bugün iğnemin 13. günü ve ben dayanamayıp kan verdim merakla sonuç bekliyorum. acaba doğru sonuç alırmıyımki?
iyiyim canım sen nasılsın? çok heycanlıyım bekliyorum bu ara çıkması lazım sonucun dün idrar yaptım negatifti. inşallah vardır ya beklemek çok zorr
Kuzum benim 5. Ve 10.gun idrar testlerimde negatifdi anlayamadim yani 5gunde igne etkisini nasil ata bilir.ayyy INSALLAH sen guzel haber ver bana biraz icim sevinsin valla bu aralar hep olumsuz duymaktan krndimdede idrarda yalandanda olsa pozitifi gormemek butun hevesimi kacirdi.Her hangi degisiklik var mi sende?27mayismi 28mayismi oldun igne?ben 28 mayista oldum :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
28 mayısta oldum canım aynı gün olmuşuz:)inş. güzel haber vermeyi bende çok istiyorumm.
INSALLAH bebegim :) :) :) canim igne gununu saymayacaksiniz diyorlar benimde kafam karisti aaymazsak 12.gunumuzdeyiz sayarsak 13.gunumuzdeyiz nasil olacak bu simdi boyle :)) :))
malesef negatif
Gunaydinnmm bebegim hos geldinnm:) :) Nasilsin bitanem?
Elam basın saolsun tekrar
fatmam aminn insallah rabbim dualarımızı kabul eylesin ..
Saolun kzlar ck ktym yorgunum btknım halszm
malesef negatif
Kac deger canim????
0,521 ya offf,
Ayy dun ben boyle oldum kotu oldum yine simdibak kotu dusunmuyoruz tamammi biz erken yaptirsik daha ne 14-15gun dolmus ne adetimiz gelmis canim sakin olalim tamammi bekleyelim 3-4gun daha.Benim degerim zaten cok dusuk cikti da yinede hayirlisi diyorum stres yapmamin anlami yok sende sakin ol canimmguzel olacak INSALLAH
Hayirrr offf demee canim ALLAHkizar bize isyana girmeyecegiz.benimde aynen dusuktu sakin ol bitanem 1.87cikti benimde .3-4gun en az bekliyoruz tamam mi dua edelim bolbol off demek yokk
çok moralm bozuldu..bu değerin yükselceğini hiç sanmıyorum
Napalim bu ay umidimizi keselim mi? Yaa oyle dusunme RABBim ol derse o deger oyle yukselirki azacik daha sabir edelim canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
eşim dün daha erken adetinin geçmesini bekle belki yumurtan geç çatladı geç döllenme oldu nerden biliyosun biraz sabret dedi ama duramadım ben. karnım ve belim çok ağrıyo göğüslerim acıyo sanırım adet olucam.
senin adetin ne zaman canım benimki 14 haziran
Napalim bu ay umidimizi keselim mi? Yaa oyle dusunme RABBim ol derse o deger oyle yukselirki azacik daha sabir edelim canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
eşim dün daha erken adetinin geçmesini bekle belki yumurtan geç çatladı geç döllenme oldu nerden biliyosun biraz sabret dedi ama duramadım ben. karnım ve belim çok ağrıyo göğüslerim acıyo sanırım adet olucam.
senin adetin ne zaman canım benimki 14 haziran
Benimkisi 17haziran benim eaimde az once telde konustuk firca atti bana :) :) neden kendini strese sokuyorsun diye:) adetin.gecmesini bekleyelim mapalim kuzum RABBIM verince hayirli saglikli versin canim acele olsun deyipte sorun yasamayalim.ALLAH korusun.Ben adet gunum ve bir hafta sonrasi yurtdisimdayim nasil kan testi yaptiracagim yahuu kafam allak bullak oldu :) :) :) Senin azacik kalmis.ya bebegim sabret :) :) :)
Benimkisi 17haziran benim eaimde az once telde konustuk firca atti bana :) :) neden kendini strese sokuyorsun diye:) adetin.gecmesini bekleyelim mapalim kuzum RABBIM verince hayirli saglikli versin canim acele olsun deyipte sorun yasamayalim.ALLAH korusun.Ben adet gunum ve bir hafta sonrasi yurtdisimdayim nasil kan testi yaptiracagim yahuu kafam allak bullak oldu :) :) :) Senin azacik kalmis.ya bebegim sabret :) :) :)
yurtdışından gelmeyi beklersin daha kesin olur inş ikimiz içinde hayırlısını versin allahım :)
yurtdışından gelmeyi beklersin daha kesin olur inş ikimiz içinde hayırlısını versin allahım :)
Aminn bebegim aminnn INSALLAH ay ben dayanamam o kadar :) :) ayin 14de kan testi yaltiracagim yine zaten adet olmazsam 18.gun olacak :) Sen mutlaka bana haver vermeyi u utma canim
Biz kizlarla bebek icin duaya basladik gercek ismini soyle istersen duada senin isminide soyleyelim bitanem selati tefriciyeyeye basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?