Indirimler.. Kampanyalar..

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
4
96
41
İstanbul
Kızlar bi çok topicte indirimler kampanyalar haber veriliyor bizim topicte göremedim.. Eylül annelerinde vakit geçiriosak bizde burda kampanyaları haberleşelim diye düşündüm...

Indirimlialışverişleri kaçırmayalımm :)))

ben haftasonu onur marketler var bılmıyorum her yerde varmı ama oradan maxı boy prımaları 17 tl ye aldım. bunun dısında mıgrosta ıındırımlıydı ama haftasonuna ozel olabılır. ayrıca real marketlerde prıma ındırımlerı hep var. 19.90 maxı paketler. bırde 96 lı paketler var onlarda 33 tl bu bıraz daha hesaplı oluyor

mama verenler; bende hero baby ye üye oldum numene göndercekler...herkese yolluyolarmış üye olmak isterseniz söliyim dedim :)...

şok markette prima mega paket 18.50 idi.3 şubatta yani yarın Huggıes jumbo paket yanında 3 ıslak havlu 20 tl.

Uygunmu bılmıorum ama

mıgrosta...
Huggıes ıslak havlu 64 yp 3 al 2 ode
11,50 tl

bende realden 132 li prima 37.5 tl aldım.....bilginize......:))))))))

wenicede indirim varmış yarın gidip bakıcamm.. kızlar.. detaylı yazarım..

mama verenler; bende hero baby ye üye oldum numene göndercekler...herkese yolluyolarmış üye olmak isterseniz söliyim dedim :)...

izmirde mina bebe var orda ülker hero baby mamalar 1 alana 1 bedava 3.50 tl onu kullanıyorsanız burda olmanı isterdim :))))
biz keçi sütü bazlı mama golden goat dan başka biişey kullanamıyoruz

bu arada perşemde günü kipadan jumbo boy huggies bebek bezi 3 tane ıslak mendil hediyeli olanı 19.50 kuruşa aldım kasada 25 tl çıkınca rafta 19.50 tl yazdıgını söyledim baktılar kampanya bu gün bitti ama rafta eski fiyat kaldıgı için size böyle vereceğiz dediler :))))

çok iyi olmuş işte kasalarda çok dikkatli olmak gerekiyo...
banada olmuştu bikere öyle ...

kiler markette 54 lü ultra prima 15,90 tl.. migrosta 26 lira görünce fiyat ii geldi

yahuu bezler haricinde başka bişey yokmu? :)) giysi meselaa, bücürük ilk baharda indirim yapcakmış
ben huggies kullanıyorum, toptancıdan alıyoruz, 1 bezden 5 tl karım oluyor

ekim annesiyim ben. mathercare da %50+%25 indirim var. altüst ikili takım 2 adet 18,90 tl. daha birçok şey varböle hesaplı. ikili kumaş slopet takım 21 tl... 15 şubatta bitiyor. yani yarın. bahar ve yazlıkları çıkarmışlar...

MıGROSTA .... bebelec kavanoz meyve püresi 85 kuruş (diğeleride indirimli idi)
prima 132 li bebek bezi 33 tl

Şok ta huggies yanında 3 tane de mendil var bu arada ızmirde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…