Ayy gelseler ben herhalde sevdigimde isirir koparirim cocugun elini kolunu :) :) :)
slm cnm 25 yasındayım hosbulduk :) uc yıl olacak nasıpse haftaya :)
he canım çocuk büynce elimi kolumu annem yedi der herkese
yasin varmı kızceler ?
offfffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
İyi geceler bidenemmm görüşürüz her zaman gel bekleriz
Allah kabul etsin canımcımmm
3 tanede okudum cnm
amin canım yazarım ben yarın sayısını
İyidir canımm. Dışarı çıktım gezdim dolaştım açıldım biraznasılsın kızcem görüsmeyeli naberrr
Ayy gelseler ben herhalde sevdigimde isirir koparirim cocugun elini kolunu :) :) :)
yasin varmı kızceler ?
Ben bu gece okuyacagim biraz kendimi toparlayim once
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyidir canımm. Dışarı çıktım gezdim dolaştım açıldım birazSen nasılsın bidenem?
Off deme kuzummm RABBimizin bir bildigi var canimm INSALLAH hayorli zamanda gelecek bebislerimiz napalim bolbol dua edelim sukredelim sabredelim herseyin bir zamani var bitanem .Stresi uzak tutmamiz lazim kendimizden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol cnm benım daha ıyıceyım narkozun etkısıyle yatıyorum hıc halım yok bıde ağrım var hafıf..operatıf hısteroskopi oldum rahımda darlık vardı genısletıldı..bide rahmım aşşa doğruydu erken doğum yada düşük olur demıstı doktor sanırım onada müdahale edıldı..herşey bebş için işte..inşallah mükafatını alıcaz
maşallah size kuzummm. .
Dua Et bizlere Allah büyük. .
selam kızlarrrrrrsizler ne yapıyorsunuzz bakalımm
annem & anneannem & yengem & kayınvalidem & teyzem yemek & cay & kahwe derken aksam olduu .. ??
Kızlar yeni haberler vardır diye ümitle girdim topige ama üzülmek yoook geleceği zamani bekliyor bebisler kızlar stres yapmayin ne olur.....
o kaadar cook isterdim ki sana listemizin 35 kişisi hamiş die hatta hepsiii :2::2:
kuzum sen nasılsın bebisimiz nasıl bize güzel haberler ver umut oll kzuum
Üzülme canım benim..bebis iyi pazartesi gittik doktora oğlum olacakmış bizde gördük pipisinihayırlı olsun sağlıklı olsun yeterr kuzum..insallah tez vakitte tadacaksiniz inaniyorum lütfen stres yapma dusunmemeye çalış canım
sağsalim al kuzucuğunu canım benim ..
stres yapmamak elde değilki ahh ahhhh..
günlük nelerle karşı karşıya geliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?