cnm esim varikosel ameliyatı oldu (2013 te ) ama suan normal 20 milyoon diyor doktor ..
nasip kısmet inanıorummmm .. testler hsg,hormon normal benim .. nasip kısmetttttttttt ..
İyiyim gulum ugrasiyorum ne olsun.isteyim .afiyet bal seker olsun dadlim.Allah kabul etsin canim benim alanyanin guzeli
Kuzum benim bati 30 haziran yaparmisin sana zahmet.erken adet olurum tahminen
Benim eşimede dr ameliyat dedi ama şimdi yeni bi dr gittik gerek yok dedi yeni testtede morfolojide sorun çıktı bi de o çıktı yani başımıza hızı düzelmiş ama morfoloji sorunlu bakalım ptesi gidicez ne diyecek bizde onu bekliyoruz canm. Benim sadece tiroid biraz yüksek çıktı ama şimdilik önemli değilmiş.
istanbuldayım canım 24 yasındayım 3 yıldır evlıyım ve neredeyse 3 yıldır deniyoruz.dua etmekten baska yapacak bırseyım yok zaten umutlanmak ve sacmalamak arasında gıidiğ geliyorum
cnm varikosel mi ? :44::44:
Varikosel dedi diğer dr ama 3mm yani ileri değil ama ameliyatı söylemişti o bu dr gerek yok dedi ama şimdide morfoloji sorunu çıktı kimi düzelir ilaçla diyor kimi düzelmez diyor hiçbir fikrim yok açıkçası
Varikosel dedi diğer dr ama 3mm yani ileri değil ama ameliyatı söylemişti o bu dr gerek yok dedi ama şimdide morfoloji sorunu çıktı kimi düzelir ilaçla diyor kimi düzelmez diyor hiçbir fikrim yok açıkçası
slm cnm hosgeldın allah yar ve yardımcımız olsun ınsallah göbişler bebişle dolacakkkk:)))cnm bende 3 yıllık evlıyım ve uzunnn ama bana omur gıbı gecen zamnlardan berı ugrasıyorum bı asılamam bı tek tup bebek tranfer yapılamadı maalesef bazısında tup bebekten sonra kendılıgınden olluyo cok olmamıs ıstersen bı kac gun daha bekle kan ver ama onda daha erken cıkıyor
zamanı gelmeyince olmuyo .. benim arkadas varikoselden ameliyat oldu ..
kocası 6 a y sonra hamile kaldı .. benim 1 seneyi gciyo olmadı
Beklemek çok zor evet ama mecbur dua edip bekleyeceğiz başka çaremiz yok çünkü. İlk testte bişey yoktu zaten morfolojide ama bunda kruger yönetimyle yaptılar morfoloji düşük çıktı bizde anlamadım bi de memorial da yaptırdık öyle sıradan bi yerde de olmadı bakalım dr ne diyecek onu merak ediyoruz
anladım hayırlısı cnm .. ama devletin ki 50 milyon cıktı özelde 20 milyon sperm .. yanıltıcı yani .. :26:
4 yere yaptırdık 2 si aynıydı diğerleri farklı farklı .. hastane önemli yani .. araştırma falan iyii ..
doktor şuanda olur artık akışına bırakın dedi biz 1 yıl geçti bu ocakta aşılama olduk tutmadııı .. :44:
test kağıdımda da sonuçların en altında sebepsiz infertilite yazıyor .. bende bisey cıkmadı cok sükür ..
tüplerim acık hsg,hormonlar normall .. 3 ay yumos tabiki yaptı doktorum sonra asılama ..
zaten olacaksa olmaz bendeki bu takıntıve stres lee ..:18:
Stres takıntı en önemli sebeplerden biri zaten canm rahat olmak lazımda ben de olamıyorum ne yazık kiEn iyisi bi yerlere gidip kafa dağıtmak dedim haftaya izin aldım çarşamba falan bi yerlere gidip kafamızı dağıtalım belki bu düşüncelerden uzaklaşırsak iyi gelir :) Benimde çatlamada sorun yok ovü testinde de yakaladım geçen ay ama bakalım kısmet nasip canım ne zaman olacak bilemiyoruz sağlıklı olsunlarda bekleriz artık napalım
temizliğim bitti şükürkahwemi yaptım bakınıyorum ..
bir mola verdim .. 31 yasinimiz var 41 e tamamlayacağız okuyan varmı ?
dus alıp namaz,yasin okicam biraz dinlenim dedim .. sizler napıyosunuz ..
canım ben ıkı tane dHa okudum simdi 33YASİNİ ŞERİF oldu ınsallah yarına tamamlanır yarına duasını yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?