- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
günaydın balımm evimi miss temizledim
kahwaltımı ettim geldim
kociş bugün çalısıo ppffffffffffffsen napıyosun kuzum
hu huu temizlikçiler,benim evde ütü yığılı ve ben işteyimohhhh mis mis otur datlım bende dün yaptım temizlik.bende oturuyom datlım hava yagmurlu kapalı burda tv izliyom canım
hu huu temizlikçiler,benim evde ütü yığılı ve ben işteyim
canım orda olsak yardıma gelirdik:))
ay sağolasııınnnn :13: söylemen yeterpazar günleri şirket açık,muhasebe servisi olarak dönüşümlü her pazar birimiz geliyoruz, ayda 1 yada 2 pazar sıra geliyor. Pazar çalışan hafta içi birgün izin yapıyor. aslında buda işimize geliyor hafta içi daha rahat evine vakit ayırabiliyorsun çünkü :130:
ay sağolasııınnnn :13: söylemen yeterpazar günleri şirket açık,muhasebe servisi olarak dönüşümlü her pazar birimiz geliyoruz, ayda 1 yada 2 pazar sıra geliyor. Pazar çalışan hafta içi birgün izin yapıyor. aslında buda işimize geliyor hafta içi daha rahat evine vakit ayırabiliyorsun çünkü :130:
kız biberi cokmu seviyon avatarın cok güzel
ben çerkesim,
shibjiy çerkescede biber demek,
yaklaşık 10 yıldır, tüm net aleminde nickim shibjiy
Vay vay cerkez kizi.....benim Esimde selanik gocmeni.nikinde cok guzel eminim sende guzelsindir
kuzum gecmisler olsun .. insallah düzelir .. :16
bende kırmızıları bekliorum 6 hazirandı bat ..
tm kızcem okuyabilirim insallah,kırmızılar gelmesse
geçmiş olsun cnm atlattığınıza sevındım..bı kaçç gun zorluk çeker sonr ıyılesırbizde aynı bı degısıklık yok en azından bende yok evde pineklemeye devam
günaydın balımm evimi miss temizledim
kahwaltımı ettim geldim
kociş bugün çalısıo ppffffffffffffsen napıyosun kuzum
Cokk canim sıkkın esessimmmbelkide erken daha ama igneden 11-12gunum.Kan sonucum 1.87negatif.adetim 17haziran bilemedimki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çokk çok saol kızcem inşallah yaa çok sancısı var tek taraflı olcan dedıler iki taraflı olmuş eşindede sancı olmusmuydu sadece mınoset verdıler önemsemedıler agrısını bakalım eşin kaç gün sonra normal hayata dondu valla ben 5 dk oturamıyorum şımdı 2 tane ağrı kesıcı bırden ıctıde uyudu bıraz bende fırsat buldum aldım pc teldende gıremıyorum telı bıle elıme zor alıyorum eşimin istekleri bitmek bilmiyo onu getir bunu götür
sen naptın umarım gelmemıstır kırmızılar
ohhhh mis mis otur datlım bende dün yaptım temizlik.bende oturuyom datlım hava yagmurlu kapalı burda tv izliyom canım
kızcem üzülme ama kırmızılar gelmeden
cnm cook gecmis olsun tekrar :2:
İlaç vermiyor cnm evt.. idare et bir iki gün
kuzummm misss
Sıcakkk alanya yanıyor
Kayınpederim&kayınvalidem gezdik bugün
Kûn Fe Yekûn.
' Ol der ve olur! '...Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...
Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...
Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun
' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...
Kun!...
Cokk canim sıkkın esessimmmbelkide erken daha ama igneden 11-12gunum.Kan sonucum 1.87negatif.adetim 17haziran bilemedimki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun iğneden sonra 10.günüm idrarda ikinciyi gördüm kızlar acaba iğneden mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
11.günde iğnenin etkisi gitmiş demek ki canım bence bekle hemen ümitsizliğe kapılma bnım de 10.günüm idrarda poxıtıf ama iğneden olma ihtimali cok yüksek. ;(
11.günde iğnenin etkisi gitmiş demek ki canım bence bekle hemen ümitsizliğe kapılma bnım de 10.günüm idrarda poxıtıf ama iğneden olma ihtimali cok yüksek. ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?