infertilite en büyük sınavmış arkadaşlar

Biraz daha makul düşünürsen daha büyük sınavlar olduğunu göreceksin.

Çocuk = para kaybı, emek, güçlük demek aslında

Tabiki çocuğun olduğunda bambaşka dertlerin de olduğunu devam ettiğini göreceksin
Çok üzüldüm böyle şeyler düşündüğünüz için

allah hakeden insanlara annelik duygusunu tattırsın ınşallah tek duam
Bu saatten sonra...

Aynısı bnde de vardı geçen yıl bir arkadaş çok güzel duygu diye yazıp duruyordu sana ultrason video izleticem diyodu sonra bebeği doğdu facete foto koydum like yap diyodu vs.. kıskanmak değil bu ama insan berbat oluyır öyle böyle değil insanlarla görüşmek istemiyosun bi süre sonra herkesten kaçmak istiyosun
Art niyetle yapan ksrsiligini alacaktir eminim bile bile bunu yapmak insan isi degil. Anlamiyorum onlarin elinde degil olmasi ve olmamasi Allahin elinde hersey ama bilemiyorum nden boyle insanlar. Herkesin evladi kendine mubarek olsun nediyelim Allah bizede hayirlisiyla tez xamnda hyrli evlat versin iste oznn biz hic bunu yapmayalim

Çok ama çok zor bir imtihan yaşamayan anlayamaz..en zoru da kendi içinde bunu yaşayamamak herkesin seni üzmek istercesine bu konuyu dile getirmesi.cocuk yoksa aile olamazsınız mesajları..bana evlatlık almamı öneren, eşimden boşanmamı bile soyleyen oldu..
Dört yılım bitti benimde ümitle bekliyoruz bir negatif tüp denememiz var.. Allah dan umit kesilmez kızlar.benimde ağladıgım cok zamanlar oldu ama eskiye göre iyiyim şükür. Çalışıyorum,kursa gidiyorum açıköğretim okuyorum.kafamı mesgul edecek şeyler buldum kendime.sizde aglamayın cok yıpratmayın kendinizi.hersey olacagına varır.bu bizim imtihanımız inşallah bir gün hepimiz sevinecegiz. Allah sabredenleri müjdeler.

Çok ama çok zor bir imtihan yaşamayan anlayamaz..en zoru da kendi içinde bunu yaşayamamak herkesin seni üzmek istercesine bu konuyu dile getirmesi.cocuk yoksa aile olamazsınız mesajları..bana evlatlık almamı öneren, eşimden boşanmamı bile soyleyen oldu..
Dört yılım bitti benimde ümitle bekliyoruz bir negatif tüp denememiz var.. Allah dan umit kesilmez kızlar.benimde ağladıgım cok zamanlar oldu ama eskiye göre iyiyim şükür. Çalışıyorum,kursa gidiyorum açıköğretim okuyorum.kafamı mesgul edecek şeyler buldum kendime.sizde aglamayın cok yıpratmayın kendinizi.hersey olacagına varır.bu bizim imtihanımız inşallah bir gün hepimiz sevinecegiz. Allah sabredenleri müjdeler.
Iste o insanlara aile olamazsinizi ima eden bosanini iman edenlere varya ah edesim geliyor ama o kadar basitlesmek istemiyorum Allah ztn onlarin yanina koymaz onu. Sunu biliyorum evlat olunca hersey mukemmel olmayacak elbet bir ozlem mucadele tmm olacak ama bunu insanlar bi yaris haline getiriyor ovunc haline getiriyor ve yazik onlarin hallerine yani biz olmayinca bukonu uzerinde baya olgunlasabiliyoruz dusunup frkina varabiliyoruz kiymetinide olmamaisnin hikmetinide ama olan anlamiyor ve onlarda bunun hesabini verevkler Allah a versinlerde gun gelsin biz gulelim ama onlarida Allaha havale..

Bende de hashimoto var, doktorlar dogurganligi etkiledigini soyluyorlar; gerci su an cocuk dusunmuyorum ama kismet.. siz de uzulmeyin, yillarca tup bebek deneyip pat diye tedavisiz hamile kalan arkadaslarim var:)

İnfertilite en büyük imtihan
Kesinlikle katılıyorum
Ama daha yeni evlisiniz
Olur inşallah
Moral bozmak yok
Sabır ve dua ile
(7 yıldır bekleyen anne adayı)
Bn 4.5 yıldır evliyim ilk 3 sene korundum korunduğum zamanlar için çok pişmanım sizin olmamasının bir sebebi var mı

Bn de düşünüyorum tüp sabırsızım artık bebek özlemim tavan yaptı çok üzülüyorum içleniyorum

Bende artık çok istiyorum
Önceleri kendimi çok hazır hissetmiyordum
Ama artık gerçekten istediğimi farkettim
İnşallah olur
Sizin sorun nedir ?

sebepsiz.. en zoru da bu canım

Bize de başta sebepsiz denmişti yaşadığım şehirdeki Hastahanede 2 aşılama oldum olmadı sonra tavsiye üzerine yakın bi şehirdeki doktora gittik meğersem sebepsiz değilmiş orda yapılan testlerde amh ım çok düşük çıktı erken menopoz riskim var 1.derece hemen tüp bebek tedavisine başladık çok şükür 2. denememizde tuttu şuan oğlum 15 aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bence başka doktora daha gidin hangi hastahaneye gittiniz bilmiyorum ama ben her ikisinde de araştırma hastahanesine gittim yaşadığım şehirde amh testi istememişlerdi ve 1 senemi yediler her hastahanenin prosedürü farklı oluyor

Bize de başta sebepsiz denmişti yaşadığım şehirdeki Hastahanede 2 aşılama oldum olmadı sonra tavsiye üzerine yakın bi şehirdeki doktora gittik meğersem sebepsiz değilmiş orda yapılan testlerde amh ım çok düşük çıktı erken menopoz riskim var 1.derece hemen tüp bebek tedavisine başladık çok şükür 2. denememizde tuttu şuan oğlum 15 aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bence başka doktora daha gidin hangi hastahaneye gittiniz bilmiyorum ama ben her ikisinde de araştırma hastahanesine gittim yaşadığım şehirde amh testi istememişlerdi ve 1 senemi yediler her hastahanenin prosedürü farklı oluyor
bu amh olayı benim de aklıma takılıyor doktorum senin için gerek yok dedi ..ama bi tek o kaldığı için benim aklıma takılmıştı..benim şu an için bir sorun gözükmüyor .gerçekten neden olmuyor bilmiyorum...negatirf 1 tane aşılamam var 10 un üstünde yumurta olmuştu OHSS bile oldum en düşük dozda iğne kullanmama rağmen..sizin aşılama tedavileriniz iğneyle mi oldu kaç yumurta oluşuyordu

bu amh olayı benim de aklıma takılıyor doktorum senin için gerek yok dedi ..ama bi tek o kaldığı için benim aklıma takılmıştı..benim şu an için bir sorun gözükmüyor .gerçekten neden olmuyor bilmiyorum...negatirf 1 tane aşılamam var 10 un üstünde yumurta olmuştu OHSS bile oldum en düşük dozda iğne kullanmama rağmen..sizin aşılama tedavileriniz iğneyle mi oldu kaç yumurta oluşuyordu

İğneyle oldu 50 ml de 8 10 yumurtam oluyordu benimde ama sonrasında hiç o kadar yumurtam olmadı ilk tüp bebek denememde 300 ml dozla 2 yumurtam oldu hatta biri toplanmadan çatladı 1 yumurta toplandı

Sebepsiz yere olmaması da son dönemlerde yeni çıktı acaba sebebi ne mutlaka bir nedeni Olmalı acaba doktorlar mı anlayamıyor .

Konu sahibi her nasip vaktine esirdir inşallah günün birinde istediğin gibi olur hersey

ne mutlu size Allah bağışlasın sorununuz neydi peki transfer aşamasına gelinmeyecek sebep ne bnde bu sürece başlamayı düşünüyorum o yüzden sordum

Kusura bakmayın ne olur ancak girebildim.
Az yumurtam oluyordu.dollenme olmuyordu..sebep yok.ne zor zamanlardı sizleri çok iyi anlıyorum.Rabbim inşaallah isteyen her kadına nasip etsin.icinde ne fırtınalar kopar da "hala çocuk yok mu" sorularına tebessümle cevap verirsin aahhh.takilmayin etrafımızda zamanı gelince olur insaalah

evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
Canim bende aynı eşim morfoloji sifir

Benim yengem ist. bir doktora yıllardır ikisinde de sorun olamamak a rağmen çocukları olmamıştı. Meğersem rahminde bir sıkıntı varmış doktor önce onu halletti sonra da tüp bebek sonuç ikiz biri erkeke biri kız evlatları oldu. 20 yolla yakin evlilik ve yas 39'tu. Bu süreçte dayımla hep kenetlendiler ve dua ettiler.
Siz de dua edin.

Lütfen böyle demeyin Allah böyle imtihan ediyor sizi. Çok zordur eminim ama güçlü durmanız lazım. Hiç belli olmuyor böyle işler bir akrabama hiç çocuk sahibi olamazsın diyorlardı tedavi falan da yapılmıyordu sonra pat kendi kendine hamile kaldı. Allah çok büyük..

Lütfen böyle demeyin Allah böyle imtihan ediyor sizi. Çok zordur eminim ama güçlü durmanız lazım. Hiç belli olmuyor böyle işler bir akrabama hiç çocuk sahibi olamazsın diyorlardı tedavi falan da yapılmıyordu sonra pat kendi kendine hamile kaldı. Allah çok büyük..
Morfolojisi duzelen lütfen yalvaririm ne yaptığını yazsın yalvaririm caresixim

1.5 yil da isyan eder duruma gelmissiniz.. Biraz güclü durun 8 senelik evliyim ohss oldum diyorsunuz ya aylarca hastanelerden cikamadim vucudumdaki su tüm organlarima dagildigi icin iki asilama sonuc negatif bitkisel kurler sonuc negatif saniyordum ki en buyuk dert benim tup bebekle ikizlerime hamile kaldim bir kizim bir oglum olacak diye sevinirken 5. Ayimda erken dogumla kaybettim olmamasida acimiymis ben evlatlarimin acisina dayanamiyorum bu acidan beteri varmiki derken babami aniden kaybettim. Insan saniyor ki derdim cok büyük beterin beteri var tup bebek tutarmi bilmem degil tutacak diye gitmezseniz zaten olmaz.. 5. 6. Tup bebekle hamile kalan kadinlar var ve inatla vazgecmiyorlar haa sen elinden geleni yaptin baktin olmuyor bazi seyleri cok üstelememek gerekiyor vardir bir hayir demek gerekiyor. Ama bir bucuk yilda iki asilamayla yilmissiniz cok cabuk pes ediyorsunuz en dusuk dozlarda kullandigim ignelerden dolayi ohss oluyorum karnim sivi doluyor iki uc ay bekliyoruz vucudum dinleniyor tup bebege devam ediyoruz ama yilmiyoruz sonucu icin cektigin tüm cilelere deger olumlu ve guzel düsünün Rabbim isteyen dileyen anne olmayi hakeden tüm kadinlara anneligi nasip etsin insallah...

Back
X