infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

evet kuzum ocak ta cekindim ..
ocak 23 te asılama oldum tutmadı benimde

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...
Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

Şimdi ne yapıyorsunuz canım yeniden aşılama denediniz mi yada tüpbebek düşünüyor musunuz sizde ne sorun vardı

cnm simdilik zamana bıraktık ..
maddi & manevi yorucu bir zamandan gectik ..
bakalım hayırlısı ile insallah hepimizin olur ...

cnm simdilik zamana bıraktık ..
maddi & manevi yorucu bir zamandan gectik ..
bakalım hayırlısı ile insallah hepimizin olur ...

Evet maddi olarak zor manevi olarak ayrı zor umutlanıp bekliyorsun sonra kırmızıları görünce hayalkırıklığı ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Senin ilk bebek sanırım dimi :)

hosgeldin kuzum hayırlı cumalar olsun kuzum dualarda bulusmak dilegiyle ;
nasılsın kuzumm görüsmeyelii .. hamdolsun 31 yasinimiz oldu 10 kaldı :13:

iyim çok şükür dün çookk dua ettim dualarıma sizleride aldım evlat hasreti çeken kim varsa hepsi için bool bol dua ettim bugünde cuma yine dua edelim bol bol ben okurum birazdan yine yasin yazarım sana bitiririz Allahın izniyle

Evet maddi olarak zor manevi olarak ayrı zor umutlanıp bekliyorsun sonra kırmızıları görünce hayalkırıklığı ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Senin ilk bebek sanırım dimi :)

evet hic bebegim yok .. senin varmı ?? :2:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninsallah kuzum :13::13::13:
bende rabbim evlat hasretiyle yanan herkese ver diye dua ettim ..
okuyayım simdi ben bikac tane kuzum hemen ..

yaşadığım yer

Eklentiler

• $01102007047.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $01102007047.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $01102007047.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $01102007047.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 36

evet hic bebegim yok .. senin varmı ?? :2:

Benimde yok canım ilk bebişi bekliyorum çok naz ediyorlar gelmekte Haftaya izinde olcam biraz kafamı toplamaya ihtiyacım var sanırım farklı şeylere odaklanmak daha iyi aslında psikolojik olarak hormonlar etkileniyor çünkü

coook üzülüyor ve stres yapıyorumm bennnn :2::2::2::2::2::2:
ama elimde değilki,çevre baskısı artık 3 sene oldu ne bekliorsun ..

kızlar öğlen oluyo şu evimi bi süpürüvereyim bari ..
hemen geliyorum 5 dk buralarda olun öpüldünüz ..
yasin okursamda yazayım inşallahhhhhhhhhhhhhh..

Anne Olamamak

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek

hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...

bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...

arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...

anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...

bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...

anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...

anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..

anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...

anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..

anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...

anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...

anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...

anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...

coook üzülüyor ve stres yapıyorumm bennnn :2::2::2::2::2::2:
ama elimde değilki,çevre baskısı artık 3 sene oldu ne bekliorsun ..

Bizde de kayınvalidem soruyor sürekli hayırlısı diyip geçiştiriyorum ama içim acıyor işte keşke sormasa hiç Sizde bişey çıktı mı neden aşılama oldun canm

Bizde de kayınvalidem soruyor sürekli hayırlısı diyip geçiştiriyorum ama içim acıyor işte keşke sormasa hiç Sizde bişey çıktı mı neden aşılama oldun canm

cnm esim varikosel ameliyatı oldu (2013 te ) ama suan normal 20 milyoon diyor doktor ..
nasip kısmet inanıorummmm .. testler hsg,hormon normal benim .. nasip kısmetttttttttt ..

hamdolsun kuzum iki yasin okuyup,iki buralardayım işte .. kahwaltımı ediyorum bi yandan
sen neler yapıosun kuzum görüsmeyeli askpastammm .. güzellikkkkkkkkkkk

İyiyim gulum ugrasiyorum ne olsun.isteyim .afiyet bal seker olsun dadlim.Allah kabul etsin canim benim alanyanin guzeli

Kuzum benim bati 30 haziran yaparmisin sana zahmet.erken adet olurum tahminen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…