• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertilite en büyük sınavmış arkadaşlar

aynen herşeyin bir zamanı var.
fakat çevredeki abuk sabuk insanlar yüzünden çok sıkıldım.
2016 ocağında kürtaj oldum kalbi durmuştu 9 haftalık sonrasında hiç bir sonuç elde edemedik.
eşim çocuk delisi içten içe beni suçluyor.
ben ise artık iğnelerden ilaçlardan işlemlerden çok sıkıldım.
acı eğişim çok düşük şuan karnım iğnelerden ağrı içinde.
eşimden başka kimse bilmiyor tedavi sürecini kendi annem kardeşim bile bilmiyor.
bu ağır bir yük onlarında taşımasını istemiyorum.
takvimini gördüm çooook sevindim sağlıkla kucağına al inşallah doğal yolla mı oldu

evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş

Bende infertiliteyi çeken biri olarak diyorum ki (şu an 2 çocuğum var) daha ne dertler göreceksiniz. İsyan ettiğiniz bu dert devede kulak kalacak.
İnanın yüreğinizi dağlayacak dertler var. O yüzden bence isyan etmeyin.

amin cnm ben aşılama yaptırdım bir kez tutmadı hemen tüpe geçeyim dedim şans düşük diye daha denemelimiydim bilmiyorum kaç yumurta oluştu peki nolur bana da dua et hamile duası alayım nolurr
dualarım hep sizlerle kardeşlerim...
ben yaptırdım şans düşük evet ama gelen ALLAH'tan...
ben farklı doktorda mart ayında tedaviye başladım. doktor bana yaza kadar müsade edin dedi sizde parayı ayarlayın dedi...
mart ayında femara.
nisan ayında femara menegon+çatlatma iğnesi 1.aşılama
mayıs ayında femara menegon+çatlatma iğnesi 2.aşılama tuttu.
sabır gerekiyor ne yazıkkı...
Allah herkese kalbindne geçeni versin....

Bende infertiliteyi çeken biri olarak diyorum ki (şu an 2 çocuğum var) daha ne dertler göreceksiniz. İsyan ettiğiniz bu dert devede kulak kalacak.
İnanın yüreğinizi dağlayacak dertler var. O yüzden bence isyan etmeyin.
isyan etmek değil haşa iç sıkıntısı diyelim ..ne gibi dertler çıkıyor peki çocuklarla ilgili mi olduktan sonra da bitmiyor biliyorum

Back
X