli sanırım 300-400 ödeyenleri duydum.

Canim senindemi 1/2 cikti daha once igneni oldunmu veya bi kanama gecirdinmi bana 1/2 icin yuksek defiler kafam karisti yarin dr gidip tekrarlaticam ins
En düşük değer dediler canım 1/8 e kadar iğne vuruluyor dedi benim doktorum

iğneyi devlet karşılıyor. günü birlik yatış yapıyorlar. vurulup yarım saat içinde çıkıyorsun. hiçbir ücrette ödemedim. ama özellerde ücretli sanırım 300-400 ödeyenleri duydum.
Teşekkür ederim canım

Merhaba canım iğneyi eczaneden mi aldın yoksa hastanede oluyormu haftaya bende vurulacam

Merhaba canım iğneyi eczaneden mi aldın yoksa hastanede oluyormu haftaya bende vurulacam
takibinizde olduğunuz doktor reçete yazıyor. yatış yapıyor. hastane kendi bünyesinde temin edip vuruyorlar. devlet hastanesi ise siz bişi almıyor ve ödeme yapmıyorsunuz

takibinizde olduğunuz doktor reçete yazıyor. yatış yapıyor. hastane kendi bünyesinde temin edip vuruyorlar. devlet hastanesi ise siz bişi almıyor ve ödeme yapmıyorsunuz
Teşekkür ederim peki kalçadan mı vuruluyor

EVET KALÇADAN. SOĞUK İLAÇ OLDUĞU İÇİN BİRAZ DAĞILIRKEN YAKIYOR AMA KORKULACAK BİŞİ YOK. HEMEN GEÇİYOR

annem ve babamın 0 rh + kardeşimle benim 0rh -. eşimle de aynı Allahtan yine de öyle. ben ilk bebekte bişi olmaz diye biliyom öncesinde düşük kürtaj ölüm yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…