Evet evde de sıkılırsın ama bazen burasıda hiç çekilmiyor tüm gün sandalye üstünde otur otur sıkılıyorum ama mecbur çalışıyoruz artık :) Bu arada eşimde problem vardı o yüzden sanırım olmuyor doktor bendende rahim filmi istedi ptesi çektircem inşallah sen çektirdin mi tatlım
hamdolsun 26 yasinimiz oldu ..
GüNaYDıN.. CuMaMıZ MüBaReK OLSuN.. HaYıRLı CuMaLaR..!!
evet kuzum ocak ta cekindim ..
ocak 23 te asılama oldum tutmadı benimde
hayırlı cumalar canımm
Şimdi ne yapıyorsunuz canım yeniden aşılama denediniz mi yada tüpbebek düşünüyor musunuz sizde ne sorun vardı
cnm simdilik zamana bıraktık ..
maddi & manevi yorucu bir zamandan gectik ..
bakalım hayırlısı ile insallah hepimizin olur ...
hosgeldin kuzum hayırlı cumalar olsun kuzum dualarda bulusmak dilegiyle ;
nasılsın kuzumm görüsmeyelii .. hamdolsun 31 yasinimiz oldu 10 kaldı :13:
Evet maddi olarak zor manevi olarak ayrı zor umutlanıp bekliyorsun sonra kırmızıları görünce hayalkırıklığı ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Senin ilk bebek sanırım dimi :)
iyim çok şükür dün çookk dua ettim dualarıma sizleride aldım evlat hasreti çeken kim varsa hepsi için bool bol dua ettim bugünde cuma yine dua edelim bol bol ben okurum birazdan yine yasin yazarım sana bitiririz Allahın izniyle
evet hic bebegim yok .. senin varmı ?? :2:
Benimde yok canım ilk bebişi bekliyorum çok naz ediyorlar gelmekteHaftaya izinde olcam biraz kafamı toplamaya ihtiyacım var sanırım farklı şeylere odaklanmak daha iyi aslında psikolojik olarak hormonlar etkileniyor çünkü
coook üzülüyor ve stres yapıyorumm bennnn :2::2::2::2::2::2:
ama elimde değilki,çevre baskısı artık 3 sene oldu ne bekliorsun ..
Hoşbulduk canım sağol :) Dua edildiğini görünce gelmek istedim benim de dualarımdasınız Rabbim kabul etesin inşallah :)
Bizde de kayınvalidem soruyor sürekli hayırlısı diyip geçiştiriyorum ama içim acıyor işte keşke sormasa hiçSizde bişey çıktı mı neden aşılama oldun canm
hamdolsun kuzum iki yasin okuyup,iki buralardayım işte .. kahwaltımı ediyorum bi yandan
sen neler yapıosun kuzum görüsmeyeli askpastammm .. güzellikkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?