infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

offfffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Off deme kuzummm RABBimizin bir bildigi var canimm INSALLAH hayorli zamanda gelecek bebislerimiz napalim bolbol dua edelim sukredelim sabredelim herseyin bir zamani var bitanem .Stresi uzak tutmamiz lazim kendimizden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nargazeli & 1 yasin_i Şerif
Eses07 & 3 yasin_i Şerif

+

Toplam 4 yasin_i şerifimiz var..[/QUOTE]

3 de bukili = 7 yasinimiz var okuyanlar bildirsin ..

İyidir canımm. Dışarı çıktım gezdim dolaştım açıldım biraz Sen nasılsın bidenem?

oohh iyi etmissin kuzum
bende akraba günü gibi oldu bugun .. annem & anneannem & yngem & teyzem & teyzekızı aksamı ettik oTuruoduk

insallah en kısa sürede o günler de gelir ..
7 yasin oldu kuzum okudunmu hic ?
bugün okudum ama onları anneme verdim yasin lazım dedi de

maşallah size kuzummm. .
Dua Et bizlere Allah büyük. .

selam kızlarrrrrr sizler ne yapıyorsunuzz bakalımm
annem & anneannem & yengem & kayınvalidem & teyzem yemek & cay & kahwe derken aksam olduu .. ??

Kızlar yeni haberler vardır diye ümitle girdim topige ama üzülmek yoook geleceği zamani bekliyor bebisler kızlar stres yapmayin ne olur.....

Kızlar yeni haberler vardır diye ümitle girdim topige ama üzülmek yoook geleceği zamani bekliyor bebisler kızlar stres yapmayin ne olur.....

o kaadar cook isterdim ki sana listemizin 35 kişisi hamiş die hatta hepsiii :2::2:
kuzum sen nasılsın bebisimiz nasıl bize güzel haberler ver umut oll kzuum

мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм

Eklentiler

• $060920131248-001.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 20
o kaadar cook isterdim ki sana listemizin 35 kişisi hamiş die hatta hepsiii :2::2:
kuzum sen nasılsın bebisimiz nasıl bize güzel haberler ver umut oll kzuum

Üzülme canım benim..bebis iyi pazartesi gittik doktora oğlum olacakmış bizde gördük pipisini hayırlı olsun sağlıklı olsun yeterr kuzum..insallah tez vakitte tadacaksiniz inaniyorum lütfen stres yapma dusunmemeye çalış canım

kızçelerim 7 yasin_i şerifimiz var ..
cumaya kadar 41 tamamlayalım ..
okuyan varmı başka bana yazın ..

sağsalim al kuzucuğunu canım benim ..
stres yapmamak elde değilki ahh ahhhh..
günlük nelerle karşı karşıya geliyorum ben

sağsalim al kuzucuğunu canım benim ..
stres yapmamak elde değilki ahh ahhhh..
günlük nelerle karşı karşıya geliyorum ben

Biliyorum kuzum kolay değil benim 1 cocugum olduğu halde stres yapıyordum. .ama inan takmayinca stres olmayinca bebis geliveriyor inan buna..ve ikiski esnasinda belinin altina sert yastik bırak cnm ovulasyon testi vr çörek otuda dene.denemekte fayda var cnmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…