Anladım canım bebiş gelsinde para önemli değil. Doktorlara bisürü para harcıyoruz neticede yeter ki işe yarasın inşallahCnm yumurtlamana bağlı adetten sonra baslarsin ne zaman yumurtlarsan ama rahat15 gider
Özel mesaj atmıştım salatı tefriciye okuyabilecek misin diye? Eğer okuyabileceksen benim 104 tane var sen oku demiştim ama görmemişsin
Anladım canım hafta sonuna kadar okunaak canım eğer okuyamazsan bana özel mesaj atarsın canım104 tane tamam okurum nezamana kadar süresi önemlimi yasin okuycaktım onuda okuyamadım daha zaten(tefriciye okurum ama şuan nöbetciyim cnm yoğunum birazda çok giremiyorum nete arada boşluk buldum hemen girdim
Pco vardi kızlar karışımı 1.-2ay deneyin
Yok cnnm gunluk kullanip atıyorsun
Normall cnm doktorum asilama dedi yaptırmadim ben
Yarın kandil kızlar şimdiden dua edelim inşallah.cok yedim doydum karnım agrıyooo
Yarın kandil kızlar şimdiden dua edelim inşallah.
Amin canım. Rabbim hayırlı salihli evlatlar nasip etsin her birimize inşallah.Rabbimm bizleri o güzel duygudan mahrum etmesin..
anne olmayı nasip eder.dilerim tek duam dileğim bu .. :2:
Bence de zor kimseden de istemek istemiyorum eczaneden alacam galiba
ediyorum canım saolhersyın hayırlısı bugunde gelceklerdıde esımın arkadaşları geldı gelemedıler
Evet kredi karti cnm
24 ovulasyon+3gebelik testi+kargo=28.400 desiginiz gibi 70 lira falan degil.eczanede sadece 5 adet 27 lira canim ve yetmiyor 5 adet
Amin canım. Rabbim hayırlı salihli evlatlar nasip etsin her birimize inşallah.
Yuvamız şenlensin onların sesiyle..
hım en iyisi eczanelere bakmak o zamn
Yarın orucum inşallah diğer gün bi bakayım eczanelere canım eğer sen yarın dışarı çıkarsan bizi bilgilendirirsin bu ay gelir inşallah bebilşlerrrhım en iyisi eczanelere bakmak o zamn
Aminnnnnnnn kuzummm
öylee yapalım kuzummm
sennde eşinn tanıdkları k.v tanıdkları maşallah hiç bitmiyo
Yarın orucum inşallah diğer gün bi bakayım eczanelere canım eğer sen yarın dışarı çıkarsan bizi bilgilendirirsin bu ay gelir inşallah bebilşlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?