infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kuzum kaç zamandır telden giriyordum fazla dolaşamıyordum Sen neler yapıyosun bakiim :) :) :) Ay ben dayanamıyorum artık bir geçse günler test yapsam :)

bnde napıym ewdeym bütn gün işde koştr dur :)
sabret gülm idrarla yapılan test yanlış çıkıyo en güzeli kanla olan bekle iyi düşün pozitf düşün inş. bebiş gelr :)

bnde napıym ewdeym bütn gün işde koştr dur :)
sabret gülm idrarla yapılan test yanlış çıkıyo en güzeli kanla olan bekle iyi düşün pozitf düşün inş. bebiş gelr :)

bebeğim bugün iğneden sonraki 11 günüm kanda negatif çıktı ama çok erken yaptım diyor herkes bekleyeceğiz artık napalım.Ay iş ev aynı bendede yoğunluk :) :) :)

bende daha bişey yok cnm öbür aya tedaviye başlıcm inş.
insan seviniyo uğraşıyo bebişde annesini yormdan gelse keşke naz yapıyo

Onlar geleceği zamanı biliyorlar :) :) :) İNŞALLAH hayırlı sağlıklı bebişlerimiz gelecek hepimizin bitanemm :) :)

inş. beklemedeyiz hepimiz hepimizn bebişi olurda bu yazılanlara bakıp güleriz ilerde

ayyy ne güzell olur :) :) :) benım bu pko yüzünden galiba çok bekleyeceğim hayırlısı olsun .Sende enn kısa zamanda güzel haberlerini ver bize İNŞALLAH bebegim :) :)

ayyy ne güzell olur :) :) :) benım bu pko yüzünden galiba çok bekleyeceğim hayırlısı olsun .Sende enn kısa zamanda güzel haberlerini ver bize İNŞALLAH bebegim :) :)

Kzlar gldk bz ewımze cuma tkrar köye gtcez 7sı yplck

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnmm bebegim hos geldinnm:) :) Nasilsin bitanem?

INSALLAH emeklerine en kisa zamanda hayirli cevap alirsin canim benim :) :) :)

Elam basın saolsun tekrar

fatmam aminn insallah rabbim dualarımızı kabul eylesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…