infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İnşallah canım hiç belli olmaz ben ihtimal vermedim ayy hamile kaldımm inşallah hamileyizdir:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

18 yasin_i şerifimiz var kızçelerim ..
bana yardımcı olun 41 e tamamlayalım duasını edelim ..
kandil hürmetine & cuma gecesi hürmetine Rabbim belki bizleri nail eder dualarımızı kabul eyler insallah ...

Olcak olcak canım inşallah sadece rabbim bizi imtihan ediyo

Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Gün 9 yada 10 gün test yapmıştım negatifti ama bilmiyom hamikelik belirtileride var diyorum kendimi mi dinliyom ama Allah hayırlısını versin hepimiz için

hayırlısı bolbol dua et, yasin okuyoruz sende katıl cnm
18 oldu simdi 41 e tamamlayalım .. insallah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılar rabbimmmmmm ..

ben çıkıyorum kızlar görüşürz

Ben çalışıyorum canım akşama kaç tane okurum bilmiyom

Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua

”Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama”

Anlamı: Ve şöyle niyaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.

oçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Tamam bugün kılabiliyorsanız tesbih namazıda kılın kızlar

Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua

”Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama”

Anlamı: Ve şöyle niyaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.

oçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…