infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım orda olsak yardıma gelirdik:))

ay sağolasııınnnn :13: söylemen yeter pazar günleri şirket açık,muhasebe servisi olarak dönüşümlü her pazar birimiz geliyoruz, ayda 1 yada 2 pazar sıra geliyor. Pazar çalışan hafta içi birgün izin yapıyor. aslında buda işimize geliyor hafta içi daha rahat evine vakit ayırabiliyorsun çünkü :130:

aaa odaha iyimis canım bencede hafta içi dinlenirsin işini yaparsın.eve gelince yaparsın datlım cok yorma kendini olmazsa tatil günü ütülersin:))

kız biberi cokmu seviyon avatarın cok güzel

kuzum gecmisler olsun .. insallah düzelir .. :16
bende kırmızıları bekliorum 6 hazirandı bat ..

tm kızcem okuyabilirim insallah,kırmızılar gelmesse

çokk çok saol kızcem inşallah yaa çok sancısı var tek taraflı olcan dedıler iki taraflı olmuş eşindede sancı olmusmuydu sadece mınoset verdıler önemsemedıler agrısını bakalım eşin kaç gün sonra normal hayata dondu valla ben 5 dk oturamıyorum şımdı 2 tane ağrı kesıcı bırden ıctıde uyudu bıraz bende fırsat buldum aldım pc teldende gıremıyorum telı bıle elıme zor alıyorum eşimin istekleri bitmek bilmiyo onu getir bunu götür

sen naptın umarım gelmemıstır kırmızılar

geçmiş olsun cnm atlattığınıza sevındım..bı kaçç gun zorluk çeker sonr ıyılesır bizde aynı bı degısıklık yok en azından bende yok evde pineklemeye devam

çok saol canım senin eşinde mi ameliyat oldu kaç güne toparlandı eşim biraz karamsar şuan çok sancısı var malesef

günaydın balımm evimi miss temizledim
kahwaltımı ettim geldim
kociş bugün çalısıo ppffffffffffff sen napıyosun kuzum

Cokk canim sıkkın esessimmm belkide erken daha ama igneden 11-12gunum.Kan sonucum 1.87negatif.adetim 17haziran bilemedimki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızcem üzülme ama kırmızılar gelmeden
Cokk canim sıkkın esessimmm belkide erken daha ama igneden 11-12gunum.Kan sonucum 1.87negatif.adetim 17haziran bilemedimki

cnm cook gecmis olsun tekrar :2:
İlaç vermiyor cnm evt.. idare et bir iki gün

ohhhh mis mis otur datlım bende dün yaptım temizlik.bende oturuyom datlım hava yagmurlu kapalı burda tv izliyom canım

kuzummm misss
Sıcakkk alanya yanıyor
Kayınpederim&kayınvalidem gezdik bugün

Bugun iğneden sonra 10.günüm idrarda ikinciyi gördüm kızlar acaba iğneden mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biloyorum cok erken yaptim ne bileyim en az 14-15.gundr cikar ben cokkk erken denedim biliyorum pff.Adet gunumde yurtdisinda olacagim tam 1hafta ve nasil kan tahlili yaptirceeeemmmm :)) :)) :))

11.günde iğnenin etkisi gitmiş demek ki canım bence bekle hemen ümitsizliğe kapılma bnım de 10.günüm idrarda poxıtıf ama iğneden olma ihtimali cok yüksek. ;(

kızcem kan tahlili yapppp
Bugun iğneden sonra 10.günüm idrarda ikinciyi gördüm kızlar acaba iğneden mi

Kuzum 10.gune kadar idrarda pozitif cikarmis.biz 15.gunu bitirince kan yaptiralim INSALLAH hayirli sonuclarimiz olsun bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…