yaaa öylemi cnm..ama ben domates hiç sevmem ve yememm
Bebegim saracoglu dometes kuru acikladi ozellikle bolgesel zayiflatiyor .O adamin dedikleri mucize ben bekliyorum bebis yoksa hemen baslayacagim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adet mi oldun pastammmkız nurla gene battaş olmuşuz gecen ay dua etmiştik adette olmayalım battaşda diye
Adet mi oldun pastammm
Anladımm canım bende oldun sandım. HAni ilaç içiyodun ya meraklandımYOK CANIM GECEN AY NURLA BATTASDIK YİNE BATTASIZ.31 inde adet oldum kuzum
yaaa öylemi cnm..ama ben domates hiç sevmem ve yememm
domates kürü göz tansiyonuna iyi geliyo cnm zayıflatmıyor :)
her gün 1 bardak suyunu içicen 3 ay boyunca
insallah datlım ilaçakıntı yapıyo ama azaldı.ama agrım devam ediyor kasıklarımda azar azar.insallah hepimize canım
Anladımm canım bende oldun sandım. HAni ilaç içiyodun ya meraklandımHAdi bu ay gelsin bebişin inşallah kuzucum İlaç halen akıntı yapıyor mu canımcım? :44:
İnşallah şifa olur canm. Bende mi kullansam napsam sadece 1 ay kullanmıştım fıstığım :44:insallah datlım ilaçakıntı yapıyo ama azaldı.ama agrım devam ediyor kasıklarımda azar azar.insallah hepimize canım
Kızlar iyi akşamlar bi kaç yere yazdım ama kimse cvp vermedi yardımmm bugün çatlatma iğnesinden sonraki 11. Gün test yaptım idrar negatif çok mu erken yapmışım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zayiflatiyor kuzum
Dotetes sadece goz tansiyonuna degil cok fazla hastaliklari onliyor kanseri bile onluyor.Ve daha bir ay olmadi saracoglu canli yayinda acikladi dediki domates kuru zayiflamak isteyenler ozellikle gobek simiti olanlar bolgesel tamamen zayiflatiyor dedi.O adamin her kuru mukemmel canim bunuda diyorsa oyledir diyetle verilen kilolar geri geliyor.Ben hic diyet yapmadim gerci dikkat ettim genelde bir bu aralar saldim biraz ama domates kurunu uinede yapacagim ne kadar az yag o kadar saglikli yumurtaliklar :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah şifa olur canm. Bende mi kullansam napsam sadece 1 ay kullanmıştım fıstığım :44:
Bana da 3 ay demişti canım bende etki etmeyince bıraktım ya aslında biraz sabırsızım bebeğim ondan noluyosa oluyo zaten bana.datlım sana doktor ne kadar süre kullan demişti.ben forumlardan en az 3 ay kullanılınca etki ediyor diye okudum.ben 3 ay kullanmayı düsünüyorum canım.yakında doktoroda gitmeyi düsünüyorum eger güzel sonuc alırsam haber ederim canım yani bir farklılık olursa ama 3 aydan fazlası zaralıymıs.istersen dene gülüm.suan belim agrıyo.bi kontrole gitmem gerek
Bana da 3 ay demişti canım bende etki etmeyince bıraktım ya aslında biraz sabırsızım bebeğim ondan noluyosa oluyo zaten bana.
Kızlar iyi akşamlar bi kaç yere yazdım ama kimse cvp vermedi yardımmm bugün çatlatma iğnesinden sonraki 11. Gün test yaptım idrar negatif çok mu erken yapmışım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana da 3 ay demişti canım bende etki etmeyince bıraktım ya aslında biraz sabırsızım bebeğim ondan noluyosa oluyo zaten bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?