infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aynen valla herkes pkolu

Benim 16yasindan beri var .son 5-6yildir tedavi yapmadim suan artik agir pkoyum .INSALLAH ALLAHim sifamozi verir.Bu ay INSALLAH tutar eger tutmazsa sogan kuru yapmayo dusunuyorum ne dersin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnmde adetimde gecikmeler oluyodu ama bilmiyodum ben bu ay öğrendim daha pkolu oldumu
amin hepiznkini versin
inş. cnm tutar dene adetten 3 4 gün snra başlanıyor

bnmde adetimde gecikmeler oluyodu ama bilmiyodum ben bu ay öğrendim daha pkolu oldumu
amin hepiznkini versin
inş. cnm tutar dene adetten 3 4 gün snra başlanıyor

Suan sonuc bekliyorum kuzum 13gin once yaptim catlatma ignemi:) sana ne dedi doktor?Peki sana sekerini dengelemek icin ilac verdimi?Cunku pkolular ilac kullanmali ben 2aydir kullaniyorum

ben gittim dktora tahll falan yaptı ınofolıc ve glucophage verdi bnde 2 aya yaklaşık kullanıyorum 5 ay ınofolıc kullan dedi diğerini hamile kalana kadar dedi zayıfla dedi bide çocuğun olur dedi

ben gittim dktora tahll falan yaptı ınofolıc ve glucophage verdi bnde 2 aya yaklaşık kullanıyorum 5 ay ınofolıc kullan dedi diğerini hamile kalana kadar dedi zayıfla dedi bide çocuğun olur dedi

Ayy ben cokk zayiftim daha yeni biraz kilo aldim ama zayifken bile gebelik olmadi bende diaformin iciyorum glucophage yerine diaformin yan etkisi daha az .1.70boyum 53kiloydum suan 62kiloyum yinede kiloludegilim boyuma gore iyiyim ama kesssskeee hicc kilo almasaydim esimi dinleyip :))

bnde 68 kiloyum zayıflıyorm bakalım ne oluck dr. değiştrcem sadece infertilite ile ilgilenn birini buldm işde ne olur bilmm artık rabbim hakkımzda hayırlı olanı versin inş. çok zor gerçekten

bende 82 kiloyum, yani oldukça şişko ama doktor hiç zayıfla falan demedi.

Zayiflamak lazimm canim benimm hemde pkoda cok zayif olmak gerek yumurtalar hemen tembellesiyor yaglardan

bnde 68 kiloyum zayıflıyorm bakalım ne oluck dr. değiştrcem sadece infertilite ile ilgilenn birini buldm işde ne olur bilmm artık rabbim hakkımzda hayırlı olanı versin inş. çok zor gerçekten

Gercekten zor canim son iki auda kac tane doktor degistim en son artik tup bebek inferliteye bakan doktor buldum ama gelki dunden beri ne kendisi ne sekreteri tellere cevap vermiyorlar .Yani hamile olsa olecek durumda olsa ulasilamayacak nasil insanlar umursamiyorlar ya :O

infertilite ile ilgilenn dr. çok kalabalık oluyo nedense randevulu gitmiyomusn ki sen
yaptı diyelim çatlatma iğnesini şu gün gel kan ver bakıyım demiyomu sana?

infertilite ile ilgilenn dr. çok kalabalık oluyo nedense randevulu gitmiyomusn ki sen
yaptı diyelim çatlatma iğnesini şu gün gel kan ver bakıyım demiyomu sana?

Buldugum bu soktor Konyanin bir numarasi ama gelki hastaneden randevu almak mumkun degil ozel yeri var oradada kan alinmiyor ve inan 16:00da gidiyorsun 22:00da anca yanina gire biliyorsun o kadar sacmaki ilk once sirayla herkesi ultrasyona aliyor sonra sirayla konusmaya aliyor .Adam ultrasyona aldiginda konusup gonderse sorun yok.Sinir oldum suanda sekreterini kac kere aradim acmiyor mesaj atiyorum cevap yok doktoru ariyorum cevap yok.Cildiracagim adet doneminde gel dedi kontrole cagirmadi canim offf

dr. iyi değil demkki cnm pko kilodan dolayı oluyo senn adetlern düzenlimiki?

hayatım boyunca hiç zayıf olmadım,regl olmaya başladığımdan beri tombiktim. Tabiki kilo ilerleyen zamanlarda rahatsız edecektir. Ama şimdilik bir sıkıntım yok, zaten çok az yiyen bir insanım,yıllardır şeker kullanmıyorum vs.. tek vazgeçilmezim çekirdek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…