fıstık naber
canım nbr asılaman nası gectıfıstık naber
iyim cnm sen nasılsın?
hayırlı olsun bebiş gelir inş. bu ay
iyim cnm saol sen nasılsın?
görüşmüyeli
süperdi,hiç birşey anlamadım,umarım bekleme sürecide bu işlem gibi kısacık ve sıkıntısız geçer. uzun zamandır ilk defa dün gece huzurla koydum kafamı yastığa,güzelce uyudum. iyi hissediyorum,umarım tutarcanım nbr asılaman nası gectı
canım nbr asılaman nası gectı
çarşamba izinliydim, dünde aşılamaya gittim ya, çıkıncada eve gittim direk. o yüzden yoktum
neler yaptın gözükmüyodn?
ıyıdr canım neolsun ewın ıslerı aynı :)
ınsallah fsıtıgım ınsallah bol bol dua et hıc bişi de yapmamaya yatmaya calıs geneldesüperdi,hiç birşey anlamadım,umarım bekleme sürecide bu işlem gibi kısacık ve sıkıntısız geçer. uzun zamandır ilk defa dün gece huzurla koydum kafamı yastığa,güzelce uyudum. iyi hissediyorum,umarım tutar
çarşamba izinliydim, dünde aşılamaya gittim ya, çıkıncada eve gittim direk. o yüzden yoktum
tabikii, evde bir iş yapmam, işyerinde de oturarak çalışıyorum zatenınsallah fsıtıgım ınsallah bol bol dua et hıc bişi de yapmamaya yatmaya calıs genelde
tabikii, evde bir iş yapmam, işyerinde de oturarak çalışıyorum zaten
bnde evi süpürdm silicem bi bakıyım dedim öle yaparım
Hayır kardelencim soğan değil cyclyo progynva diye bi ilaçtan bahsettik bizSoğana devam canımmm
aynı canım yumurta olmayınca yapacak bişi de olmuyo maalesefbı tane olsa saglıklı rabbım sınavdan gecırıyo ınsalh karsılıgını da bu dunyada da oburunde de verır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?