infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kizlar pzt.gunu oğlum olacagini ogrendim ve hangi topikte olsamda sizlerin yeri bende başka bu yuzden fikirlerinizi onemserim..soyle farkli kulaga hos gelen anlami guzel erkek isimleri onerir misiniz?

Kizlar pzt.gunu oğlum olacagini ogrendim ve hangi topikte olsamda sizlerin yeri bende başka bu yuzden fikirlerinizi onemserim..soyle farkli kulaga hos gelen anlami guzel erkek isimleri onerir misiniz?
Maşallah canım Saülıcakla kucağına da alırsın inşallah. İsme gelince ben Yunus Emre ismini çok seviyorum

evet kuzum sükür onu bari ezberledim de ..
simdi 2 tane okuyayım ezana kadar hemennnn
sen neler yaptın kuzum anlat bakemm cnm
Ben dedimya canım evde evde sıkıldım dışarı çıktım bugün gezdim dolaştım. Öyle valla ttalım. Senin de bugün misafirlerin varmış galiba yorulmamışsındır inşallah çok fazla..

Maşallah canım Saülıcakla kucağına da alırsın inşallah. İsme gelince ben Yunus Emre ismini çok seviyorum

Ben dedimya canım evde evde sıkıldım dışarı çıktım bugün gezdim dolaştım. Öyle valla ttalım. Senin de bugün misafirlerin varmış galiba yorulmamışsındır inşallah çok fazla..

Saol kuzum benim darısı sizlere insallah evet isim guzel ama cnm ben birqz daha yeni isimleri seviyorum ama dikkate aldigin iciin tesekkurler

bende yunus emre , mehmet ali seviyorum .. yenilerden emir,çağatay,kaan ,efe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…