infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bugün iğnemin 13. günü ve ben dayanamayıp kan verdim merakla sonuç bekliyorum. acaba doğru sonuç alırmıyımki?

bugün iğnemin 13. günü ve ben dayanamayıp kan verdim merakla sonuç bekliyorum. acaba doğru sonuç alırmıyımki?

Selam bebegim nasilsin :) benim bugun 12.gunum dun kan testim negatifti cok merak ediyorum bende banada muttllaakkaa haber ver olurmu :) :) INSALLAH guzel haberini bekliyorum ♥♥♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyiyim canım sen nasılsın? çok heycanlıyım bekliyorum bu ara çıkması lazım sonucun dün idrar yaptım negatifti. inşallah vardır ya beklemek çok zorr

iyiyim canım sen nasılsın? çok heycanlıyım bekliyorum bu ara çıkması lazım sonucun dün idrar yaptım negatifti. inşallah vardır ya beklemek çok zorr

Kuzum benim 5. Ve 10.gun idrar testlerimde negatifdi anlayamadim yani 5gunde igne etkisini nasil ata bilir.ayyy INSALLAH sen guzel haber ver bana biraz icim sevinsin valla bu aralar hep olumsuz duymaktan krndimdede idrarda yalandanda olsa pozitifi gormemek butun hevesimi kacirdi.Her hangi degisiklik var mi sende?27mayismi 28mayismi oldun igne?ben 28 mayista oldum :) :)

28 mayısta oldum canım aynı gün olmuşuz:)inş. güzel haber vermeyi bende çok istiyorumm.

28 mayısta oldum canım aynı gün olmuşuz:)inş. güzel haber vermeyi bende çok istiyorumm.

INSALLAH bebegim :) :) :) canim igne gununu saymayacaksiniz diyorlar benimde kafam karisti aaymazsak 12.gunumuzdeyiz sayarsak 13.gunumuzdeyiz nasil olacak bu simdi boyle :)) :))

Gunaydinnmm bebegim hos geldinnm:) :) Nasilsin bitanem?

Elam basın saolsun tekrar

fatmam aminn insallah rabbim dualarımızı kabul eylesin ..

Saolun kzlar ck ktym yorgunum btknım halszm

Ayy dun ben boyle oldum kotu oldum yine simdi bak kotu dusunmuyoruz tamammi biz erken yaptirsik daha ne 14-15gun dolmus ne adetimiz gelmis canim sakin olalim tamammi bekleyelim 3-4gun daha.Benim degerim zaten cok dusuk cikti da yinede hayirlisi diyorum stres yapmamin anlami yok sende sakin ol canimmguzel olacak INSALLAH

Hayirrr offf demee canim ALLAHkizar bize isyana girmeyecegiz.benimde aynen dusuktu sakin ol bitanem 1.87cikti benimde .3-4gun en az bekliyoruz tamam mi dua edelim bolbol off demek yokk

çok moralm bozuldu..bu değerin yükselceğini hiç sanmıyorum

tamam canım tamam.. allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inş.

çok moralm bozuldu..bu değerin yükselceğini hiç sanmıyorum

Napalim bu ay umidimizi keselim mi? Yaa oyle dusunme RABBim ol derse o deger oyle yukselirki azacik daha sabir edelim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…