Günde 2 defa mı yapılıyor canım 1 defa mı testi yapma saati de önemli değil mi tatlım ?4 ay icinde zamlanmis mi? Ben 20li aldim adet bitiminden sonra yapsan 20liyetiyo kargo ve 5li gebelik testide vardi icinde
Varmis cnm 1 doktor var 2si yok dedi tam bilmiyorum aslinda
4 ay icinde zamlanmis mi? Ben 20li aldim adet bitiminden sonra yapsan 20liyetiyo kargo ve 5li gebelik testide vardi icinde
Eczanelere de soralım canım. Benim bi kredi kartı bulmam gerekiyor
Bence de zor kimseden de istemek istemiyorum eczaneden alacam galibasoralım bakalım cnm inş. vardır
kredi kartıda zor?
allah yardımcn olsun ablacım ne diyim rabbim sınıyomu acaba
dua et bol bol
pahalanmış cnm kredi kartı ile veriliyo vide
bnde 2 dktora baktrdm 1 var dedi diğeri yok dedianlamadm birine daha baktrcm
Günde 2 defa mı yapılıyor canım 1 defa mı testi yapma saati de önemli değil mi tatlım ?
Tamam canım teşekkürler bu ay denşyecem inşallahCnm yanlis hatirlamiyorsam ilk idrar olmicakti yapmadan bir kac saat once sıvı alimi kesilecekti ve günde 1 defa.nette okuyup bulabilirsin
Hoş geldinn .Aldın mı mesajımı canım?ben geldim hemen gidicem napıyosunuz bakimm ??
Tamam canım teşekkürler bu ay denşyecem inşallah
soralım bakalım cnm inş. vardır
kredi kartıda zor?
Hoş geldinn .Aldın mı mesajımı canım?
Özel mesaj atmıştım salatı tefriciye okuyabilecek misin diye? Eğer okuyabileceksen benim 104 tane var sen oku demiştim ama görmemişsinh.b ne msjı canım ??
Tamam canım teşekkürler bu ay denşyecem inşallah
24 ovulasyon+3gebelik testi+kargo=28.400 desiginiz gibi 70 lira falan degil.eczanede sadece 5 adet 27 lira canim ve yetmiyor 5 adetsoralım bakalım cnm inş. vardır
kredi kartıda zor?
Evet canım bende gittigidiyor a baktım uygun da işte kredi kartı sorunu var bakayım inşallah çözebilirsem ordan, bulamazsam eczaneden alırımKizlar gittigidiyora baktim 24lu 3 adet gebelik testi ve ka4go ucreti 27 lira falan
Kaç tane yeterli oluyor canım?24 ovulasyon+3gebelik testi+kargo=28.400 desiginiz gibi 70 lira falan degil.eczanede sadece 5 adet 27 lira canim ve yetmiyor 5 adet
Evet canım bende gittigidiyor a baktım uygun da işte kredi kartı sorunu var bakayım inşallah çözebilirsem ordan, bulamazsam eczaneden alırım
Kaç tane yeterli oluyor canım?
Anladim cnm.okuyan gittigidiyorla anlasmam var sanirama eczanede pahali yani yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?