infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bebegim saracoglu dometes kuru acikladi ozellikle bolgesel zayiflatiyor .O adamin dedikleri mucize ben bekliyorum bebis yoksa hemen baslayacagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

domates kürü göz tansiyonuna iyi geliyo cnm zayıflatmıyor :)
her gün 1 bardak suyunu içicen 3 ay boyunca

yaaa öylemi cnm..ama ben domates hiç sevmem ve yememm

Ama butin gobek simit yok oliyor zaten kilo alinca herkesin sorinu o bolgeler :) :) Domates bir insani cok fazla jastaliktan koruyor kuzum ozellikle kanserden yemeye calis :) :)

domates kürü göz tansiyonuna iyi geliyo cnm zayıflatmıyor :)
her gün 1 bardak suyunu içicen 3 ay boyunca

Zayiflatiyor kuzum
Dotetes sadece goz tansiyonuna degil cok fazla hastaliklari onliyor kanseri bile onluyor.Ve daha bir ay olmadi saracoglu canli yayinda acikladi dediki domates kuru zayiflamak isteyenler ozellikle gobek simiti olanlar bolgesel tamamen zayiflatiyor dedi.O adamin her kuru mukemmel canim bunuda diyorsa oyledir diyetle verilen kilolar geri geliyor.Ben hic diyet yapmadim gerci dikkat ettim genelde bir bu aralar saldim biraz ama domates kurunu uinede yapacagim ne kadar az yag o kadar saglikli yumurtaliklar :) :)

Anladımm canım bende oldun sandım. HAni ilaç içiyodun ya meraklandım HAdi bu ay gelsin bebişin inşallah kuzucum İlaç halen akıntı yapıyor mu canımcım?
:44:
insallah datlım ilaçakıntı yapıyo ama azaldı.ama agrım devam ediyor kasıklarımda azar azar.insallah hepimize canım

Kızlar iyi akşamlar bi kaç yere yazdım ama kimse cvp vermedi yardımmm bugün çatlatma iğnesinden sonraki 11. Gün test yaptım idrar negatif çok mu erken yapmışım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm canım ben 13. günden sonra belli olyo die biliyorum erken sanki

dene bakalım cnm sen inş. iyi gelir

İnşallah şifa olur canm. Bende mi kullansam napsam sadece 1 ay kullanmıştım fıstığım :44:

datlım sana doktor ne kadar süre kullan demişti.ben forumlardan en az 3 ay kullanılınca etki ediyor diye okudum.ben 3 ay kullanmayı düsünüyorum canım.yakında doktoroda gitmeyi düsünüyorum eger güzel sonuc alırsam haber ederim canım yani bir farklılık olursa ama 3 aydan fazlası zaralıymıs.istersen dene gülüm.suan belim agrıyo.bi kontrole gitmem gerek

Yaaa 1 aşılama 2 tüp bebek deneyimim var her seferinde 12. Gün kanda baktılar negatifdi sonra kendiliğinden hamile kaldım onda günüm 12 gün geçmişti tesadüf öğrendim oda düştü bazı formlarda 9. Gün yapanlarda çıkmış bende varsa çıkar dedim gaza geldim yaptım

Bana da 3 ay demişti canım bende etki etmeyince bıraktım ya aslında biraz sabırsızım bebeğim ondan noluyosa oluyo zaten bana.

Benimde catlatmamin 11.gunu kanimdada idrardada negatifdi.beklemedeyim reglimi sende bekle canim cok erken 11.gun heleki idrarda

Doktoru aradım hiçbişi yapma perşembe yada cuma günü gel dedi stres yaparsın çıkmaz dedi kanda olsa kesin sonuç derdim ama idrar da 1500 değerden sonrada çıkabiliyomuş bide akşam üstü yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…