Sağol canım :) Kişi sayısı kadar mı yasin okuyorsunuz yoksa 41 olarak mı belirlediniz
insallah bebissiz göbis kalmicak listemizde aminn :)
41 yasin okuylım dedim ya kalabalığız hemen okunur die , kızlar topiğe uğramadılar ondan hmemen artmadı
okurum ben kendim simdi 5 dk da 5 taneeehamdolsun , dualarımız kabul olsun insallahhhhhh
kızlar merhaba ben de uzun zamandır kk dayım ama bir süredir girmiyordum. sormak istediğim şey benim başarısız 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemem var. doktorum marttadki son denemede olmayınca nisan da probe küretaj işlemi önerdi nisanda reglimi günümde gördüm ama nisan da yaptıramadık bu ay yaptıracaktım reglimi bekliyordum 8-9 u gibi olması gerekirken hala adet olmadım uzun süredir cocuk istediğimiz ve cok hayal kırıklığına uğradıgımız için alıştık umutlanmak ıstemıyoruz ama normal mi sizce bunca gün gecikmesi nolur acil cevap verin !!!
Bu topiği çok sevdim ben :) İnşallah kalmaz canım Allah bugünün ve kandil gecesinin hürmetine dualarımızı kabul eder. işyerinde olmasam ben de okurdum hemen 41 tamamlardık elbirliği ile :)
hiç bilmiyorum ki o dediğin probe küretaj nedir :44:
aslında teşhis için kullanılan bir kürtaj işlemi ancak rahmin yenilenmesi gebe kalmak için daha uygun hale gelebilmesi içinde kullanılıyormus. Ama benım sorum bu değil hala adet olmadım tüp bebek sonrası boyle gecıkme normalmi ılk denememde hıc gecıkmem olmadı bu ıkıncıydı ve denemeden sonrakı ay reglımı gununde gordum bu ay 8ınde olmam gerekırken olmadım hala
olsun kuzum düşünmen yeterli .. okurum ben simdi ezbere biliorum ..
ne iş yapıorsun kuzum. calısmak en güzeli ya zmn geciyor + para kazanıyorsun ..
bi test yapsan yada kan versen ..
Maşallah canım ezbere biliyorsunMali müşavirim ben canım pek sevdiğim iş değil ama çalışıyoruz işte:) Bende bazen evde olmak en iyisi diyorum kafam rahat olur diyorum ama para kazanma konusunda haklısın
umutlanmak ıstemıyorum simdi kan veririrm aksama yada yarına olur kahrolurum p.tesine kadar bekleme taraftarıyım ama bılmıyorum
evdede sıkılıyo insan ya ..
ben bekarken çalışıyordum ön muhasebe ..
evleneli çalışmıyorum .. iki gez iki net zmn gecio ..
o zmn biraz daha bekle cnm .. Hayırlısı ile dua et bolbol ...
Insallah bebislerimiz gelir .. Kac yasındasın ? Kac yıllık evlsiin cnm nerden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?