hemşire hanım sizi canı gönülden tebrik ediyorum ,büyük bir sabırla soruları cevapladığınız için allah sizden razı olsun ..okadar büyük sevap alıyosunuz ki gerçekten sizi takdir ediyorum..iyiki varsınız ve iyiki çaresiz olan bizlere yardımcı olup yönlendiriyosunuz.
ben 24 yaşında, 2 buçuk yıllık evliyim.bir yıl doğum kontrol hapı kullandım..ve bıraktıktan sonra hemen gonaphene ve ardından serephone hormon ilaçları kullandım.sonuç negatif.sonra rahim filmi çekildi sonuç;sol tüpümde çok yavaş sıvı ilerlemiş ama ikiside çok şükürki açık..yumurtalıklarım hiç tedavisis kendi kendine gelişip ,gününde çatlıyolar..adetim herzaman düzenli.eşimin sperm sayısı 90 üstünde herzaman.aşılama yapıldı gene negatif.. doktorum bana laparoskopiyi tavsiye etti ben ise istemiyorum(boşuna yapılıcak,boşuna delikler açılıcak karnımda ve yine beklemektense tüp bebek yaptırmak daha mantıklı)diye düşünüyorum. aceba beni yönlendirebilirmisiniz sizce şimdiki adımım ne olmalı herkez strese bağlı olduğu için diyo..cevaplarsanız minettar kalırım şimdiden çok teşekkür ederim ,saygılar