Kızlar ben şimdi bi test yaptım çizgi beli belirsiz çok silik çıktı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben şimdi bi test yaptım çizgi beli belirsiz çok silik çıktı
Doktora gidicem yarın belli olucak inşallah kızlar testin bi tarafı net çizgi diğer tarafı pembe daha tam süzülmedi sanırım ama biraz ışığa tuttunmu gözüküyo
Test bozuk olma ihtimali de var tabi ama bi öncekinde nett negatiftiii
Ayyy kızlarr çalışıyorum ben yarın gidicem doktoraaa
Afiyet olsun bebegim benimm :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol kuzum simdiben 100 nariye okudum..
kac yasin okudugumu dayazarım ..
Kızlar bende okurdum ama sayı veremem bide şimdi aniden adet olursam kalır öyle
kızlar ben çıkıyorum yasini okuyayım biran önce kendinize cici bakın öpüldnz
Allah kabul etsin canımmm.404 tane okuyacaz. Olur fıstığım ama ben o kadar hızlı okuyamıyorum yasini. Bölüşelim canımcım
Bnde okurum ama sayi veremem cuma gunune kadar kac tane okursam iletirim canlar
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
Ya sorma hersey eşimden kaynaklanıyo farklı sokaklarda oturuyoruz hemde akşam cümbürcemaat bizdeler eşimin iş yerinden arkadaşları geldi geçmiş olsuna yemek falan hazırladım neyse onlar yediler şimdi annesi aradı amcanlar almanyadan geldi yemege geliyoruz çoldırmamak için kendimi zor tutuyorum kendiside dükkanda ya eve gidip bi yemek yapamıyomuş muş muş muşşşşş😡😡😡😡 gezmeye desen heryere gidiyo dükkanı bırakıp ben napım her lafıda sokuyorum anlamıyo güzellikle olmuyo galiba ağzımı açmamın zamanı geldi de eşime kıyamıyorum
nörüyonuzz bakem canlaarrrrr
cümleten hayırlı kandiller hanımlar, Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.
dün yoktum, yazamadım hiç, yarın 14:00 aşılamam yapılacak, yarında olmayacağım. Çok heyecanlıyım :18::18:
tıp fakültesinde, valla sanki doktor cuma aşılama yapacağız dememişte, sanki hamilesin demiş, dünden beri yerdemi yürüyorum göktemi belli değilhayırlı kandiller kuzum aminn .. haydi bismillah .. sakin ol derin nefes al bebisin senle olur insallahh ... özelde mi oluyorsun ?
cümleten hayırlı kandiller hanımlar, Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.
dün yoktum, yazamadım hiç, yarın 14:00 aşılamam yapılacak, yarında olmayacağım. Çok heyecanlıyım :18::18:
inş. bebişin sennle olur
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar banada dua edin olurmu
ay inşallah yaa,çok heyecanlıyım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?