infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hayırlı kandiller kuzum aminn .. haydi bismillah .. sakin ol derin nefes al bebisin senle olur insallahh ... özelde mi oluyorsun ?

Kizlarrr kandinilin mubarek olsun hepinizin:) :) canim simdi yasine basliyorum sayisi var mi yoksa herkes birer tane mi okuyacak?benim cok az zamanim var 1yada 2tane yetistire bilirim INSALLAH :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kan testini verdim bir saat sonra sonucu alcam inşallah hamileyimdir çok çok dua istiyomm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah hayırlı haberler getirirsin cnm dua et bol bol

Kızlar kan testini verdim bir saat sonra sonucu alcam inşallah hamileyimdir çok çok dua istiyomm

Bu mubarek gunde RABBim seniii sonucu eline alirkenn deliii gibii sevindirsin :)) :))

Bu mubarek gunde RABBim seniii sonucu eline alirkenn deliii gibii sevindirsin :)) :))

kaçtane okursam cnm sayısı yok

Ya kızlar sabah adet oldum demiştim.çünkü adet başlangıcım gibi bir kere sıvı bulaştı peçeteye ped koydum ama hiç bişi gelmemiş.batım 16 sı umutlanmak istemiyorum sma acaba yerleşme mi

Aminnnn inşallahh ben ramazandan sonra inşallah tüp bebeğe gideceğim

kızlarrr iş olmadıı , bana uymadı .. Hayırlısı ile bebisimm gelsin onla ilgileneyim,kocisin parasıyla gezeim tozaımm

kızlarrr iş olmadıı , bana uymadı .. Hayırlısı ile bebisimm gelsin onla ilgileneyim,kocisin parasıyla gezeim tozaımm
hayırlısı canım ben 3 yıl çalıştım avukat yanında aslında zor değil ama maaş falan düşük oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…