Infertilite icin burada (Amerikada) kullanilan bitkisel cozumler

Ben türkiyedeyim bu dediğim ilaç ismini de doktora sorun isterseniz hamileyken de kullanmaya devam ettim

doğumdan sonra çok şükür bebek geldi hastalık da doğumla gitti

herşey gönlünce olsun çok çok geçmiş olsun

TSH T4 T3 degerlerini hatirliyormusun cnm cok sagol sana da gelmis gecmis olsun,hemen ilaci ve ya benzerini arastiriyorum bakalim varmi buralarda da:)
Allah yavrunu sana bagislasin cnm.

TSH T4 T3 degerlerini hatirliyormusun cnm cok sagol sana da gelmis gecmis olsun,hemen ilaci ve ya benzerini arastiriyorum bakalim varmi buralarda da:)
Allah yavrunu sana bagislasin cnm.

malesef değerleri hatırlayamıyorum 3 yıl oldu .. araştırmaların inşallah olumlu sonuçlar verir ve dileğin olana bebişine kavuşursun sağlıklıca

bizi de haberdar edersin

Son düzenleme:
malesef değerleri hatırlayamıyorum 3 yıl oldu .. araştırmaların inşallah olumlu sonuçlar verir ve dileğin olana bebişine kavuşursun sağlıklıca

bizi de haberdar edersin

Sagol cnm ben avatardaki fotonu gorunce bebegini kucuk sanmistim :), tesekkur ederim tekrar haberdar ederim elbet:)

:)))

adetimizn 19. günü ne demek ki :44: yani adet başlangıcına 19 gün mü eklediniz ..

gördüm bu yazıyı merak ettim .. yani hamilesiniz öyle mi :)

Ah Keskeeeeeeee Canim Keskeeeee!!!!!! Hamile degilim adetin baslangic gunu 1. gun oluyor sonra sayiyorsun. 28 gunde bir adet goren bir bayanda genelde adetinin 13-15. gunlerinde yumurtlaniyor. Benim duzensiz oldugundan 19. gune denk geldi yumurtlamam. Onceden hic yumurtlamiyordum onun icin cok mutluyum

Selam Canim, hic arastirmadim ama senin icin mutlaka arastirip ogrenip ekliycem ilk firsatta.Canini sikma sakin, Insallah en kisa zamanda bebis haberlerini aliriz.

Selam Canim, hic arastirmadim ama senin icin mutlaka arastirip ogrenip ekliycem ilk firsatta.Canini sikma sakin, Insallah en kisa zamanda bebis haberlerini aliriz.

ah cnm benim cok sagol , eger bir seyler bulursan ve paylasirsan cok sevinirim:)

Merhaba belki bunu okursunuz ben 40 yaşında evlenip 2 yıl 4 negatif tüp bebekten sonra yılmayıp bu tür takviyeleri araştırırken sizin yazdıklarınızı okudum ve bir çoğunu ben ve eşim uyguladık ben soya isoflavones, öksürük şurubu eşim de semenax kullandı ve ben ayrıca arı sütü bal polen kullandım doktora gidip yumurta takibi yaptırdım ve doğru günlerde ilişki olmasını sağladık ve neticede 42 yaşımda doğal yoldan hamile kaldım 4 aylık hamileyim size teşekkür etmek istedim umarım ben ve benim gibilerin de bu yöntemler işine yarar Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…