İnfertilite

Türkan Dikici Aktaş hocayı bende çok sevdim ama tüp bebekte gözüküyor şuanda bende 2.ci için uğraşıyorum olmuyor 2 senedir.ama sürekli aynı hocaya randevu almak neredeyse imkansız takipli hasta olmak yetiyor hangi doktor denk gelirse artık ondan randevu alacağım süreç bu şekilde işliyor sanırım

Bence başka bi doktorun daha görüşüne başvurun Türkan hanım tüp bebekte gözüküyor ama bişekilde onunda görüşlerini alın mutlaka çok naif bir hanım herşeyi detaylıca anlatıyor nasıl bir süreçle ilerleyeceğini son çare tüp bebek yönlendirmesi olur diye düşünüyorum kapalı tüp açılabilir hormonlar dengelenir direk tüp bebeğe yönlendirmesi oluruna bakmadan yanlış gibi geldi bana

Ya o kadar kötü hissettim ki sanırım dünya başıma yıkıldı. Tahlillere bakmadı bile benim 1 oğlum var ekim 2023 te düşük yaptım sonra eşimin işinden dolayı 1 sene ayrı yaşadık bu sürecte zaten düşünemedik doğal olarak.yasim 36 olduğu için ve lh hormonum düşük çıktığı için infertiliteye başvurdum. Caner beye aldım ilk gittiğimde ki asistan çok güzel ilgilendi eşimden sperm testi istediler sonucu güzel geldi benden de rahîm filmi istediler sonuc sag tüp kapalı sol açık dediler bende peki sağ tüp acilamaz mi dedim oda bana sol tüple de gebelik olur ama sizinki tüp bebekle olur anca dedi. Bende aşılama istiyorum dedim aşılama hakkımı öldürmek istemedim. Tahlillerde çok önemli bence inşallah o kadın kadın doğumda çalışmasın ya inşallah doktor da olmasın o kadar hassas bir konuda bu kadar gaddar olmaması gerekirdi Caner beyde zaten hasta ile ilgili biri değil tavsiye etmem kendimde baska bir doktora gideceğim 3 ay bitiyor kendimiz deneyelim dedik 2 ay değerlendiremedik bu ay degerlendirdik sanırım ama tutar mi bilmiyoruz sonraki adetim İnşallah gelmez ama gelirse de baska bir doktora aşılama için gideceğiz

Kizlar bende etliğe gidiyorum 3.kez aşılama için ilki tuttu ama düşük yaptım 2.negatif şuan 3.asilamaya başladık. Doktorlar sürekli değişiyor bu hastanede gözlemlediğim ve yaşadığım bu. Her aşılamada farklı doktora gittim çünkü

Sakın pes etme moralinide yüksek tut bu süreçte en önemlisi bu bende 37 yaşındayım bi düşüğüm var bide kızım normal yolla hamile kalabiliyoruz demekki çok şükür.kan değerim düşük çıktı kan hapı kullanıyorum 1 aydır ve sağ tüpte 4 cm çikolata kisti tespit ettiler ama sol taraflada hamile kalabileceğimi normal yolla kalmaya engel olmadığını söyledi doktorum asla tüp bebekten bahsetmediler hormon testi ve hsg için yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecekler sende aşılama hakkından vazgeçme. inşallah hamilesindir gerek kalmaz

Tesadüf Türkan hocaya gitmiştim çok moral vermişti sağolsun işte doktor var doktor var bu sıkıntılı süreçte Rabbim hayırlı insanlara denk düşürsün yolumuzu sanada tavsiyem bayan bir doktordan randevu al ve durumunu güzelce izah et ve tüp bebekten önce aşılama istediğini söyle

Evet canım bilkentte tedavi gördü kızkardeşim ordada durum aynı dosyandan durumununa bakıp sıradaki işlemi uyguluyor doktorlar ve genelde asistanları ilgileniyor doktorlar müdahale etmesi gereken yerde devreye giriyor süreç bu şekilde ilk türkan hanımdı benimde sonraki gidişimde türkan hanım olmadığı için başka bir doktor hanım baktı yarında başka bir doktora randevu bulabildim

Evet genelde doktoru aşılama işlemi harici görmüyoruz. Ben ilk aşılmada çok memnundum ama doktorun kendisi ilgilenmisti daha sonra başka bölüme geçti şuan bende başka doktora gidiyorum ama asistanı bakıyor hep kendini hiç göremedim daha

Allah razı olsun nasıl iyi geldi yazdıklarınız inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan nasıp eder rabbim

Büşra hanıma gittim bugün bende bu 3.cü güzel ilgili bi doktor tavsiye ederim sıradaki işlemim için herhangi bi doktordan randevu alıp gelebileceğimi söyledi bugün iyice emin oldum rastgele bakıyorlar

Büşra hanıma gittim bugün bende bu 3.cü güzel ilgili bi doktor tavsiye ederim sıradaki işlemim için herhangi bi doktordan randevu alıp gelebileceğimi söyledi bugün iyice emin oldum rastgele bakıyorlar
Siz hangi asamadasiniz şuan ben aşılama asamasındayım hap kullanıyorum bugün bitiyor salı günü kontrolüm var yumurtanın boyutuna bakacaklar ona göre aşılama tarihi verir

Siz hangi asamadasiniz şuan ben aşılama asamasındayım hap kullanıyorum bugün bitiyor salı günü kontrolüm var yumurtanın boyutuna bakacaklar ona göre aşılama
Ben daha hsg aşamasındayım eşimin testi ve benim hormon testini istedi doktor onlara bakıp hsg çekilecek ondan sonrada aşılama süreci başlayacak önümüzdeki aya kaldı yani inşallah tutar sizinki bu seferzor mu aşamaları ben ilk defa olacağım

Siz hangi asamadasiniz şuan ben aşılama asamasındayım hap kullanıyorum bugün bitiyor salı günü kontrolüm var yumurtanın boyutuna bakacaklar ona göre aşılama tarihi verir
Merhaba bende hgs cektirdim sol tup kapaliydi cekim sirasinda acildi. Doktor bana adetin 2. Gunu gel dedi. Hafta sonu araya girerse sorun olurmu 3. Yada 4. Gun gitsem

Asilama surecini anlatabilirmisinz acaba. Bana da doktorum 2. Gun gel demisti. Gidince ne yapacak ne diyecek

Randevuyu nasıl aldınız acaba

Hayır zor değil kısa sürüyor adetin 2.gunu süreç başlıyor iğne ya da hap veriyor doktor onları kullanıyorsun 15-16 gün aşılama yapılıyor tahmini olarak 15 gün sonrada sonuç belli oluyor. Sonuç güzel olsun inşallah hepimiz için

Merhaba bende hgs cektirdim sol tup kapaliydi cekim sirasinda acildi. Doktor bana adetin 2. Gunu gel dedi. Hafta sonu araya girerse sorun olurmu 3. Yada 4. Gun gitsem
Ben hep 2.gun gittim 3.gün ilaç başlattı bana hep o yüzden sorun olur mu bilmiyorum maalesef

Asilama surecini anlatabilirmisinz acaba. Bana da doktorum 2. Gun gel demisti. Gidince ne yapacak ne diyecek
Gidince ultrasonla yumurtaliklariniza bakacak ona göre ilaç ya da hap başlıyor daha sonra yumurta boyu için kontrole çağırıyor ilaçlardan sonra yumurta boyutuna göre çatlatma iğnesi veriyor 36 saat sonra da aşılamayı yapıyor umarım pozitif sonuç alırsınız

Tesekkur ederim. Bende gecen ay film cektim sol kapaliydi acildi. Esimli bir ay deneyelim dedik asilama oncesi. Simdi 1 hafta var adet olmama. Tabi insallah tutmustur diye umit ediyoruz asilamaya ihtiyac kalmadan kismet tabi. Doktorlar degismis bende turkan hocaya gidiyodum ama simdi hangi hocaya gidicem iyi bilmiyorum. Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…