Buldugum bu soktor Konyanin bir numarasi ama gelki hastaneden randevu almak mumkun degil ozel yeri var oradada kan alinmiyor ve inan 16:00da gidiyorsun 22:00da anca yanina gire biliyorsun o kadar sacmaki ilk once sirayla herkesi ultrasyona aliyor sonra sirayla konusmaya aliyor .Adam ultrasyona aldiginda konusup gonderse sorun yok.Sinir oldum suanda sekreterini kac kere aradim acmiyor mesaj atiyorum cevap yok doktoru ariyorum cevap yok.Cildiracagim adet doneminde gel dedi kontrole cagirmadi canim offf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayatım boyunca hiç zayıf olmadım,regl olmaya başladığımdan beri tombiktim. Tabiki kilo ilerleyen zamanlarda rahatsız edecektir. Ama şimdilik bir sıkıntım yok, zaten çok az yiyen bir insanım,yıllardır şeker kullanmıyorum vs.. tek vazgeçilmezim çekirdek
pkolularda kilo baş rol oynuyo cnm ama kilo aldıkça kistler çoğalıyo buda bebek kıllanma vb. şeyler yapıyo
zaten pkolular yiyipte kilo alanlardan değil hastalımzdan dolayı metebolizmamız çalışmıyor buda göbekte kilo yapıyor biraz çabalarsan zayıflarsn bnce zayıflada snradan pişmn olursn
ne pesi
tmm kabul ediyorum söylediklerini demek istedim:121:
:121: tmm kız,bağırmahım iyi zayıflamaya başla ozamn cnm
:121: tmm kız,bağırma
çıkış saatim biraz yoğunum geç kalıyorum cevap vermeye kusura bakma, mesaiyi yedik bugün çok şükür. herkese iyi akşamlar.
bağırmadm ki .........................................................
güzel güzel söledim ö.değil cnm iyi akşamlar sanada
hım bnm gideceğim özel hastane bu dktrda çok yurt dışına gidiyomuş olmuyomuş sürekli yerinde yani bnde farklı dr.laramı göstercm acaba?
bilmiyorm valla genelde yoğun oluyo zaten bu dr.lar allah yardımcımz olsun
Napiyosun kuzucum ???
Aminn bebisimm :) :) valla doktor onemli suna bakarmisin kendi doktoruma ulasamiyor bide adi ozel doktor gicik hepsi :) :) :)
çok saol canım senin eşinde mi ameliyat oldu kaç güne toparlandı eşim biraz karamsar şuan çok sancısı var malesef
Bugun iğneden sonra 10.günüm idrarda ikinciyi gördüm kızlar acaba iğneden mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
napıyım valla oturuyom ewde ne yapsam diye düşünüyorm yemek olarak :)
sen napıyosn cnm
merhabaa kızlarr benn geldimmm
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
Bem yaptim yemek kurtuldum ohh :) :) tatlisinisa yapayim gelmeden bitsin :) :)
ben piramit pasta yaptım ama yemek yok ortada daha
h.g cnm iyim sen nasılsın :)
Oh oh corba yaninada biseycik yap hemen bitsin bebegim :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?