Ovulasyon testi öncesi 4 saat sıvı alımı olmuyor tükürükle oluyor canım. Eczanedki kutularda 5 tane var sadece gittigidiyor kutusunda 20 tane ve daha ucuz. Gittigidiyor a baktımda kredi kartıyla sadece oluyor biz de kredi kartı kullanmıyoruz nasıl olacak bilmiyorum
Hmm anladım canım bende tükürük sanıyodumKuzum tukurukle olmuyor idrarla oluyor tukurukle olanda var ama ben onu kullanmadim.idrarla yapılan daha iyiymis
vardırrr yaa aynı gebelik testi gibi ..
Hmm anladım canım bende tükürük sanıyodum
hayır kuzum heralde 1 ini baya kullanılıo tam bilmesemde
çok güzel allah kucağınada almayı nasip etsin inş.
meleğim 2. bebeğine hamiş
33meleğim 33 ****** **** 10.hamişimiz
maşşallah :)
pko varmı onda normal yollamı aşılamamı?
girmiyo sanırım :26:
pko muydu ki ? hatırlamıorm
darısı basımızaa aminnnnnnnn ..
amin cnm amin şu dediği karışımı yapak bi bakalım
ölede pahalı geldi bna hem kaçlısını alıcağız hep 18 16 20 li var 30lusuda 55tl kargoyla 70tl
Bakayım canım inşallah bulabilirimOzelden yazamiyorum 5 dk.gecmesi gerekiyor ya cnm 19 lira bisey degil bir komsundan arkadaşından ailenden falan al kredi kartini onlara para olarak ver ne olacakki
Ovulasyon testi öncesi 4 saat sıvı alımı olmuyor tükürükle oluyor canım. Eczanedki kutularda 5 tane var sadece gittigidiyor kutusunda 20 tane ve daha ucuz. Gittigidiyor a baktımda kredi kartıyla sadece oluyor biz de kredi kartı kullanmıyoruz nasıl olacak bilmiyorum
Normall cnm doktorum asilama dedi yaptırmadim ben
İdrar ile bakılanda var tükürükle de canım . Melek idrar ile yapılandan almış çok razı. Bizde alırsak ondan alalım canımhım bnde ona baktım ama kredi kartı oldunu bilmiyorm idrar ile bakılmıyormu ki cnm
bnm kaynanm öle değil allahtan cnm allah sabır versin
birlikte yaparız herşeyi hatta ben gezmeye giderim o tek başına temizler evimi saolsun
Yok cnm gittigidiyorda 20li30lu 20lira civari
ölede pahalı geldi bna hem kaçlısını alıcağız hep 18 16 20 li var 30lusuda 55tl kargoyla 70tl
ye gülüm sende
anladım cnm pko varmı sende
İdrar ile bakılanda var tükürükle de canım . Melek idrar ile yapılandan almış çok razı. Bizde alırsak ondan alalım canım
yok cnm 18lisi 21tl diyo gitti gidiyorda 30lu 55 diyo
biz 30 alcaz dimi?
yaaa kuzum oyle kaynanaya can kurban valla nerde bu devırde oyle kaynan ustune ustuk bıde onun evıne gelen mısafırlerıde bana getırıyo neymıs bnm evımde hazır yemek varmıs pısırmısım dun esımın amcasıgıl gelmıs almanyadan adamlar aksama kadar ac acına beklemıs kaynanmlarda kaynanamda dukkanda neyse aksam bunları saat 9da almış bana getırmıs gece yarısına kadar oturdularsabrımı sınıyo Rabbim ben napayım
Eczanelere de soralım canım. Benim bi kredi kartı bulmam gerekiyorben tükürklü bilmiyorm ewet idrarlı alalm cnm nerden alıcaksk artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?