- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi baby nurse
merhaba arkadaşlar 1 buçuk senedir evliyiz 5 aydır korunmuyoruz tahlilleri yaptırdık eşimin 80 milyon spermi çıktı %95 i hareketli herşey güzel eşim açısından benim adetlerim düzenli 28-27günde bir oluyorum o da 4 gün sürüyor yaşım 25 ve kilom da iyi doktora gittik hormon testleri iyi çıktı kist falan da yok ama hala bebegimiz olmadfı endişelenmeye başladık
ben çok enfeksiyon kapıyorum sürekli kahverengi akıntılarım oluyor acaba tüplerde tıkanma mı oldu diye endişeleniyorum
burda sadece bir tane kadın dogum doktoru var bunun uyutularak ögrenildigini ve acı verdigini söyledi daha erken 1 sene geçsin olmazsa öyle yaparız dedi ama bi sorun olmasa bu zamana kadar olurdu herhalde diyoruz napcamı şaşırdım
ben çok enfeksiyon kapıyorum sürekli kahverengi akıntılarım oluyor acaba tüplerde tıkanma mı oldu diye endişeleniyorum
burda sadece bir tane kadın dogum doktoru var bunun uyutularak ögrenildigini ve acı verdigini söyledi daha erken 1 sene geçsin olmazsa öyle yaparız dedi ama bi sorun olmasa bu zamana kadar olurdu herhalde diyoruz napcamı şaşırdım