yurtdışından gelmeyi beklersin daha kesin olur inş ikimiz içinde hayırlısını versin allahım :)
Bak cnim bu linkte actigim topik oraya ismini yaza bilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=726117
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminn bebegim aminnn INSALLAH ay ben dayanamam o kadar :) :) ayin 14de kan testi yaltiracagim yine zaten adet olmazsam 18.gun olacak :) Sen mutlaka bana haver vermeyi u utma canim
Biz kizlarla bebek icin duaya basladik gercek ismini soyle istersen duada senin isminide soyleyelim bitanem selati tefriciyeyeye basladik
ismim tülay canım allah razı olsun gönlüne göre versin herşeyi :)
ayyy ne güzell olur :) :) :) benım bu pko yüzünden galiba çok bekleyeceğim hayırlısı olsun .Sende enn kısa zamanda güzel haberlerini ver bize İNŞALLAH bebegim :) :)
amin inş. cnm bndede var pko
Bu pko basimiza bela :)
aynen valla herkes pkolu
Benim 16yasindan beri var .son 5-6yildir tedavi yapmadim suan artik agir pkoyum .INSALLAH ALLAHim sifamozi verir.Bu ay INSALLAH tutar eger tutmazsa sogan kuru yapmayo dusunuyorum ne dersin?
bnmde adetimde gecikmeler oluyodu ama bilmiyodum ben bu ay öğrendim daha pkolu oldumu
amin hepiznkini versin
inş. cnm tutar dene adetten 3 4 gün snra başlanıyor
Suan sonuc bekliyorum kuzum 13gin once yaptim catlatma ignemi:) sana ne dedi doktor?Peki sana sekerini dengelemek icin ilac verdimi?Cunku pkolular ilac kullanmali ben 2aydir kullaniyorum
ben gittim dktora tahll falan yaptı ınofolıc ve glucophage verdi bnde 2 aya yaklaşık kullanıyorum 5 ay ınofolıc kullan dedi diğerini hamile kalana kadar dedi zayıfla dedi bide çocuğun olur dedi
zayıfla dedi bide çocuğun olur dedi
Ayy ben cokk zayiftim daha yeni biraz kilo aldim ama zayifken bile gebelik olmadi bende diaformin iciyorum glucophage yerine diaformin yan etkisi daha az .1.70boyum 53kiloydum suan 62kiloyum yinede kiloludegilim boyuma gore iyiyim ama kesssskeee hicc kilo almasaydim esimi dinleyip :))
bende 82 kiloyum, yani oldukça şişkoama doktor hiç zayıfla falan demedi.
bende 82 kiloyum, yani oldukça şişkoama doktor hiç zayıfla falan demedi.
bnde 68 kiloyum zayıflıyorm bakalım ne oluck dr. değiştrcem sadece infertilite ile ilgilenn birini buldm işde ne olur bilmm artık rabbim hakkımzda hayırlı olanı versin inş. çok zor gerçekten
Gercekten zor canim son iki auda kac tane doktor degistim en son artik tup bebek inferliteye bakan doktor buldum ama gelki dunden beri ne kendisi ne sekreteri tellere cevap vermiyorlar .Yani hamile olsa olecek durumda olsa ulasilamayacak nasil insanlar umursamiyorlar ya :O
tm kuzum hemencik ekliorm
eee naber görüsmeyeli cancazım
infertilite ile ilgilenn dr. çok kalabalık oluyo nedense randevulu gitmiyomusn ki sen
yaptı diyelim çatlatma iğnesini şu gün gel kan ver bakıyım demiyomu sana?
dr. iyi değil demkki cnm pko kilodan dolayı oluyo senn adetlern düzenlimiki?
Zayiflamak lazimm canim benimm hemde pkoda cok zayif olmak gerek yumurtalar hemen tembellesiyor yaglardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?