- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
ben bilindik sayfalardayım cnm :)
esesimede üzldüm ama
kaç gün aldıysa ceza
insallah cabucak gelir canım.bilse zaten girmezdi baya ceza yiyen olmus yazdıgı konuda.insallah cabuk gelir alanyalı güzel
inş. cnm bn çıkıyorm görüşürz
slm canım nbr hosgeldınben doktoruma sogan kurunu sordum prof faruk buyrunun hastasıyım capada gorew yapıyo suan ozelde bı faydası yok aksıne olan olması gerek surecı de gecıktırıyo dedı ondan sonra yapmadım ha yararını gordugunu soyleyen kısılerde var ne bılem tırstım bende yaptım cunku bı faydası olmadı
ama ıncır kurune hastalar memnun oldugunu soyluyo dedı ama kesın bişi soyleyemem dedı
fark ettim cnm sen yaznca baktım ne demkse o bilmiyorm ki bnde :26::26::26:
ılk bnde baska bı doktorda kolmen kullandım dewamlı bi sonuc elde edemdım daha sonrasında faruk beye gectım bazı ınsanların yumurta olgunlasıyo ama catlamıyo veya benım gıbı yumurta hem gec olgunlasıyo olanlarada ıstenılen gunde catlamsı ıcınde kullanıyoGünaydın iyiyim canım sen nasılsın?
Soğan suyu kürüyle benim iş yerinde arkadaşım hamiş kaldı,kuzenim pko luydu,o da ikinci bebişine soğan suyu kürüyle hamiş kaldı...şimdi ben dünkü dr.umun söylediklerinden sonra şunu düşündüm,benim hormonlarım normal,tüpler açık,eşimde sıkıntı yok,şubat ayında progesteron hormonum 40tı ve yumurta takibine çağırmışlardı,demekki ben düzenli yumurtlamadığım için hamiş olamadım ama klomen hiç yumurtası olmayan yada yumurtlayamayan anne adayları içinmiş.dün ilk hapımı içtim,5gün içicem...çatlatma iğnesi neden???olgunlaşan yumurtalar kendiliğinden çatlamıyolarmı ki acep???
Kurban olduğum rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla,sıhhatle almamızı nasip etsin inşallah🙏🙏🙏
canım Allah kabul etsin ben yine baslayamadım kaynanamlara gittik gece 11 gibi idi geldik.gec oldu diye okuyamadımanladım canım Allah kabul etsin sen arapcasınımı okuyorsun.insallah bebişin yine gelir ve 9ay seninle olur insallah.bende baslıycam insallah en yakın zamanda bi türlü baslayamadım niyetlendim yine okuyamadım
slm canımm gunaydınnnnnnnnnnnn:)oh oh iyi ol kuzum :)
bnde iyim saol
Canım Rabbim yazsın bu gece hepimizin bebeklerini inşallah hayırlı kandiller yarın için Allah yardımcın olsun kasma kendini rahat ol
Hayır kardelencim soğan değil cyclyo progynva diye bi ilaçtan bahsettik bizne ilacıymış o soğan falansa bende bırakayım içmeyim
Sen iltihabı söktü demiştin doktor neden işe yaramadığını söyledi ki anlamadımaynen canım doktor içme dedi sende zaten pko dogustan gelen bişey dedi bu hapseni düzeltmez dedi.sendede pko varsa belki fayda etmeyebilir canım.ama içimden bi sesde fayda ediyor diyor bende sasırdım diyodum 3 ay içerim.sanırım önümüzdeki ay farlutal içicem
teşekkür ederim destek olan herkeze, aşılamam dün yapıldı, stresim bir nebze olsun azaldı,artık bekleme sürecine girdik. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sen iltihabı söktü demiştin doktor neden işe yaramadığını söyledi ki anlamadım
slm cnm nbr?tılavet secdesının acıklamaısnı yapar mısn
Selam arkadaşlar yazdıklarınızı devamlı siteden takip ediyordum fakat üye olmak bugüne nasip oldu.ben 1,5yıldır evliyim ve yaklaşık 1yıldır bebek istiyoruz.bu sene şubat ayında adetimin 3.günü kadın doğuma gittim hormon testlerim yapıldı sonuç temiz.eşim spermyogram verdi sonuç temiz,progesteron çok güzel,rahim filmi hsg çekildi önce açık denildi,sonra yeterli görülmedi konseye soktular,onlarda konseyde herşey yeterli dedi,tüpler açık sıkıntı yok,muom vardı onun için sulu ultrason yapıldı myom rahim duvarının arkasında bebeğe bi etki etmez denildi ve beni yumurta takibine çağırdılar,şubattan bu güne kadar tevekkül ettim ve dr.a gitmedim nasıl olsa hag den sonra yapışıklıklarda açılıyo kolay hamiş kalırım dedim olmadı.bugün adetimin 3.günü ve farklı bi hastaneye gittim.vajinal ultrasonda bu ay yumurtlamadığımı söyledi dr ve klomen yazdı.bugün itibariyle 5gün aynı saatte ve tok karnına içmem gerektiğini bel bölgemdeki yağların gitmesi için 5kg kilo vermem gerektiğini ve ilacın kullanımı bittikten 3-4gün sonra tekrar ultrason yapılacağını söyledi.bende heyecanla bekliyorum bakalım ne olacak???bu arada burda bazı arkadaşların hsg gilmi çekilmeden yumurta takibine yada aşılamaya çağıran hekimler olmuş ...benim gittiğim hastane hsg olmadan hiçbişeye kara vermiyo yahuuu...
tilavet secdesi
Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
Tilavet Secdesini de okumak gerekiyor .Başta tilavet secdesi yapacak kişinin abdestli, üstünün başının temiz ve avret yerlerininde örtülü olması şarttır.
Tilavet secdesi yapmak niyetiyle abdestli olarak kıbleye dönülür ve eller kaldırılmaksızın "Allahüekber" diyerek secdeye varılır.
Üç kere "Sübhâne rabbiye'l-a'lâ" denildikten sonra yine "Allahüekber" diyerek kalkılır.
Secdeden kalktıktan sonra "Ğufrâneke Rabbenâ ve İleykel masîr" denir.
bu kadar tatlım.. meryem suresinin 58 inci ayetinin sonunda secde yazan bir yer var canım "süccedev " yazıyor..
canım bu sekilde yapılıyormus bende daha baslayamadım meryem suresine
Merhaba, benim doktorum da ultrason ile baktığında yumurta olmadığını söyledi bu ay için ama ilaç vermedi, yumurta takibinden ve gebelik tedavisinden bahsetti hemen =( özel hastaneye gittim buarada.
canım hayırlı olsun bebeişine sebep olsun insallahhhhhh hadi güzel haberlerini almada sıra insallah
meryem suresını elımden geldıgınce okumaya calısırıyorum fetih suresıyle bırlıkte evet orda secde ayetıdır yazan bı yer var manasını bılmıyodum saol canım ınsallah sevabı sanada yazılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?