infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hım bnm gideceğim özel hastane bu dktrda çok yurt dışına gidiyomuş olmuyomuş sürekli yerinde yani bnde farklı dr.laramı göstercm acaba?
bilmiyorm valla genelde yoğun oluyo zaten bu dr.lar allah yardımcımz olsun

pkolularda kilo baş rol oynuyo cnm ama kilo aldıkça kistler çoğalıyo buda bebek kıllanma vb. şeyler yapıyo
zaten pkolular yiyipte kilo alanlardan değil hastalımzdan dolayı metebolizmamız çalışmıyor buda göbekte kilo yapıyor biraz çabalarsan zayıflarsn bnce zayıflada snradan pişmn olursn

:92: tmm pes

:121: tmm kız,bağırma
çıkış saatim biraz yoğunum geç kalıyorum cevap vermeye kusura bakma, mesaiyi yedik bugün çok şükür. herkese iyi akşamlar.

bağırmadm ki .........................................................
güzel güzel söledim ö.değil cnm iyi akşamlar sanada

Aminn bebisimm :) :) valla doktor onemli suna bakarmisin kendi doktoruma ulasamiyor bide adi ozel doktor gicik hepsi :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok saol canım senin eşinde mi ameliyat oldu kaç güne toparlandı eşim biraz karamsar şuan çok sancısı var malesef

yok cnm benım eşimde sorun yok çok şükür ben tahminen söyledim

Bugun iğneden sonra 10.günüm idrarda ikinciyi gördüm kızlar acaba iğneden mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba cnm buyuk ıhtımalle hamılesın..idrar testınde kolay kolay ıkı cızgı çıkmıyor..ben onca iğne tedavısı gördüm hiç birinin 1. haftasında bile ikinci çizgiiyi görmedim..sen hamilesin demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…