:13::13:
:13::13::13::13: :127::127::127::127::132::132::132::132:
bebeğinle mutlu bir hayat diliyorum insallah sanaa kızcemm
masallah süphanallah
5 dk da bende okuyayım hemen arttıralım sayıyı kuzum
11 oldu kızceler yasinimiz ..
Sen ezbere biliyosun canımmm ne güzell maşallah sana
Maşallah canımKizlar pzt.gunu oğlum olacagini ogrendim ve hangi topikte olsamda sizlerin yeri bende başka bu yuzden fikirlerinizi onemserim..soyle farkli kulaga hos gelen anlami guzel erkek isimleri onerir misiniz?
Ben dedimya canım evde evde sıkıldım dışarı çıktım bugün gezdim dolaştım. Öyle valla ttalım. Senin de bugün misafirlerin varmış galiba yorulmamışsındır inşallah çok fazla..
evet kuzum sükür onu bari ezberledim de ..
simdi 2 tane okuyayım ezana kadar hemennnn
sen neler yaptın kuzum anlat bakemm cnm
:13::13::13::13::13:
Maşallah canımSaülıcakla kucağına da alırsın inşallah. İsme gelince ben Yunus Emre ismini çok seviyorum
Maşallah canımSaülıcakla kucağına da alırsın inşallah. İsme gelince ben Yunus Emre ismini çok seviyorum
Ben dedimya canım evde evde sıkıldım dışarı çıktım bugün gezdim dolaştım. Öyle valla ttalım. Senin de bugün misafirlerin varmış galiba yorulmamışsındır inşallah çok fazla..
Saol kuzum benim darısı sizlere insallah evet isim guzel ama cnm ben birqz daha yeni isimleri seviyorumama dikkate aldigin iciin tesekkurler
bende yunus emre , mehmet ali seviyorum .. yenilerden emir,çağatay,kaan ,efe
Aminnnn tatlımm. Hmm anladım canımSaol kuzum benim darısı sizlere insallah evet isim guzel ama cnm ben birqz daha yeni isimleri seviyorumama dikkate aldigin iciin tesekkurler
Aminnnn tatlımm. Hmm anladım canım
Edip nasıl canımSaol kuzum..bunlarda iyi ama araştırmaya devam
İnşallah bacımm12 oldu yasinimiz ..
41 e tamamlayalım kızcelerim ..
Edip nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?