Indirimler.. Kampanyalar..

kızlar benim gibi hala almamış olanlar için migrosta blueline marka katı meyve sıkacağı 78 lira.Ben aldım akşam denedim iyi gibi.Gerçi kalitelisini kullanmadığım için farkı bilemiyorum ama...

ben üye olduktan 4 gün sonra posataya vermişlerdi..geldi numunelerim.

milupanın numunesi geldi 2 tane 20 gr lık mama.Çok komik yaaa tek öğünlük bile değil yani.Ama yanında migros ve tansaşta kullanabileceğimiz indirim kupobu var.Bir de Nivea nın minicik pişik kremi ve ıslak mendili var.5 ay önce üye olmuştum anca geldi.Hero baby de numune göndermişti ondakiler normal boyutlarda 3 kutu mamaydı.

milupa anne bebek kulübünün numunesi bana da geldi canım, ben de hero baby'ye üye olayım bakayım
gerçi mama kullanmayı pek istemiyorum ama arada bi belki olabilir, denemek lazım :)))

kızlar mail atın. ben bebelac ve milupadan istedim maillle. üye de oldum tabi. geldii. ama hero baby yollamadı.

Joker maĞazalrında bı Çok ÜrÜnde ındırım var..
Chıcco poly mama sandalyesı 199 tl

LCW ye dün uğradım, indirim burda da var, çok güzel badiler, tişörtler vardı

kızlar,

2 gündür söyliycem hep unutuyorum..

carrefoura gittim hafta sonu. ayın 15 ine kadar devam eden bir kampanyası var.

hipp biskuviler 3 al 2 ode: adeti 3,90 tl.. 2,60 tl ye geliyor. çok uygun.

milupa kavanoz organik mamalar 1,85 tl olmuş ve 3 al 2 öde var.

omo baby 3 kg. + huggies ıslak mendil hediyeli 15,90 tl.

aptamil 900 gr. 35,90 tl

bebek bezleri de indirimde..

milupa 250 gr lık muhallebileri kaşık hediyeli 7,45 tl. gibi.............

bir çok farklı ürün de var. bebek günlerimiymiş neymiş valla. haberiniz olsun. yarın son gün.

Kızlar ankamall en alt katttaki chicco mağazasında geçen senenin çıtçıtlı badilerinde indirim yapmışlar, 5 li çıtçıtlı badylar kısa kollu ya da kolsuz 24.90, almak isteyenlere duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…