infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızcem sen bekle
Kırmızılar gelmeden hiçbişeyyok
Ayy inşallahh listemiz 17. Hamişimizz olll

Kuzum 10.gune kadar idrarda pozitif cikarmis.biz 15.gunu bitirince kan yaptiralim INSALLAH hayirli sonuclarimiz olsun bebegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ama 12.günde kanda neden düşük çıktı senin iğnenin etkisiyle yüksek çıkması gerekmez miydi anlamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ama 12.günde kanda neden düşük çıktı senin iğnenin etkisiyle yüksek çıkması gerekmez miydi anlamadım

10gun pozitif cika nilir igne etkisibden bebegim 10gun sonrasinda igne etkisi gider .Ay bilmiyorum belkide negatiftir

4 gün beklesek anlıcaz da nekadar zor gelio işte beklemek ;( kafam alak pullak

4 gün beklesek anlıcaz da nekadar zor gelio işte beklemek ;( kafam alak pullak

Aynen bebegim benim zaten tek yumurtam vardi kist olusmus belkide .4gun daha sabir edelim tatlim

Olumsuz düşünme sakın benim de cok sayıda küçük yumurta 18mmlikye 10un üstünde yumurtam var o kdar yumurta dan biri tutar inşallh ;(

Olumsuz düşünme sakın benim de cok sayıda küçük yumurta 18mmlikye 10un üstünde yumurtam var o kdar yumurta dan biri tutar inşallh ;(

Ooo MASALLAH bitanem tutarr INSALLAHHH :) :) :) Benim tek 1tane yumurta 18mm vardi

Ooo MASALLAH bitanem tutarr INSALLAHHH :) :) :) Benim tek 1tane yumurta 18mm vardi

Kaliteli olsunda bi tane yetıo zaten cok olunca yumurtanın kalitesi de düşüyormuş zaten galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…